ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 117 228
  • 549
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хайде да направим една среща ?Simple Smileкак е вашия режим и кога излизате в парка?

# 106
Здравейте! Случайно някой от вас де е празнувал рожд. ден на детето си в Мак Дак в Овча Купел и доволни ли сте? Че ми се ще децата да си поиграят на открито, а не да ги ограничавам в някаква зала  newsm78, а и са от различни възрасти / от 2год. до 13год./

# 107
  • София
Здравейте, има ли мами които да са ходили на минералния басейн в Овча купел старата част? И става ли там за деца?

# 108
Здравейте, има ли мами които да са ходили на минералния басейн в Овча купел старата част? И става ли там за деца?
И аз се интересувам  Thinking

# 109
Здравейте, моето семейство от скоро се премести в квартала и не познавам все още никой.  Аз съм мама на 3 годишно момиченце, а август очакваме нашето малко момченце. Надявам се всички да намерим приятели за разходки и игра тук.

Моля ви за съвет, трябвя ми периатър за децата и ЛЛ за нас с таткото. Познат спомена за д-р Валентина Райшер. Някой има ли инфо за нея? или ако може да ми препоръчате друг, ще съм ви много благодарна...

# 110
Веднъж ходихме при Райшер по спешност с детето и съм с прекрасни впечатления от нея.Не е много обективно мнението ми ,защото съм имала еднократен контакт с нея,но все пак...Дано се включат други,които са по-запознати

# 111
Аз водя малката при Д-р Лориана Каменова - засега съм доволна, обръща й внимание, макар да сме ходили засега 3-4 пъти и не мога да кажа кой знае какви впечатления, засега бебека не е била болничка и дано така си остане да не се налага по такъв повод да ходим, но ми изглежда горе долу свестна.

# 112
velmar, alaska  благодаря ви! Голяма чуденка ще падне Thinking Ще се радвам ако се включат и други мами по въпроса...

# 113
Мами къде извеждате бебоците в овча купел 2 и по кое време, може да спретнем някоя срещичка че аз като излизам все самичка съм си или чакам мама да дойде от люлин че не познавам никой в квартала с малко бебче  Cry а ми се ще да се запозная с други мамчета  Heart Eyes

# 114
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ние сме при Хлебарова, аз съм доволна - добър диагностик е, подкрепя кърменето, не си пада по АБ и харесва хомеопатията.

# 115
Цоп и аз в тази тема. От Овча купел 2 съм, ... с голямо момче на 6 години. Не е лош квартала, но няма достатъчно детски площадки. Повечето са на слънце и са за по-малки дечица.

# 116
  • София
Момичета, кажете някой свестен фризьорски и козметичен салон в квартала.

Ходих в един салон в бл.44 срещу 149то до паркинга на СБА-то, но съм потресена колко злобна беше служителката. Не успях да разбера ни цени, ни нищо. Но с това отношение определено не бих стъпила.

# 117
Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 11:08 от xandra

# 118
Хайде да се включа и аз в темата. Живеем в ОК 1, работя и ми остава малко време да извеждам децата - все бързам да се прибера, че ме чака къщна работа. Едното ми дете е ученик , тази есен ще е 2 клас, а другото е в ДГ.

Здравейте, дали някой знае полудневна градина в/около Овча Купел?
xandra, може да провериш в читалището. Преди години имаше забавачница там.

# 119
Нашата педиатърка е д-р Мариела Петрова /в поликлиниката/. Засега съм доволна Simple Smile А някой знае ли какво ни стана с люлките и другите детски занимавки в паркчето на банята?

Общи условия

Активация на акаунт