ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 246
  • 549
  •   1
Отговори
# 120
Това е един добър въпрос. Не че моето може да ги ползва, но някакси ми е по-интересно като ги има.
Предполагам, че ще сложат нови Rolling Eyes

# 121
  • в очите на дъщеря ми
И ние тази седмица установихме липсата им Confused питах община"Овча купел" и сега чакам отговор  Crossing Arms

# 122
И ние тази седмица установихме липсата им Confused питах община"Овча купел" и сега чакам отговор  Crossing Arms
Да чакаш отговор от тази община е все едно от умрял - писмо...

# 123
  • София
Махнаха ги защото са опасни и не са годни за употреба Sad и май няма да слагат нови

# 124
  • София
И някой сигурно си взе някакви пари на наш гръб  #2gunfire
А за децата няма нито едно място в целия квартал, където да играят свободно и да има каквито и да е било катерушки.
И тези на площадката пред 510 блок (май, не съм сигурна в номера) вече са толкова потрошени, да не говорим колко слънчево е там през деня.  ooooh!

# 125
  • в очите на дъщеря ми
И някой сигурно си взе някакви пари на наш гръб  #2gunfire
А за децата няма нито едно място в целия квартал, където да играят свободно и да има каквито и да е било катерушки.
И тези на площадката пред 510 блок (май, не съм сигурна в номера) вече са толкова потрошени, да не говорим колко слънчево е там през деня.  ooooh!

ААААА няма да ни обиждате "парка" Naughty имаме си едно две дръвчета Laughing.... и катерушките ги "реновираха"...е счупени били.... ми няма люлка на света, която да издържи това на което бяха подложени новите люлки/качване на 13-14 год.младежи,скачане, блъскане/  Crossing Arms

# 126
  • София
Ам'чи то аз не го обиждам, ама ми се иска да са малко по-читави и по-сигурни   Peace
Пред мен падна детенце отгоре, заради счупените дървени прегради. Глътна си езика, беше се супер стреснало, майка му го заведе в Пирогов, дано се е оправило детенцето  Praynig Шокът беше доста голям и оттогава си имам едно наум за играта там. Ние сме голями и не е толкова старшно, амааа...

# 127
Идат избори - може да направят пак нещичко. Точно като направиха "парка" една лелка дойде там и агитираше майките да гласуват вече не си спомням за кого, защото само той щял да направи цял комплекс за децата, дори и плувен басейн.

# 128
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Катерушките в парка бяха ужасно опасни и отвратително некадърно направени. Добре, че ги махнаха, по-добре без катерушки отколкото с онези.  Crazy Тъпото е, че наистина някой и лапнал някакви пари за сметка на децата.  Sad .

# 129
  • в очите на дъщеря ми
Девойки, получих отговор от общината Grinning копирам го.... Peace

Подател: СО Район "Овча купел"
Копие до: СО КУПЕЛ
Относно: Re: [Fwd: FWD: Овча купел: ДЕТСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ В ПАРКА ДО БАНЯТА ]
Дата: Сряда, 2013, Август 21 15:02:15 EEST

Уважаема г-жо.............,
Уведомяваме Ви , че изпълнителят по договора със Столична община не изпълни детските площадки качествено и в съответствие с изискванията на Наредба № 1 за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра на МРРБ, поради тази причина монтираните съоръжения, бяха опасни за децата и не съответстваха на нормативните изисквания.
Във връзка с горното бяха направени проверки от Дирекция "Общински строителен контрол" и съответно направени необходимите актове за премахване на опасните съоръжения представляващи риск за здравето.
Уведомяваме Ви , че тече процедура по изграждането на ново съоръжение отговарящо на необходимите изисквания.

С уважение:

отдел "Екология"-район "Овча купел"

# 130
Дано за другото лято да имаме новички Simple Smile А дано ама...  Laughing

# 131
  • София
nadali Simple Smile

# 132
  • София
Привет! Някой знае ли утре цирка в парка на банята в колко часа има представление? Или поне кой е цирка, който е там?

# 133
Циркът е "Ориент" и като че ли имаше представление от 18:30ч.

# 134
да, събота и неделя има представления от 11 и 17 часа, май така пишеше...

Общи условия

Активация на акаунт