ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 257
  • 549
  •   1
Отговори
# 135
  • France
Здравейте, момичета.
Преди години, близо до Автогара "Овча купел" имаше минерален извор. какво е положението сега и от кой извор наливате вода?
Предварително благодаря.

# 136
Здравейте, мами, отскоро съм жител на София, кв. Овча Купел, мисля че се води II, улица Промишлена до БИЛАта. Бих се радвала да ми дадете координати на добър и с нормални цени салон за красота, фитнес и аптека, в която приготвят разни лосиончета и лекарства по рецепта, които да са някъде в района?

Благодаря предватително...
  bouquet

# 137
аптека има точно отгоре на улицата, даже са 2 една срещу друга Grinning салони за красота дал Господ Laughing мисля че има един  също на самата улица, но не знам нищо повече за него

# 138
Въпросът е да приготвят на място лекарства, не само да продават. По мои сведения като търсехме миналата зима, има една някъде из Овча купел, но открихме на Красно село, която ни е по-удобна и ходим там. Тая в Овча купел така и не я търсихме, но намерих това в интернет, можеш да идеш да провериш:
Овча Купел-ж.к. "Овча купел-1", бл. 527, вх.А

# 139
  • София
Именно в едната на Промишлена (по-малката) правят лекарства на място. Други вече май няма в Овча Купел.  Peace

# 140
  • София
Доволни ли сте от качеството на Виваком (ТВ+Нет)  Peace

# 141
В аптеката в бл. 508 (на Катя Илиева) правят някои лекарства.

# 142
Доволни ли сте от качеството на Виваком (ТВ+Нет)  Peace
Аз лично не бях доволна от Vivacom, но във Варна. Груби, неосведомени, със слаб сигнал и непрекъстнати препирни. Не знам тук как са, защото тук ползвам интернет и телевизия oт M-tel, както и безплатен домашен телефон с не знам си колко безплатни минути към други домашни на M-tel. Те нямат толкова обвързващ договор и техниците им са много отзивчиви и работят до 7-8 вечерта по адреси. Таксата ми е 19.90 за 46 телевизионни канала, интернетът не знам с каква скорост е, но е бързичък и нямам проблеми с него. Моят е кабелен, мисля че за безжичен е + 5/10лв.    bouquet

# 143
Мами знаете ли да има държавна детска кухня в овча купел 2 ? Знам че в одз пролет има, но на друго място в овча купел 1 или 2 дали има? И как и къде се подават документите?

# 144
Има в 84 ОДЗ "Детелина". Всеки работен ден около 12ч. може да отидете и да питате как става записването. Има определени дати, в които се подават документи.

# 145
Звънях в Детелина и оттам ми казаха по тел че нямали кухня и никога не били имали?!? Сега кое е вярно?

# 146
Те са само пункт. Не звъни, а отиди в 12 ч на място, в дата за продажба на купони. Следващата такава дата е 8 ми ноември. Та на 8-ми ноември елате да си подадете документите Simple Smile

# 147
А можете ли да ми кажете какви документи се подават? Какво да нося?

# 148
Ти не беше ли априлка с нас, не е ли рано за кухня?!

# 149
Да априлка съм, но ми казаха че много се чакало така че ми се иска да подам по отрано документи...така или иначе може би от 9-10 месец ще сме на кухня предполагам, но може би ще отида на място да разбера как стоят нещата, мерси момичета.

Общи условия

Активация на акаунт