Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 14 ~

• 55 713
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Ще се оправи пак ще се повторя но от промото  направо изтръпнах дадоха как стрелят три пъти по али и после още 3  а се оказа че са само 3 патрона  Praynig Praynig Praynig  

Добре, де разбирам ги рейтинга падна,ама чак толкова да са крайни,прекаляват.

# 601
Ами и по назад някъде бях писал нещо подобно но и сега ще го напиша. Все пак и работата на сценаристите не лесна това са 260 епизода по 3 часа (2:30  без рекламите) опитват се да измислят нови и нови истории но зрителите когато видят началото на даден случай и горе долу знаят какво да очакват. Аз поне така мисля ще се радвам да чуя и вашето мнение Simple Smile

# 602
Ами и по назад някъде бях писал нещо подобно но и сега ще го напиша. Все пак и работата на сценаристите не лесна това са 260 епизода по 3 часа (2:30  без рекламите) опитват се да измислят нови и нови истории но зрителите когато видят началото на даден случай и горе долу знаят какво да очакват. Аз поне така мисля ще се радвам да чуя и вашето мнение Simple Smile

Хубаво,нека се опитват,ама не да колят и да убиват главните герои и да ги дават,че плачат,сигурна съм,че Али ще се оправи,ама под нещо ново ми се иска както първи сезон тук-таме става нещо с някой от екипа,ама не толкова брутално,смисъл повечето го избиват на забава,като се сетя,колко съм се смяла тогава. Joy Joy Ааа сега не могат да измислят и хоп айдеее драмии,сълзи,сополи,рев.Не искам да знам финала на сериала. Crossing Arms

# 603
И аз точно това си мислех за финала на сериала хаха  Grinning   съгласен съм до края на 5 сезон беше невероятно имаше всички смях драма екшън романтика  във всеки един сезон имаше от всичко в точните моменти (освен финала на 5 сезон) щом видях че са способни да посегнат на главен герой и разбрах че във всеки един момент може да се случи всичко със всеки затова когато има престрелка или някой е ранен както каза в един епизод Чобан  сърцето ми слиза в петите  Sad Laughing Laughing

# 604
И аз точно това си мислех за финала на сериала хаха  Grinning   съгласен съм до края на 5 сезон беше невероятно имаше всички смях драма екшън романтика  във всеки един сезон имаше от всичко в точните моменти (освен финала на 5 сезон) щом видях че са способни да посегнат на главен герой и разбрах че във всеки един момент може да се случи всичко със всеки затова когато има престрелка или някой е ранен както каза в един епизод Чобан  сърцето ми слиза в петите  Sad Laughing Laughing

Не,не на Али надали ще му направят нещо Елиф,просто искаше да напусне,заради това са я убили героинята ѝ.

# 605
Сигурен съм че няма да го пипнат Лаленцето  Laughing  а относно Елиф  съм се ровил навсякъде из разни сайтове и така и не намирам нищо относно причините да напусне за постоянно а не за кратко и после  да се върне. Ако ти имаш някаква информация ще се радвам да я споделиш  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 606
Чаала не е искала да напусне за постоянно. Наложило й се е заради натоварената програма покрай Световното първенство и състезанията.  newsm10

Както съм писала не веднъж сценаристите са решили така. Можеше спокойно да я пратят някъде и след време да я върнат, но не те явно са искали да е по-драматично. Тъпаци ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Едва ли Чаала или Берк биха искали да стане така. Но щом нея я няма беше логично, че и Берк ще напусне. Те двамата дойдоха заедно ...   love001

Относно другото - не смятам, че ще убият Али. На този етап точно в началото на сезона едва ли биха рискували с подобно нещо. По-скоро го правят с цел рейтинг ... newsm12

Но не мога да си представя какво ли ще измислят за края на сезона или за финала на сериала, защото не се знае ще има ли други сезони. След това, което направиха в края на 5-ти сезон очаквам всичко от тях ...  newsm78

# 607
Ето рейтинга на сериала за вчерашния 259-ти епизод по Канал Д ...  newsm44

Този път е много по-добре. В общата и най-важна група сме на 2-ро място, а в AB групата сме на 4-то ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://www.tvaktuel.com/haber/9790-29-ekim-2012-pazartesi-sbt-re … ng-sonuclari.html

# 608
# 609

Много ти благодаря за клипа. Чаала е невероятна и как готино кара уиндсърфа ...  smile3525 Two Hearts   newsm76

# 610
Чаала не е искала да напусне за постоянно. Наложило й се е заради натоварената програма покрай Световното първенство и състезанията.  newsm10

Както съм писала не веднъж сценаристите са решили така. Можеше спокойно да я пратят някъде и след време да я върнат, но не те явно са искали да е по-драматично. Тъпаци ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Едва ли Чаала или Берк биха искали да стане така. Но щом нея я няма беше логично, че и Берк ще напусне. Те двамата дойдоха заедно ...   love001

Относно другото - не смятам, че ще убият Али. На този етап точно в началото на сезона едва ли биха рискували с подобно нещо. По-скоро го правят с цел рейтинг ... newsm12

Но не мога да си представя какво ли ще измислят за края на сезона или за финала на сериала, защото не се знае ще има ли други сезони. След това, което направиха в края на 5-ти сезон очаквам всичко от тях ...  newsm78

Охо,надали ще има 8-ми сезон,то сега е началото на седми и вече се изтъркаха,да не говорим за 8-ми,а и финала не знам,ама си мисля,че ше ги избият накрая всички. smile3515 smile3515

# 611

Този път е много по-добре. В общата и най-важна група сме на 2-ро място, а в AB групата сме на 4-то ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

http://www.tvaktuel.com/haber/9790-29-ekim-2012-pazartesi-sbt-re … ng-sonuclari.html

Пак добре,а и епизода не беше толкова зле  Whistling Whistling

# 612
http://vbox7.com/play:f65402c705 Момичета,днес направих клип на моята любимка от сериала  Heart Eyes Ще изявите ли мнение за моите така да се каже 'творение' Mr. Green Mr. Green

# 613
Охо,надали ще има 8-ми сезон,то сега е началото на седми и вече се изтъркаха,да не говорим за 8-ми,а и финала не знам,ама си мисля,че ше ги избият накрая всички. smile3515 smile3515

Надявам се да не стане така и да не убиват никого повече, макар че от тях всичко може да се очаква. Колкото до сериала - той си е интересен, но без съмнение 7-ми сезон не е като първите 5. Те са уникални и неповторими ...  newsm10

# 614

Пак добре,а и епизода не беше толкова зле  Whistling Whistling

Така е - епизода беше много интересен ...  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт