Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 14 ~

• 55 522
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Новина за Алп Коркмаз / Али ...  newsm12

Ünlü oyuncuya senaryo yoluyla gözdağı
Kanal D'nin bu sezon 7. yılına giren polisiye dizisi "Arka Sokaklar"da Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz, yeni bölümde vuruldu.

MİLLİYET TELEVİZYON DERGİSİ

Hayatta kalıp kalmayacağı merak konusu olan oyuncuya yapım şirketinin bu sahne ile aslında uyarı yaptığı ortaya çıktı. Korkmaz'ın son dönemde disiplinsiz hareketleriyle yapım şirketi Erler Film'in tepkisini çektiği ifade edildi. Bu nedenle şirketin talimatıyla hemen Korkmaz'a bir vurulma sahnesi yazıldı. Yapım şirketinin kendisine yazılan sahne ile disiplinsizlik cezası verdiğini, aynı şeyleri yaptığı taktirde diziyle yollarının ayrılacağını anlayan Korkmaz'ın davranışlarını düzelttiği öğrenildi.

До колкото разбрах става дума за случката с прострелването на Али. За всички е любопитно дали ще оживее или ще умре.  Weary

Пише, че в последно време Алп Коркмаз/ Али е вършел недисциплинирани действия и затова веднага са измислили сцената с прострелването на Али.  newsm78

След като Алп разбира, че нещата отиват на зле и има вероятност да се раздели със сериала - веднага е оправил поведението си ... 
newsm12

Не знам до колко написаното е вярно, но е пуснато като статия в един от фен клубовете на Алп и Али и Пънар. Само се надявам каквото и да е станало Алп да остане в сериала и Али да оживее ...  #Sniper

# 706
  • Разград

# 707
Новина за Алп Коркмаз / Али ...  newsm12

Ünlü oyuncuya senaryo yoluyla gözdağı
Kanal D'nin bu sezon 7. yılına giren polisiye dizisi "Arka Sokaklar"da Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz, yeni bölümde vuruldu.

MİLLİYET TELEVİZYON DERGİSİ

Hayatta kalıp kalmayacağı merak konusu olan oyuncuya yapım şirketinin bu sahne ile aslında uyarı yaptığı ortaya çıktı. Korkmaz'ın son dönemde disiplinsiz hareketleriyle yapım şirketi Erler Film'in tepkisini çektiği ifade edildi. Bu nedenle şirketin talimatıyla hemen Korkmaz'a bir vurulma sahnesi yazıldı. Yapım şirketinin kendisine yazılan sahne ile disiplinsizlik cezası verdiğini, aynı şeyleri yaptığı taktirde diziyle yollarının ayrılacağını anlayan Korkmaz'ın davranışlarını düzelttiği öğrenildi.

До колкото разбрах става дума за случката с прострелването на Али. За всички е любопитно дали ще оживее или ще умре.  Weary

Пише, че в последно време Алп Коркмаз/ Али е вършел недисциплинирани действия и затова веднага са измислили сцената с прострелването на Али.  newsm78

След като Алп разбира, че нещата отиват на зле и има вероятност да се раздели със сериала - веднага е оправил поведението си ... 
newsm12

Не знам до колко написаното е вярно, но е пуснато като статия в един от фен клубовете на Алп и Али и Пънар. Само се надявам каквото и да е станало Алп да остане в сериала и Али да оживее ...  #Sniper

Без коменатр. Crossing Arms

# 708
Дано да не го махнат ще е ужасно да гледаме Пънар сама..... newsm45 Weary newsm17

# 709
Дано да не го махнат ще е ужасно да гледаме Пънар сама..... newsm45 Weary newsm17

И аз се надявам да не го махнат. Ако е имало проблеми, дано са ги разрешили и Али да се оправи ...   Praynig

# 710
Ето една прекрасна снимка на Шефкет - супер е ... newsm44 smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

# 711

Благодаря ти. Това е една от любимите ми снимки. Когато Берк я пусна в twitter-а си толкова ме зарадва. Не мога да му се нагледам. Тук е в домашна обстановка - обожавам го ...  smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Oha!

# 712
Ето една невероятна снимка на Чаала зад кадър от Опасни улици - толкова е готина и сладка. Много си я обичам ... newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts newsm41

# 713
Ето и една малка, но прекрасна снимка на Ипек - много е сладка ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 714
Оххххххх!!! Много е красива супер много ми харесва има уникално излъчване невероятна е   newsm10 newsm10 newsm10 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51

# 715
Оххххххх!!! Много е красива супер много ми харесва има уникално излъчване невероятна е   newsm10 newsm10 newsm10 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51

Напълно съм съгласна с теб! Чаала е невероятно готина, чаровна и сладка. Има страхотно излъчване и е прекрасен човек. Затова толкова я обичам ... newsm10  love001 txtloves newsm76 Two Hearts

# 716
Сега се замислих нещо - много е странно, че Алп/ Али го няма на промо снимките от новия 7-ми сезон на сериала. Нямаше го и на промото за началото на сезона. Надявам се това да не значи, че ще махнат Али. Дано нещата да се оправят и Али да оздравее. Той е един от най-хубавите образи в сериала ...  newsm78 #2gunfire Praynig

# 717

Напълно съм съгласна с теб! Чаала е невероятно готина, чаровна и сладка. Има страхотно излъчване и е прекрасен човек. Затова толкова я обичам ... newsm10  love001 txtloves newsm76 Two Hearts

Аз я бях забелязал още преди да започне да се снима в сериала още тогава ми стана много симпатична но от както дойде в сериала я заобичах с цялото си сърце  уникален човек е.   txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51

# 718

Напълно съм съгласна с теб! Чаала е невероятно готина, чаровна и сладка. Има страхотно излъчване и е прекрасен човек. Затова толкова я обичам ... newsm10  love001 txtloves newsm76 Two Hearts

Аз я бях забелязал още преди да започне да се снима в сериала още тогава ми стана много симпатична но от както дойде в сериала я заобичах с цялото си сърце  уникален човек е.   txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51

Това е страхотно - без съмнение Чаала е уникална. Както каза и Берк : "много възпитана спортиска. Ставането й, сядането й - всичко е супер". И той я е харесал още преди сериала. И как иначе тя е страхотна.  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

Гордея се, че съм нейна фенка ...  newsm10

Толкова се радвам, че имахме щастието да гледаме Берк и Чаала в сериала. Надявам се в бъдеще отново да снимат нещо заедно ...  newsm17    love001  grinning039

# 719
Сега се замислих нещо - много е странно, че Алп/ Али го няма на промо снимките от новия 7-ми сезон на сериала. Нямаше го и на промото за началото на сезона. Надявам се това да не значи, че ще махнат Али. Дано нещата да се оправят и Али да оздравее. Той е един от най-хубавите образи в сериала ...  newsm78 #2gunfire Praynig

Дано наистина искам да остане  няма да е същото без него много ми стана гадно когато мурат и зейнеп се разведоха  после ги събраха във филма но някак си не е като преди. После това със Синан и Елиф направо ме съсипа  през целия 6-ти сезон когато видех Синан ми ставаше много тъжно сега ако и Али си тръгне си нямам и най малка представа какво ще става занапред Sad  newsm12 newsm12 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт