Личен лекар в София, Център

• 1 554
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, доста теми прегледах, но навсякъде информацията е доста стара. Решила съм да сменя ЛЛ, заради лошо отношение и затова до декември трябва да съм готова с избора на друг. Настоящият ни ЛЛ е в 1 МБАЛ. Тъй като Център е доста общо понятие, а искам да ми е по-близо до вкъщи, моля за препоръка в района на НДК, около болница Сердика. Ако някой има информация за ЛЛ в Полимед също не е лошо. Благодаря предварително!

# 1
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте, ние сме доволни от нашият ЛЛ, д-р Георги Киряков.Той приема в 14 ДКЦ, зад НДК. Това е профилът му, може да го погледнете. Винаги когато съм го търсила се е отзовавал, дори когато не е в график си вдига телефона.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-georgi-kiryakov-2063/

# 2
  • София
Много благодаря! Ще разгледам!

# 3
  • София
аз от всички ЛЛ в 14 дкц съм доволна.
ние сме при д-р Павлова, но се е налагало да посещаваме и останалите,когато тя липсва.

# 4
  • София
Може ли да ми кажете как е първото име на д-р Павлова и евентуално телефон за връзка?

Имате ли представа, дали записват гореспоменатите лекари пациенти? Питам, защото питах на 1-2 места още миналата година като търсих и ми отказаха.

Иначе видях мненията в линка за д-р Георги Киряков и са доста положителни. Благодаря за информацията!

# 5
  • София
Даниела Павлова се казва.
Телефона не ми се иска да го пиша по теми.

# 6
  • София
Благодаря и това е достатъчно!

# 7
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Може ли да ми кажете как е първото име на д-р Павлова и евентуално телефон за връзка?

Имате ли представа, дали записват гореспоменатите лекари пациенти? Питам, защото питах на 1-2 места още миналата година като търсих и ми отказаха.

Иначе видях мненията в линка за д-р Георги Киряков и са доста положителни. Благодаря за информацията!
Проверете д-р Пвлова във супердок, трябва да има инфо и телефон за контакти. А за д-р Киряков най-добре му се обадете или директно там отидете. Ако му е препълнена листата с пациенти го помолете да ви препоръча друг колега в 14 ДКЦ. Всички са на ниво според мен.

Общи условия

Активация на акаунт