За феновете на тениса - тема 3

• 36 204
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
И аз мисля, че присъствието на Маша на мача не повлия добре на Гришо. Третият сет беше трагичен.Не може да превъзхождаш толкова много противника и да си усложниш така живота. Хюит вчера изигра много силен втори и трети сет. Това е и най- успешният му турнир, така че Гришо ако играе както вчера, ще си стегне багажа. Разбира се Хюит верен на стила си, направи пълен обрат в мача и напомни много на най- добрите си години. Така че следващия мач ще е още по- концентриран. Малко е още нашето момче и си мисли, че ако се прави на интересен хем ще спечели мача хем ще впечатли Маша. Поемаше абсурдни рискове, прибързваше много... вярно, че се смрачаваше, но припряната игра не е помогнала на никой. Искаше му се да го разбие Дудито да се покаже като пораснал мъж, но само си направи живота сложен.
П.С. А момиченцата бяха страхотни. Със сълзи на очи бяха в тайбрека. Добре че Гришо спечели, че щеше да ми е по- мъчно за тях, отколкото за него, имайки предвид как игра.

# 481
# 482
  • Юпитер- Сатурн
Третият сет беше трагичен.Не може да превъзхождаш толкова много противника и да си усложниш така живота.

А, може, можеее...

# 483
Психиката му играе още, но ще го преодолее с времето. Тениса е спорт, в който можеш сам да се биеш, дори и да си по-добрия.

# 484
В колко часа започва мача с Хюит днес?  newsm78

P.S.
Намерих инфо. Около 18:00 часа българско време.  Peace

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 15:37 от Кюриосити

# 485
Sosko благодаря за отговора!Стана ми интересно понеже повечето тренери се дразнят от това.

# 486
# 487
Не мисля, че мачът ще започне днес заради пустия дъжд.

# 488
Мачовете на Гришко и на Цвети днес са насрочени за 13 ч българско време и от двата ще има стрийм, като Гришко вероятно ще го дават и по ЕС  Peace

# 489
Гришко вероятно ще го дават и по ЕС  Peace

Със сигурност го дават - снощи коментатора го каза....

# 490
Гришко вероятно ще го дават и по ЕС  Peace

Със сигурност го дават - снощи коментатора го каза....

Супер, така ще ги гледам и двамата, ако не разбира се.

# 491
Супер, така ще ги гледам и двамата, ако не разбира се.

Тамошните Емо Чолаков са обещали хубаво време днес...

# 492
Мъка, мъка, мъка...  ooooh!
Като огледални са мачовете  Confused

# 493
Мъка, мъка, мъка...  ooooh!
Като огледални са мачовете  Confused

За съжаление си права Confused

# 494
Повече очаквах от Цвети  Tired

Лейтън все още е добър на трева, особено при 2 от 3 сета.

Общи условия

Активация на акаунт