За феновете на тениса - тема 3

• 36 174
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Вчера ви прочетох отзивите и реших,
че Гришака е отнесъл плувката с нещо като 1-6 2-6  Shocked

Днес, все пак реших да прочета какво става и се оказа, че е спечелил мача, а този път не можем да обвиним и Марчето тя вече е по островите Mr. Green

Интересно е за отбелязване, че Григор ще играе в Швеция  двойки с треньора си Микаел Тилстрьом, явно ще нанася корекции върху играта му директно на корта  Flutter

# 616
Вчера ви прочетох отзивите и реших,
че Гришака е отнесъл плувката с нещо като 1-6 2-6  Shocked

Днес, все пак реших да прочета какво става и се оказа, че е спечелил мача, а този път не можем да обвиним и Марчето тя вече е по островите Mr. Green

Интересно е за отбелязване, че Григор ще играе в Швеция  двойки с треньора си Микаел Тилстрьом, явно ще нанася корекции върху играта му директно на корта  Flutter

Като се има предвид, че игра срещу 1032-рия в света, наистина беше брутално слаб, никакъв ретур, трагичен бекхенд. А най-лошото и че децата го научиха и му играят на бекхенда само ooooh!

# 617
Щом и детето е било от школата му, явно е било нагледна демонстрация по сваляне на земята  Mr. Green

# 618
Какво става с Григор ooooh! ooooh! ooooh!
Спрях стрийма, днес още по-жалка и трагична игра Shocked

# 619
Гришо води с 4-0 в момента във втория сет. определено започна да игра по- сносно. Вдигва нивото драстично и разнообрази играта.

# 620
Взе си мача Григор, ама какви са тия първи сетове, не мога да разбера. Следващият мач му е срещу Хуан Монако и с такава игра няма да има шанс на клей. Дано се стегне Peace

# 621
Сбърках дестинацията на Марчето,   Twisted Evil
не била по островите, ми била в Мексико, за около седмица,
като една истински влюбена жена  Heart Eyes  на почивка от гаджето  Mr. Green

Вече е в LA за рекламни снимки.

# 622

Има колебания в играта Григор , но победата си е победа . Абсолютно задължителната част от програмата е изпълнена , сега дано обърне тенденцията срещу Монако . Мача ще е труден но  ще се надяваме ,все някога трябва да почне да го бие .

# 623
Чудесна победа, доволна съм.

Междувременно се разбра истинската причина за посещението на Маша в Стокхолм.
Трябвало е да договори условията по уволняването на треньора си  Mr. Green

# 624
  • Юпитер- Сатурн
Да разбирам ли, че Гришо пак не е играл както може?

Междувременно се разбра истинската причина за посещението на Маша в Стокхолм.
Трябвало е да договори условията по уволняването на треньора си  Mr. Green
Аз си мислех, че е заради голямата любов  Laughing, язък  Simple Smile

# 625
# 626
 Даже не се оказа толкова трудно колкото очаквах . Blush
Григор игра доста по-добре а Монако доста зле . Отлична победа .
Все пак базовите слабости в играта на Григор си остават , трябва да работи много по тях с перспектива 1,2 години .
Вердаско след трагичното начало на годината навлезе във форма и утре ще е трудно .
Но ако вземе да бие Григор ,първата ATP титла ще изглежда близко.

Мария си смени треньора по средата на сезона , ни в клин ни в ръкав . Но някои твърдят че е основателно.
Кой знае какво е щукнало на русата и главица . Пише че била "развълнувана" по повод новия треньор така че всички гадаят кой може да е . Би трябвало да е известно име.

# 627
Днес не очаквам чудеса срещу Вердаско, особено, защото и той е с нов треньор от 2 месеца.

Марчето винаги мисли поне два хода (в случая за следващия сезон), сега има пауза до Станфорд, изкара почивката си и със сигурност вече работи, така, че да и пукат ушите (на това съм била свидетел)
А кой ще е, е любопитно, спекулира се с няколко имена едното, от които е на Джими Конърс, аз лично се надявам да не е точно той след скандала с биографията му.  Tired
За сравнение На Ли и Серена смениха треньори миналата година, също по средата на сезона, даже не и в паузата.

# 628
Маша сигурно обмисля да отиде в академията на Гришо да не го изпусне от очи. Не знам той колко е влюбен, но тя ми изглежда загубена.
Една от най- големите изненади на изминалия Уимби е точно невероятно представяне на Нандо, наред с ранното отпадане на Фед. Ранното отпадане на Надал не беше особена изненада.
Вердаско показа невероятна форма на трева и понеже е клей спец. , смея да твърдя, че Гришо трябва да намери формата, която показа с/у Надал в Монте Карло, че да има шанс днес. Въпреки че Вердаско не е особено постоянен последните две години, но пък сега явно е в добра серия. Успех Грише, не я мисли Маша, мисли си за играта. И пак няма да мога да гледам мача днес...  #Cussing out

# 629
Новият треньор на Маша е Джими Конърс

Общи условия

Активация на акаунт