За феновете на тениса - тема 3

• 36 179
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Серина може и да не може да отупа Мъри, но доста от мъжете в първата стотица биха плакали Mr. Green

Преди 15-ина години на шега се пробваха тя и сестра и срещу един германец, Karsten Braasch, който даже не беше в Топ 200 да изиграят по сет, той ги размаза. Като си спомням, че даже е пушел в паузите.

Ето копие от статия http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=21533

Но пък сега е доста по-"химизирана" та знае ли човек  newsm78

Мария е днес 3-та на корт #2

# 571
Днес е ден на контузиите на Уимбълдън май. Доста народ даде фира.
"Екзекуторът на Рафа" - Дарси си контузил рамото докато спял Shocked
Изнър и Румбурак и те с контузии (Петра другия път по-внимателно да го дава Mr. Green)
Вика и тя беше дотук. Сега кой ще вика като Вика?

# 572
Де Брито изхвърли снахата и я надвика даже.
Много изненади на този Уимбълдън, не знам това на добре ли е.

Цвети и Гришо биха и на двойки, а Гришо през цялото време се информираше какво става и с Маша.

# 573
Луд, луд, луд Уимбълдън........

# 574
 Днес съм разстроен заради Маша , не гледах мача и даже не повярвах като прочетох.
Случват се такива неща , Мария е с характер , ще влезе в час . Изненадите валят една след друга ,
остава Мъри и Джоко да отпаднат и на някого  ще му излезе късмета неочаквано тази година .
Струва ми се че нещо са се издънили с подготовката на кортовете , толкова падания и контузии .
Ние си чакаме нашите хора утре , дано да им върви и да са стабилни на корта .

Ето Ви малко мат'рял за мокри сънища . Великият любовник Румбурак . Joy

# 575
Какво става на турнива. Дали сега не е момента на Гришо?

# 576
Аааааааааа Чуи, скрий го, моля те  boo

За Марчето и аз не я гледах, но в общи линии, заради влагата се е пързаляла на тревата, като на лед, падала е няколко пъти, за сравнение, противничката и не е падала нито веднъж. На пресконференцията не се е оплаквала, коментарът и е бил, че тревата е била еднаква за двете. Това е един от случаите, в които се оказва, че ръстът и е недостатък, а на всичко отгоре и се е контузила, дано да не е сериозно.  Peace

Заключение - другия път да не планира толкова позиране с Гришко.  Twisted Evil

Историята показва, че след ден на изненади, следва рутинен ден, дано да не е така.  Rolling Eyes

пп За Фед, не ме е яд толкова, Стако е класически играч сервис-воле и, ако не беше такова седалище  Mr. Green, даже щях да го харесвам.

ппп Гришко днес е втори на корт №3

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 05:32 от Бумър

# 577
Хахах, добре, че видях снимката на Румбурак тази сутрин, а не снощи, че кошмарите ми бяха в кърпа вързани Mr. Green

Мен за Маша пък не ме е яд толкова, тя и без това не може да бие Серина, но за Федерер съжалявам, не колкото за Рафа, но все пак... Турнирът без тях няма да е същият. И като знам, че бях доволна от жребия на Григор, сега се оказва, че е било по-добре да се падне в другата половина на схемата. 

# 578
И като знам, че бях доволна от жребия на Григор, сега се оказва, че е било по-добре да се падне в другата половина на схемата.  

Същото можем да кажем и за Цвети  Flutter

ТЯ днес е втора на корт №10

Късмет и на двамата.

А за Серена,
за мен единствената състезателка, която има играта да я спре е Лисицки,  Heart Eyes  Peace
но за целта двете трябва да стигнат до четвъртфинал една с друга.

пп И победителката да играе с Цвети на полуфинал  Party

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 07:18 от Бумър

# 579
  • Юпитер- Сатурн

Иска ми се Гришо да победи, но едва ли. Май, Мъри ще спечели Уимбълдън тази година!

# 580
Гришо не е дорасъл за титла от ГШ, аз ще се радвам и на полуфинал.
Мъри и Ноле остават фаворити засега, ако не ги изненада някой Simple Smile

# 581
 Браво на Цветана , явно не може да играе никъде освен на Уимбълдън . Ако можеше този турнир да се провежда 3,4 пъти в годината . Следващата съперничка е преодолима , по-нататък ще видим .
 Григор се вкара в приключение както само той си може . Не знам кога това момче ще се научи и ще направи последната крачка към големите . Все пак Маша измоли дъжд във възможно най-подходящият момент . На се надяваме че на доиграването ще му тръгне играта и ще приключи мача.

# 582
Трудно ще му е. Разбра ли се дали със сигурнот утре ще се доиграва или чакат още? newsm78

# 583
 Отложиха мача за утре .  Rolling Eyes

# 584
Григор се вкара в приключение както само той си може . Не знам кога това момче ще се научи и ще направи последната крачка към големите . Все пак Маша измоли дъжд във възможно най-подходящият момент . На се надяваме че на доиграването ще му тръгне играта и ще приключи мача.

Ох лелееееееее  ooooh! беше просто покъртителен,
не стига, е изпусна Земля в 4-тия сет, ами в 5-тия
си беше минал и заминал, ако не беше Марчето с
нейните Cmoooooon, които кънтяха по целия корт.  Heart Eyes

Явно се е амбицирала да направи звезда от него  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт