Breaking Bad - тема 1

• 25 243
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Измислено ми е само от две букви да се сети. Точка. Crossing Arms

# 346
  • Ænima/Albuquerque
Бе уф, бе!  hahaha

# 347
Ааааа , хич не е измислено.Що тъй го подценявате Ханк , образа му не е на типичен тъпунгер. Харесвам го ! Самоуверен е , но в работата си се справя прилично добре. А за книгата :
Скрит текст:
Според мен се досети. Когато , Уолт му беше на "посещение" и той се чудеше кой е У.У. каза и неговото име , тогава Уолт вдигна ръце с думите "Хвана ме!".......имаше и някаква друга заигравка пак казана от Уолт , че понякога лошите са точно пред очите на полицията - нещо такова. Та човекът , най- вероятно навърза всичко ,което е игнорирал като невъзможно.

# 348
  • Ænima/Albuquerque
Не, не, много си чатка работата, дума да няма. Иначе е такъв един, сърцато-глуповат.  Mr. Green
И аз т'ва се опитвам да кажа на Злото, изобщо не е недомислено, съвсем логично е всичко.

# 349
Бичиз, добре, че влязох да ви светна за книгата.

Скрит текст:
В нея има посвещение, което гласи следното: "To my other favorite W.W. It’s an honour working with you. Fondly, G.B", демек: На другия ми любим У.У. Чест е да работя с теб. С обич, G.B.

# 350
Ъхъ , Сарк , как поетично се изрази ,точно сърцато - глуповат!
Криста , браво  Laughing Аз си пазя на харда 3,4 и 5 сезон , ама ме домързя да прегледам епизода  Wink

# 351
  • Ænima/Albuquerque

Скрит текст:
В нея има посвещение, което гласи следното: "To my other favorite W.W. It’s an honour working with you. Fondly, G.B", демек: На другия ми любим У.У. Чест е да работя с теб. С обич, G.B.

Е, така де, така, бич!  hahaha

# 352
Е, то начи трее да е яко тъп за да не се сети при това положение.  hahaha

# 353
  • Ænima/Albuquerque
Ан тъй, ан тъй. Кажи ѝ на таз ЗлатаCrossing Arms

# 354
Няма. Ще трежървам момента, в който Злата прояви категорична претенциозност за хода на някой сериал. Йо!  hahaha

# 355
  • Ænima/Albuquerque
Бич!  hahaha

# 356
  • срещу двата комина :)))
Бичееееееззззз, яко се зарибих вече аз  #Crazy и съм върла фенка на Джеси  newsm18

# 357
  • Ænima/Albuquerque
Бич, ше става още по-зарибяващо!  hahaha

# 358
Добрутро!

Скрит текст:
Жива да си! Така си звучи съвсем логично, а и на мен ми се стори че видях повече буквичики от само "На УУ от ГБ." Щото така погледнато може всичко е да е.

Изобщо не смятам, че Ханк е тъп. Много добро ченге е даже, има нюх и като захапе нещо не го пуска.

Няма. Ще трежървам момента, в който Злата прояви категорична претенциозност за хода на някой сериал. Йо!  hahaha
Joy Joy Joy
Е стига де, не съм чак толкова безкритична. Виж, че спрях Дневниците.  Mr. Green

Бичееееееззззз, яко се зарибих вече аз  #Crazy и съм върла фенка на Джеси  newsm18
Всички сме така, бич!

Вижте ги бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359
Добрутро!

А това много ми хареса.

They should give out Emmy’s for most deserving and most appreciated emmy win.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт