Нашите кухни - тема 46

• 88 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Шадоуман, хубави кухни си показал.  Peace

# 241
zdr imam nujda ot pomo6ta vi trqbva da si izbera kuhnq po to4no cvqt na kuhnenskite skafove za gornia red sam izprala tova koeto se vijda na snimkite no dolnia i samia plot sas garba mi e golqm zor molq vi priemam vsqkakvi idei

http://silviass.snimka.bg/properties/kuhni.706181.28686189

# 242
zdr imam nujda ot pomo6ta vi trqbva da si izbera kuhnq po to4no cvqt na kuhnenskite skafove za gornia red sam izprala tova koeto se vijda na snimkite no dolnia i samia plot sas garba mi e golqm zor molq vi priemam vsqkakvi idei

Едноцветно или имитиращ дърво материал? Цвят на стените и пода? Отделна стая ли е или общо с трапезария и хол? Предпочитания за по-светло или по-тъмно излъчване на кухнята.
Дай още малко информация, за да можем да ти помогнем. И пиши на кирилица, защото е задължително във форума  Peace
Тази, която си показала твоя ли е или просто си я харесала? Аз бих искала да знам това сиво ли е и ако да какво и от къде  Simple Smile

# 243

Ако обичаш, пиши на кирилица. Иначе на тези горни шкафове, бих сложила или същия цвят долни (без шарката) и тъмен плот и гръб за контраст, или тъмни шкафове като на втората снимка и светъл или тъмен плот и гръб. Просто бих избягнала шарениите по долните шкафове и плота, защото вече има шарено по горните и така ще се подчертае мотива им.

# 244
  • Раковски
Аз бих искала да знам това сиво ли е и ако да какво и от къде  Simple Smile

Ако не ме лъжат очите и компа това тъмното сиво) ако за това питаш е някакъв вид графит.

# 245
sajelqvam no nqmam kırılıca ,blagodarq vi za otgovorite kuhnqta e samostoqtelna staya za pod i steni cvqt o6te ne sme izbrali snikmkite sa prosto izbrani modeli ot men edinstvenoto koeto ne iskam e izcqlo bqla kuhnq blagodarq vi

# 246
Аз бих искала да знам това сиво ли е и ако да какво и от къде  Simple Smile

Ако не ме лъжат очите и компа това тъмното сиво) ако за това питаш е някакъв вид графит.

Ей нА точно такова ми трябва. Можеш ли да го разпознаеш или да дадеш предложение за подобно.

# 247
# 248
# 249
shadowman
изчисти си кутията,защото е пълна и не можа да ти се изпрати съобщение  Thinking

# 250
  • Раковски
Готоо.

# 251
sisa2780, първата кухня ми харесва, но във втората се бият два дървесни десена

При нас има напредък, долните шкафове са прекроени и преместени. Горните са поръчани и другата седмица трябва да са готови. За момента сме доволни и от майстора и от резултата Crazy

# 252
  • Пловдив
Защо оставихте темата да изпадне чак на втора страница, я да я повдигна малко  Simple Smile
И да докладвам за моя проблем с връзването на сифона на мивката към канализацията, че моя мъж се ядоса и го върза с една мека връзка директно и засега нищо не тече от никъде, но на мен още ми е притеснено и само проверявам дали пък нещо не е капнало отдолу. Ще поживеем, ще видим  Simple Smile
sisa2780, графитената кухня ми харесва, но другата я намирам за ужасяваща.

Ще си позволя да спомена и тук, че моята стара кухня, която щях да преправям, но се отказах, се продава. Да си я припомните:
http://streetmoto.snimka.bg/properties/kuhnya.691088.27895671
Ако някой търси по-бюджетен вариант за кухня и мисли, че ще му свърши работа, да свирка.

# 253
Малко от кухничката - ТаДамМм : )))

# 254
Човек не знае с какво може сам да си създаде проблем, докато си набавя аксесоарите.
При нас се оказа, че смесителят, който след толкова дебнене успяхме да вземем, е доста издължен. И снощи го поставихме да видим на сегашната ни мивка как ще стои. После цяла нощ умувахме как да се сдобием с нова по-подходяща мивка за целта, защото на вече купената ще стои съвсем както на слонче комбинезонче. Добре поне, че започнахме с меренето преди рязането.  newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт