Нашите кухни - тема 46

• 88 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Някой дали е купувал смесител за мивка от английския ибей, че много се колебая....  доста изгодни като цени, но дали като качество са свястни.... newsm78
аз купих от ибей,доволна съм като цяло GrinningЕединствен недостатък,че го взехме прекалено висок и пръскаше в началото,но му намерихме удължение и сега е ок .
кокович, колко висок е твоя? И изобщо как да прецени човек къде точно ще пада струята и дали наистина няма да пръска даден смесител? Вие как сте избирали?

# 526
  • Раковски
Здравейте, предстой ми голям ремонт и едно от нещата е кухня. много се чудя за кухня от икеа. Някой има ли впечатление от кухните им?

Нещата зависят от няколко неща, икейстака я взимаш с определен размер и трябва да се нагласи за стаята ти, докато поръчката се прави точно по стаята, инак може да имаш някакви празни пространства между стените и кухнята. Едното го взимаш веднага а другото чакаш.

# 527
Най-вече не ми се чака 1 месец да ми я правят и после 2 дена майстори да са ми в къщата. Предпочитам ние да си я сглобим. Най вече ме интересуват плотовете им издържливи ли са, че у нас вечно има нещо разлято по плота...

# 528
  • София
ние сглобихме 3 метра долни и горни шкафове за събота и неделя, плот обаче взехме от друго място, че ни трябваше по-широк

# 529
Най-вече не ми се чака 1 месец да ми я правят и после 2 дена майстори да са ми в къщата. Предпочитам ние да си я сглобим. Най вече ме интересуват плотовете им издържливи ли са, че у нас вечно има нещо разлято по плота...
Плот може да си вземеш и от другаде , ако не ти харесат икейските

# 530
Някой дали е купувал смесител за мивка от английския ибей, че много се колебая....  доста изгодни като цени, но дали като качество са свястни.... newsm78

И аз да се включа като горда притежателка на смесител за кухня от И-Бей (снимки в подписа ми).
Определено съм доволна от моя, като цена беше може би 10% от цената на смесители от подобен тип тук.
Имах едно приключение с него-отлепи се самата слушалка, лепена е, а не на винт, и като пуснах водата един път така силнично  Laughing слушалката изскочи и струята стигна до другия край на хола  Mr. Green Токлова смешно ми стана, че не можах да се ядосам. Залепихме го с лепило за метал, дърво и кожи, стегна мигновено и оттогава нямаме проблем. Подобно нещо може да се случи на всеки смесител, на българските пък съвсем, така че пак бих купила от там  Peace

# 531
  • Стара Загора
аз купих от ибей,доволна съм като цяло GrinningЕединствен недостатък,че го взехме прекалено висок и пръскаше в началото,но му намерихме удължение и сега е ок .
кокович, колко висок е твоя? И изобщо как да прецени човек къде точно ще пада струята и дали наистина няма да пръска даден смесител? Вие как сте избирали?

сега нямам възможност,но утре  ще примеря точно и ще пиша . Grinning

# 532
  • Бургас
merrlyn, твоя смесител много ми харесва. Случайно да пазиш линк към търговеца? на каква цена беше приблизително?

# 533
Моята арматура пристигна в4ера-изклю4ително масивна,стабилна.Изглежда много скъпа и ка4ествена Grinning и изобщо няма евтин вид,от което всъщност се опасявах!А и  се връзва пове4е от перфектно с мивката. Сега остава само да се монтира и да видим,дали функционира като хората и тогава ве4е ще мога с 4иста съвест да я препоръ4ам!
Ето я http://www.ebay.de/itm/180947660295?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

# 534
  • Някъде на път....
merrlyn, много хубава кухня! Поздравления!   bouquet

# 535
  • Стара Загора

смесителя е 31 см висок,мивка е 20 см дълбока и пръска ,купих удължение 12 см ,и сега е ок

# 536

смесителя е 31 см висок,мивка е 20 см дълбока и пръска ,купих удължение 12 см ,и сега е ок

Снимка няма ли как да покажеш да видя какъв модел е? Ще съм благодарна...

# 537
  • Стара Загора
нямам снимка по ръка ,но е същият като този ,но малко по-висок,иначе формата е същата
http://www.ebay.co.uk/itm/BN-Solid-Brass-Chrome-Kitchen-Sink-Fau … ip=true&rt=nc

# 538
  • Раковски

# 539
  • Стара Загора
благодаря shadowman  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт