Нашите кухни - тема 46

• 88 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Primum non nocere !
Нелина Лондон, аз купих 2 картини масла и дори са рамкирани.
Първата се вижда някъде..по снимките. Стои над дивана. Ето я! http://mariela344.snimka.bg/other/prinzesata.707326.28929972 На варненски художник е.  Обожавам слънчогледи!
Втората е мотив от стария град в Пловдив, но още не е закачена. Не съм сигурна дали този мотив е подходящ за морска къща... Thinking...Ще пробвам. Има още за довършване. Купих и фотьойл в синьо като плота...той ще стои в другата част на помещението срещу дивана. Това помещение не се вижда на снимките.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 13:56 от Шехи

# 511
Шехи, страхотна морска вила, приказка! Със здраве да си я използвате.  Peace
Не можах да разбера каква е дилемата с плота в другата кухня. На мен много ми харесва... newsm78

# 512
  • Варна
Шехи картината е божествена , много ми харесаха и двете кухни ...особено на вилата  Peace
nelina_london  да ще снимам пак като е по-светло  Hug охх това черното и аз не съм му фен нито за интериор , нито за дрехи , но миУто ме омота сега обаче аз съм наред  Laughingда го омотам да променим цвета на дневната

# 513
Mомичета, препоръчайте ми дозатор за вграждане...  Thinking

# 514
Шехи, страхотна морска вила, приказка! Със здраве да си я използвате.  Peace
Не можах да разбера каква е дилемата с плота в другата кухня. На мен много ми харесва... newsm78

Доколкото разбрах не се връзва с вратите, които са черешови, а Шехи иска нещата да се връзват (тоест има цялостна визия). Така че явно плотът си е много хубав, но просто не се връзва с представата на Шехи как трябва да изглежда всичко в завършен вид.

# 515
  • София

Ето това е добро и на добра цена:

http://www.-spam234-/catalog/index.php?cPath=35

# 516
  • Раковски
 Трябва да се внимава какъв препарат се използва, че на един познат му се проби от химиите.

# 517

Magikos, и аз това гледах, но не мога да се ориентирам за размерите....трябва ми дозатор с възможно най-малкия размер на частта/капачката, която ляга върху мивката

# 518
  • София
Mомичета, препоръчайте ми дозатор за вграждане...  Thinking

Magikos, и аз това гледах, но не мога да се ориентирам за размерите....трябва ми дозатор с възможно най-малкия размер на частта/капачката, която ляга върху мивката

Ами това което мога да направя е да ти измеря капачката (фланеца) който стои на мивката .
Ето ти го и сниман.
Размера е ф-45мм

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 08:49 от Magikos

# 519
Magikos, много ти благодаря   bouquet Изглежда няма да намеря с по-малка капачка??  #Crazy
Шайн, честита ти кухня, със здраве да се ползва и  ще чакаме снимки  Peace

Мара Подробната, какво стана с твоята арматура..има ли развитие на нещата, чакам да се похвалиш и ти  Wink

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 19:00 от huliganka

# 520

Мара подробната,и аз съм за арматура номер 2.Следя те и тебе.Надушвам че ще покажеш супер кухня на финала.

Ех,Нели,ще видим тази работа Hug!Нали знаеш,колкото хора,толкова и вкусове!А аз пък следя с най-голямо удоволствие,как ви се развива плана по къщата Wink Но не се обаждам,защото виждам,4е и сама добре се оправяш и 4акам с нетърпение крайния резултат  Hug   Хулиганка,  арматурата я купих още на същия ден,като успях дори да я взема с три евро по-малко Sunglasses Три,три,кой ти ги дава,нали! Само я 4акам да дойде сега!                                                   

# 521
Някой дали е купувал смесител за мивка от английския ибей, че много се колебая....  доста изгодни като цени, но дали като качество са свястни.... newsm78

# 522
Здравейте, предстой ми голям ремонт и едно от нещата е кухня. много се чудя за кухня от икеа. Някой има ли впечатление от кухните им?

# 523
  • Стара Загора
Някой дали е купувал смесител за мивка от английския ибей, че много се колебая....  доста изгодни като цени, но дали като качество са свястни.... newsm78
аз купих от ибей,доволна съм като цяло GrinningЕединствен недостатък,че го взехме прекалено висок и пръскаше в началото,но му намерихме удължение и сега е ок .

# 524
  • София
Здравейте, предстой ми голям ремонт и едно от нещата е кухня. много се чудя за кухня от икеа. Някой има ли впечатление от кухните им?
аз имам някакви, лесно се сглобяват, не са много по-евтини от други места, не знам какво всъщност те интересува.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт