Нашите кухни - тема 46

• 88 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз от Техномикс си купих уредите, защото си ги избирах из сайтовете, а там бяха най-добрите цени. Имам някои забележки към обслужването, но свършиха работа.
А правят ли отстъпки за по-голяма сума?
Опитай, един познат твърди, че получава отстъпки даже в големите вериги, но се разправял с управителите, а не с продавачите. В Техномикс излизат с номера, че такива цени няма никъде другаде, така че сравнявайте дали ви е изгодно /защото тук-там има за отделни уреди/.

За сега ми дадоха по 10-20 лв отстъпка на уред  Laughing, но може да продължим диалога.
Исках да знам какво да очаквам в %.
shdowman, Тази информация, че са с трансп.дефект достоверна ли е, защото някои уреди са им по-скъпи от големите вериги? И би трябвало да е указан този момент.
В друга верига миналата година за сума 16000 ми дадоха 5% отстъпка,което никак не ми допадна Отидох при конкуренцията им и след няколко дена пазарлъци получих 10% включително и на промоционалните уреди Първоначално офертата беши 5% и то само на стоки ,които не са в промоция Така че всичко е въпрос на пазарлък и късмет да попаднеш на готин управител

# 496
  • София
Аз от Техномикс си купих уредите, защото си ги избирах из сайтовете, а там бяха най-добрите цени. Имам някои забележки към обслужването, но свършиха работа.
А правят ли отстъпки за по-голяма сума?
Опитай, един познат твърди, че получава отстъпки даже в големите вериги, но се разправял с управителите, а не с продавачите. В Техномикс излизат с номера, че такива цени няма никъде другаде, така че сравнявайте дали ви е изгодно /защото тук-там има за отделни уреди/.

За сега ми дадоха по 10-20 лв отстъпка на уред  Laughing, но може да продължим диалога.
Исках да знам какво да очаквам в %.
shdowman, Тази информация, че са с трансп.дефект достоверна ли е, защото някои уреди са им по-скъпи от големите вериги? И би трябвало да е указан този момент.

Прати ми списък с уредите, които търсиш на ЛС.

# 497
Шехи, щом имате цялостна концепция, сменяй и плота.  Peace Кухнята на вилата не е толкова лоша. За качеството не знам, но откъм естетика не е зле (малко й липсват контрастите и ми стои "безцветна", но това е въпрос на вкус).  Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 20:48 от Teresa of the Faint Smile

# 498
Малко снимки от моята кухничка - 1  2

Леко еднакви се получика Blush Ако на някого му е интересно: 3  4  5  6  7  8  9.

# 499
Честито, със здраве да си я ползвате! Доста багаж ще събере  Simple Smile

# 500
  • Раковски
Тоя водобран винаги ми е бил един от най-гадните, гумата старее с времето и под нея се събират много неща инак е на добра марка.

# 501
И на мен хич не ми харесва, по точно цвета на гумата, та затова още не съм отлепила защитното нещо - да е в един цвят. Надявам се след време да може да се сменя.
А микровето отива догодина на терасата, че ми заема цялото плот.

Cassa , благодаря.

# 502
И аз получих подобен, въпреки изричното ми предупреждение, че не ща такова нещо - алуминиев с някакви прозрачни ленти от двете страни. А като допълнителна екстра - боядисани лъскаво пластмасови неща за свързването му по ъглите  Simple Smile Ама красота - нямам думи...Не знам дали ползата ще съответства на бърсането му. Като погледна към кухнята, първо виждам него, въпреки че съм се издокарала  и с лъскави дръжки.  Simple Smile Голяма работа, като се скапе, ще му мислим. Може пък и да свикна с гледката.

# 503
Честито Coma, много хубаво е станало!
Харесва ми батерията на мивката.Има необичайна, интересна форма.
Със здраве да си я ползувате!

# 504
  • Primum non nocere !
Шехи, щом имате цялостна концепция, сменяй и плота.  Peace Кухнята на вилата не е толкова лоша. За качеството не знам, но откъм естетика не е зле (малко й липсват контрастите и ми стои "безцветна", но това е въпрос на вкус).  Simple Smile

Аз не исках на вилата "цветна кухня". Няма и как да е цветна една бяла кухня!  Grinning
Търсих ефект за кухня с всички екстри,  удобна , но не и за ежедневното домакинстване.
Кухня за вила на морето свързана само с отпуска и почивка.
Даже купих  и малка машина- ледогенератор за  ледени кубчета, която я няма на снимките.
Кухня в ,която сутрин да пиеш кафе или следобед след плаж да си направиш коктейл преди да вечеряш навън- ресторант или да приготвиш барбекю в градината.
Да готвиш в нея само когато вали или да пиеш питие с половинката преди лягане.  Sunglasses

# 505
Ех,Шехи,ама как готино си го написала Hug
А на мене ме4тата ми е да имам огромна кухня,с една готва4ка вътре и да ми готви жената,готви,а пък аз да ям,ям,ям Sunglasses Казвала ли съм ви,колко оби4ам да ям Grinning

# 506
Аз пък си мечтая за кухня с остовче на него, на което да може да се работи, да се меси и какво ли още не.. Място да има.. Ама не би..имам си кухненско боксче. нямам търпение вече да ни донесат кухнята и да ви я покажа. Толкова много я мислех как да е и с помощта на архитекта измислихме доста интересна и функционална кухня. За гръб ще ползвам гранитогрес 60/60 с надеждата да е много по-лесно за чистене Simple Smile

# 507
  • Пловдив
Ехааа,колко много хора с нови кухнички.
Шехи,много е хубава кухнята ти.Разбрахме,че ще сменяш плота и ще чакаме снимки.И като голям фен на бялото ми харесва и морската,само че аз бих сложила много  ярки картини ,за да се раздвижи малко бялото.
Мара подробната,и аз съм за арматура номер 2.Следя те и тебе.Надушвам че ще покажеш супер кухня на финала.
Полина-Малина,не си падам много по черното  в интериора,но се вижда,че ти си имала цялостна концепция.Снимай наистина на малко по-слънчево време и дай да разнищим какво да се сложи на тези стени.
Coma,цветът на вратичките е разкош.Една такава неутрална кухня би паснала на всичко.Аз бих избрала различни плочки обаче-по-едноцветни.Относно водобранът-мен всички ме дразнят и затова изобщо не сложих.

# 508
  • Някъде на път....
Coma, честито, със здраве и удоволствие да си я ползваш!  Peace

# 509
Аз искам да изкажа специални благодарности към sadowman  и другите момчета. Спретнаха една чудесна кухничка на толкова ограничено място. Чак не мога да повярвам колко добре се получи, предвид даденостите на стара панелка, с които трябваше да се съобразяват.
Другата седмица може да успея да пусна и малко снимки.
А монтажът нямаше нищо общо с мъките, които изживях миналата година с моята кухня.
Пожелавам ви още много доволни клиенти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт