Нашите кухни - тема 46

• 88 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Шушулче,определено светлата.Не защото,съм фен на светлите тонове,а защото много ще подхожда на помещението ти.Това тъмно не го виждам на твоите жълти стени.Бяло-дървената кухня ,която си показала много ми хареса.Помещението ти не е малко,но като се напълни със мебели ще се смали.Освен това тъмните мебели се поддържат по-трудоемко.Миналата година сложих едни мебели венге...не питай,така се замазват препаратите по тях и така съжалявам,че ги купих,ама евтиния....А за кухня не ми се мисли..
Може да направиш и светла кухня с по-тъмен плот(само плота тъмен обаче ,не гърбът) http://www.houzz.com/photos/kitchen/laminate-flooring/ls=4.
Контраст може да вкараш в масата със столовете.Например светла маса(бяла или като дървеният плот)и тъмни столове.

# 16
  • Варна
Шушулче ето от мен едно предложение за разположението, то в такова помещение доста може да се развихри човек http://fever78.snimka.bg/other/kuhnya.283747.28542282.big. Цветово предлагам долните шкафове да са в бежово кафявата гама, а горните да са бели с релеф нещо подобно на плочките.

# 17
# 18
Момичета, мн ви благодаря за съдействието. Аз също си мисля за бели шкафове, проблемът е, че няма такава плоскост там, откъдето мислим да поръчваме. Иначе докъдето са плочките плануваме да е мокрият кът (мивка и пералня) и до прозореца печка заради комина за аспиратор.
Идеята за светла кухня с тъмен плот и гръб мн ми хареса.

# 19
Мина фон В., тази снимка я пусна Шушулчето като вариант, който й харесва, аз просто копирах линка от нейния пост. А за дървените плотове съм напълно "за".  Peace И ние сме с такъв и не съжалявам - просто си стои по-домашно уютно (в моите очи).  Grinning

Шушулче, може и да не е съвсем бяло, а например слонова кост. И аз щях да предложа печката да е до прозореца, видях, че има и контакт там.

# 20
  • Пловдив

Шушулче, може и да не е съвсем бяло, а например слонова кост. И аз щях да предложа печката да е до прозореца, видях, че има и контакт там.

Peace Peace С две ръце подкрепям.Слоновата кост(крем) стои много добре и с дървен и с тъмен плот.Но, трябва да се избере подходящият цвят.Бялото пдч ,което ползвах за невидимите части на кухнята,хем не беше чисто  бяло,хем не беше слонова кост,а едно такова все едно пожълтяло от слънцето.Не бих си го представила за вратички.

# 21
  • Стара Загора
Здравейте , пускам малко снимки макар и не особено добри и на моята почти готова кухня .Черпила съм идеи и съвети от вас и мисля ,че е редно да покажа и ако някои има въпроси да отговоря .
Смесителят е от ebay , аспираторът е Гери , долен ред на каиндл плот също , горен ред гланц акрил . Мивката само не ми е по сърце, на Фат е ,но те имаха вътрешен размер на коритото за шкаф 60 който най ме устройваше. не сме слагали водобранна лаистна , а профил като на dalil, което ме подсеща да и благодаря , че ми показа подробна снимка на неиният плот и гръб.
 http://dilibaby.snimka.bg/other/kuhnya.703309    ще покажа и по добри , тези са от телефон

# 22
запис  Laughing

# 23
Да честитя на всички, които имат нови кухни   bouquet

dilibaby, много добре изглежда  Peace Вратичките ще имат ли дръжки?

# 24
  • Стара Загора
Huliganka  благодаря ,не няма да имат дръжки -долу е с пуш , а горе с вкопани малки дръжки от вътрешната страна .

# 25
  • Раковски
ФАТ имат бели мивки, също така всяка мивките на euroluks и всички с външен размер 600 см стават за шкаф с тези размери.

# 26
 dilibaby
много ми харесаха лайсните, а на мене само това ми остана да избера.Би ли казала от къде са или на коя фирма,за да мога да поръчам. Тези,който ми предлага моя майстор нещо ми стоят много грубо, а твоите са точно такива, каквито исках.  Rolling Eyes

# 27
  • Стара Загора
ФАТ имат бели мивки, също така всяка мивките на euroluks и всички с външен размер 600 см стават за шкаф с тези размери.

фат нямат бяла мивка граниксит имат от другият материал. Гледала съм вътрешното използваемо пространство в случая 43 на 51 см , а не външният размер 60 на 50 и няколко . иначе всички останали са 39 на 33 ...или около тях вътрешен размер , да не говорим , че вътрешното пространство се мери горе , а не долу където реално се слагат съдовете .

# 28
  • Пловдив
dilibaby,много много е хубава кухнята ти!Особено интересно е слизането на белите шкафове в дясно.Личи се ,че е мислено .Доста сте се постарали и резултатът е страхотен.

# 29
  • Стара Загора
neshi , лаистната е Г образен профил ...незнам точно от къде е взета , но мисля че не е нещо специално може би е от роси , гледахме само да е по мъничка ,защото имаше и  по големи и наистина малко по груби бяха .

Остана само канала за лед осветлението да пристигне , чета че слагате 100 диода на метър , така ли е или не съм разбрала ?

Общи условия

Активация на акаунт