Нашите кухни - тема 46

• 88 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Раковски
ФАТ имат бели мивки, също така всяка мивките на euroluks и всички с външен размер 600 см стават за шкаф с тези размери.

фат нямат бяла мивка граниксит имат от другият материал. Гледала съм вътрешното използваемо пространство в случая 43 на 51 см , а не външният размер 60 на 50 и няколко . иначе всички останали са 39 на 33 ...или около тях вътрешен размер , да не говорим , че вътрешното пространство се мери горе , а не долу където реално се слагат съдовете .

Съгласен съм с написаното.

# 31
  • Стара Загора
Nelina_london , аз тука се нагледах на хубави кухнета , и твоята бяла принцеса е супер ...и като гледам колко място имате ви завиждам благородно .
Само сега мога да кажа , че ако се върна на зад бих избрала друг вариант за отваряне на долният ред ..не с пуш -а , може би бих оставила 2 пръста място под плота и бих сложила вкопани малки дръжки от вътрешната страна на вратичката , за да може спокойно да се отваря , и  да не се вижда дръжката

# 32
Nelina_london , аз тука се нагледах на хубави кухнета , и твоята бяла принцеса е супер ...и като гледам колко място имате ви завиждам благородно .
Само сега мога да кажа , че ако се върна на зад бих избрала друг вариант за отваряне на долният ред ..не с пуш -а , може би бих оставила 2 пръста място под плота и бих сложила вкопани малки дръжки от вътрешната страна на вратичката , за да може спокойно да се отваря , и  да не се вижда дръжката

Точно щях да питам пуша не е ли по-удобен за горните шкафове Simple Smile В апартамента ни в София кухнята ни е с вкопани лайсни за дръжки (надявам се да се разбира) и за две години дребния така и не намери начин как да ги отвори. Така че препоръчвам с две ръце на всички с малки деца.

# 33
Точно щях да питам пуша не е ли по-удобен за горните шкафове Simple Smile В апартамента ни в София кухнята ни е с вкопани лайсни за дръжки (надявам се да се разбира) и за две години дребния така и не намери начин как да ги отвори. Така че препоръчвам с две ръце на всички с малки деца.

Тъкмо да използвам възможността да питам имаш ли проблем с маникюра с тези вкопани дръжки?  Crazy Набелязала съм ги, но това ми е притеснението.

dilibaby, супер ти е кухнята! Със здраве да си я ползвате!

# 34
buggy, кант дръжки ли имаш предвид? Аз също се колебая дали моята да не е с такива... Rolling Eyes

http://www.perfektmebel.com/products_photos/1802/2271_big.jpg

# 35
  • Стара Загора
за маникюра нямам проблем с вкопаните ,те имат по дълбоки /за по дълги ноктета, пуша като недостатък е ,че ми идва по шумен при отваряне и затваряне , не е много подходящ за вратичка ъгъл (каквато имам ) и няма плавно затваряне (поне така каза майстора ) , докато горе където ми е сритата вкопана дръжка е толкова безшумно  затваря се  бавничко и най важното не се вижда дръжка много им се кефя

# 36
  • Пловдив
Изпуснах ви, 3 страници сте изписали, че и нови кухни има.
dilibaby, честита нова кухня, със здраве и удоволствие да си я ползвате. Малка е, обаче си личи, че е мислена и има доста място за съхранение. На мен лично обаче без дръжки ми седи малко недовършено.
Шушулче и който още питаше за рустикални кухни - в сайта на Кронос мебел има доста такива:
http://kronosmebel.wordpress.com
Във фейсбук профила им има качени албуми със страшно много и красиви варианти на кухни, там също може да се разгледа. Не знам дали всичките са техни, но предполагам могат да ги изработят  Peace

# 37
buggy, кант дръжки ли имаш предвид? Аз също се колебая дали моята да не е с такива... Rolling Eyes

http://www.perfektmebel.com/products_photos/1802/2271_big.jpg

Да, точно! Благодаря, че ме подсети как се казва  Peace  Ето част от нея:
http://www.prikachi.com/images/283/5309283i.jpg
Всички долни вратички се издърпват и са с плавно затваряне. Както вече казах, синът ми за две години не откри начин как да ги отвори, така че не ми се наложи да търся специални механизми за заключване.

Относно маникюра - аз по принцип нося по-къси нокти. Може би с по-дълги би ми било по-трудно да отварям шкафовете, особено ако бързам.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 15:48 от buggy-->

# 38
Ние преди 5 години се спряхме на комбинацията бук и алабастър на Wodego, сега ще правим едно разширение на кухнята и ще ползваме старите долни шкафове . Аз си харесвам комбинацията дървесен плот, гръб и дървесни страници и бяло-кремави шкафове,

# 39
Кант дръжки/ вкопани дръжки ми напомнят на СКШ .... бели със сиви дръжки.
Ако долен ред са чекмеджета - пуша е супер за отваряне и затваряне с крак  Laughing

# 40
  • Раковски
То всичко зависи от мерака и виждането на човека, инак има по-интелигентен начин да се избегнат алуминиевите профили.

# 41
  • Русе
Кант дръжки/ вкопани дръжки ми напомнят на СКШ .... бели със сиви дръжки.
Ако долен ред са чекмеджета - пуша е супер за отваряне и затваряне с крак  Laughing

bouquet

Бисквитка, моята е класическа кухня, но тъмна. Фирмата прави и бели, трябва да видиш цветове, но е масив. Не знам дали това те устройва.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 16:58 от Meggysan

# 42
А какво е СКШ  newsm78

shadowman, определено всичко зависи от индивидуалното усещане на човека. Например ние с мъжа ми (който доста често се вихри в кухнята) мразим да ни се завират дръжки в бедрата и за това се спряхме на този вариант. Кухня е правена преди повече от 4 години и тогава не ни предложиха много опции.
Сега квартирантите да си я ползват със здраве, пък аз да се чудя какво да правя с този миниатюр тук  Mr. Green

# 43
# 44

Бисквитка, моята е класическа кухня, но тъмна. Фирмата прави и бели, трябва да видиш цветове, но е масив. Не знам дали това те устройва.
Да, гледам всякакви модели, ще съм много благодарна акоя покажеш. Мисля кухнята да е или от МДФ или от масив, няма да е ПДЧ (за сега) Кронос също имат интересни неща. И Икейският каталог дойде днес, та ще имам четиво за довечера.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт