Нашите кухни - тема 46

• 88 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Незнам дали тук е мястото,но искам да помоля момичета които използват пиролиза,да споделят колко време трае самото пиролитично почистване .на моята фурна показва 3 часа и 15 мин,нормално ли е ?

# 721
  • София
Аз много се чудя дали да вземем фурна с тази функция  newsm78

Наистина ли след нея фурната е като нова и само забърсваш прахта? Няма ли да се развали по-бързо електрониката като се пуска фурната на 500 градуса?

# 722
  • София
Провери и в Икеа за раздели http://www.ikea.com/de/de/catalog/categories/departments/kitchen/20625/ !
Хулиганка,моята идва към 30 този месец и ве4е нямам търпение Grinning
jul_j,дай още снимки!Тази,която си показала ми идва малко мъни4ка и нищо не мога да кажа за кухнята ти ! Laughing

Мара Подробната,Това е единствената снимка,която имам.Този модел кухня сме го харесали преди няколко години в Еникон-М,но отдавна е продадена.Дълга е 2.40м.Ние сме си купили вече котлоните и фурната,остава абсорбатора,но и за него има време.

# 723
Заповядайте в новата тема!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=690008.new#new

# 724
  • Под сянката на разлистените кактуси
Аз много се чудя дали да вземем фурна с тази функция  newsm78

Наистина ли след нея фурната е като нова и само забърсваш прахта? Няма ли да се развали по-бързо електрониката като се пуска фурната на 500 градуса?

Наистина е като нова! Аз много я харесвам тази функция.  Heart Eyes Печката ползвам повече от 10 години и нищо й няма на електрониката. Иначе имам препарати за печки, от които кашлям и ми се гади, кой знае какви химикали има вътре...Това ми се види по-полезно за фамилията.

# 725
Здравейте!!Искам да попитам, има ли някой от вас кухня бял гланц МДФ?Трудно ли се поддържа?
МДФ наранява ли се и повърхността на вратичките надрасква ли се?

# 726
  • Някъде на път....
Здравейте!!Искам да попитам, има ли някой от вас кухня бял гланц МДФ?Трудно ли се поддържа?
На доста клиенти сме правили кухни от МДФ бял гланц. Казват, че лесно се поддържа. Аз лично все се чудя дали е така....  Thinking

# 727

Аз съм с бял гланц и няма проблем нито се надрасква нито петна...понеже то се хваща сам за дръжката и няма проблеми , дефакто няма от какво да надраскаш вратичката. По принцип е препоръчително вратичките да са МДФ а не ПДЧ а дали гланц или мат всеки си решава. МДФ е по здраво , по дълго ще карат пантите макар , че на ПДЧ преди да се навият пантите с винтове..малко монтажен силикон в дупката и няма проблеми .

# 728
casparcho Много ефектна се е получила кухнята!

# 729
Ако имате малки деца, МДФ не е препоръчително.

# 730
Ако имате малки деца, МДФ не е препоръчително.

Защо така?

# 731
Предполагам защото се драска по-лесно и остават следи от пръсти.Но пък стои много ефектно.

# 732
Наистина се драска по-лесно, ако някой изпусне нещо върху маса с МДФ повърхност, плотът се деформира. За вратичките не е толкова фатално. Но моя позната си направи кухня с вратички от МДФ черен гланц и се оказа, че непрекъснато трябва да ходи с парцала и да заличава плъсти и петна. Особено там, където пада светлината.

# 733

Това нещо го има евтино изпълнение за около 20-на лева (доколкото помня).
Можеш ли да покажеш линк на такава имитация ? И ако някой скоро е купувал разделители за дълбоки чекмеджета на Блум да сподели цена /тези които се използват за хранителни продукти /

# 734

Това нещо го има евтино изпълнение за около 20-на лева (доколкото помня).
Можеш ли да покажеш линк на такава имитация ? И ако някой скоро е купувал разделители за дълбоки чекмеджета на Блум да сподели цена /тези които се използват за хранителни продукти /

Общи условия

Активация на акаунт