Нашите кухни - тема 46

• 88 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Раковски
Имат три магазина, единия е за обков, другия за мивки, на теб ти трябва третия, близо до м-тел-а. Разделитя за приборите са с надмерки, преди да го купите трябва да си измерите вътрешния размер на чекмеджето, изберете такъв с по-мека пластмаса, че да може да се реже с макетния нож.

# 361
  • Пловдив
Аз пък като ходих при Мерит и компетентната продавачка ми каза, че нямат разделители за дълбоки чекмеджета, нито пък най-семпли и обикновени отцедници за чинии, които да наредя в чекмеджето  Rolling Eyes А понеже бях с децата и нямах време да разглеждам подробно, не успях да и докажа, че има, ама не знае  Laughing То може и да няма де.  Peace
Явно трябва пак да ги посетя, че от една седмица обикалям по домашните потреби да намеря разделител за прибори по-голям, защото като пуснах един обикновен в моето чекмедже 80х50 см и щях да го загубя вътре.

# 362
  • Раковски
 Разделителите за прибори за дълбоки чекмеджета няма, горното чекмедже винаги го правя 6 см чист размер понеже разделителя е 5 см. Другите разделители (ако мога да се изразя така) вече е система с рейлинги или с делителите за тандем с бокссайд. Малки са снимките, но дано се добие представа. Отделно от това няма проблем да сложиш в чекмедже 80 см разделител за 50 см, по този начин чекмеджето ще трябва да се раздели с едно парче ПДЧ като в едната част е разделителя а в другата може да се поставят всякакви други джаги като черпаци, дървени бъркалки и все неща които не могат да се поберат в разделителя. Отделно от това вие не трябва да ходите по магазините, човека който прави кухнята трябва да го уреди това и да го монтира.

# 363
  • Пловдив
shadowman, не съм се изразила добре явно. В горното чекмедже, което е около 10на см дълбоко, искам разделител за прибори, а в долните 2, които са по-дълбоки в едното искам да сложа като отцедник за чинии и там да си наредя чиниите, а в най-дълбокото да сложа тенджери. Разделителите на Блум ги гледахме с майстора, но не ме устройват като цена и за това търся по-бюджетен вариант Wink Виж това, което си казал за кой трябва да обикаля по магазините ми допадна много, но за съжаление не се получава точно така винаги.

# 364
  • Раковски
1 и 2, дали са ви показани тия работи. Инак на блум оргалайна не е много скъп, говоря за разделите които вие можете да си монтирате а не за този за прибори (втората снимка).

# 365
  • Раковски

Това нещо го има евтино изпълнение за около 20-на лева (доколкото помня).

# 366
  • Пловдив
Искам да попитам къде в Пловдив продават аксесоари за кухня. Интересува ме конкретно отцедник за чинии (за горен шкаф 90 см.) и разделители за прибори.
 Днес обикаляхме за такъв магазин, но не открихме.
 Някой виждал ли е дозатор за веро за вграждане, но да не е изцяло хром, а да бъде в друг цвят (примерно черен) ?
Разчитам и на препоръките на Shadowman  bouquet
Гледахте ли в Балкан-Юг. Имат и сайт, провери дали има това, което търсиш.
http://www.balkanyug.bg/new/index.php?option=com_virtuemart& … d=62&Itemid=4

# 367
  • Някъде на път....
.....Страхотни са. Направо въртре ли ги слагате или ги държите в нещо? Бих искала шарката на дървесината да не се вижда....

А нещо такова:

или такова:

# 368
  • Пловдив
Искам да попитам къде в Пловдив продават аксесоари за кухня. Интересува ме конкретно отцедник за чинии (за горен шкаф 90 см.) и разделители за прибори.
 Днес обикаляхме за такъв магазин, но не открихме.
 Някой виждал ли е дозатор за веро за вграждане, но да не е изцяло хром, а да бъде в друг цвят (примерно черен) ?
Разчитам и на препоръките на Shadowman  bouquet
Гледахте ли в Балкан-Юг. Имат и сайт, провери дали има това, което търсиш.
http://www.balkanyug.bg/new/index.php?option=com_virtuemart& … d=62&Itemid=4

Благодаря много за линка, Ket G!
Там не сме ходили, а има всичко, което търсим. Трябваше по–рано да попитам във форума, че вчера обикаляхме по складовете на Брезовско шосе и нищо не открихме:)

# 369
  • Раковски
Аз от балкан-юг взимам само едни скоби, за мен там се предлагат най-некачествения обков и поради тази причина не ги препоръчва. В мерит има и по-добри неща от турските.

# 370
.....Страхотни са. Направо въртре ли ги слагате или ги държите в нещо? Бих искала шарката на дървесината да не се вижда....

А нещо такова:

или такова:

Благодаря много за идеите. Втората е просто страхотна. Идея за кой е майсторът и? Как качвате снимки? Не мога и не мога да разбера.

# 371
Някой може ли да ми покаже снимка за шкаф за бутилки на 30 см.? Имат ли някакви разделители или се кандилкат вътре?

Искам да Ви попитам някой има ли идея каква е цената на плот от Geta core и има ли сложили си го. Просто ми попадна в нета. Страшно ми харесва плот от техн. камък или гранит, но са тежки за моята кухня, защото е на остъклена тераса. Geta core изглежда по същия начин, но бил тънък и се лепял на плосткост от мдф.

Още събирам идеи за производители на бяла кухня от масив. Моля за ориентировъчни цени. За сега съм се ориентирала към бук, заради цената му.

# 372
От този тип ли те интересува? Лежат с гърлата навън и подпряни без да се кандилкат. Това е 20см на ИКЕА.

# 373
От този тип ли те интересува? Лежат с гърлата навън и подпряни без да се кандилкат. Това е 20см на ИКЕА.

Не, от тези, които са затворен шкаф за бутилки прави.

# 374
А какво мислите за тези плотове? Те тежки ли са и като цена са по-евтини. Изглеждат ли пак естествени като техническия камък примерно? Идея къде могат да се видят на живо?

http://www.gsstroimarket.bg/category/177.html

Общи условия

Активация на акаунт