Нашите кухни - тема 46

• 88 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Да, на мен точно това ми се иска да стои гладка вратичката и да не прозират шарките на дървото. Букът ми се струва подходящ защото не е много нашарен. За 7 линейни метра долни шкафове и 2 линейни метра горни шкафове Стенимакс ми дадоха цена от 4400 лв за масив бук. В Икеа цената за същата кухня беше 4500 лв от МДФ. Как Ви се струва цената? С механизми на Блум.

Ако кухните са еднакви и цените са такива, каквито си ги написала, аз бих взела масива.  Peace

# 346
  • Раковски
Bellisima, аз да попитам, искаш вратите на кухнята да са чисто бели, гладка и лъскави или да масив? Питам понеже пишеш за масив а не искаш да се виждат порите и годишните пръстени?

# 347
Този немски сайт е много вдъхновяващ.  Mr. Green

# 348
  • Русе
Аз съм с вратички с дупки и там си държа зеленчуците. Засега се представят добре. http://klas1995.snimka.bg/architecture/kuhnya-hol.618037.25612019

Мисля, че цената е добра и определено бих направила бука.
shadowman е прав, искаш ли да се вижда шарката на дървесината или не? Ако не искаш, може и МДФ, но пак бих заложила на масива.

# 349
Аз съм с вратички с дупки и там си държа зеленчуците. Засега се представят добре. http://klas1995.snimka.bg/architecture/kuhnya-hol.618037.25612019

Мисля, че цената е добра и определено бих направила бука.
shadowman е прав, искаш ли да се вижда шарката на дървесината или не? Ако не искаш, може и МДФ, но пак бих заложила на масива.

Страхотни са. Направо въртре ли ги слагате или ги държите в нещо? Бих искала шарката на дървесината да не се вижда. Ето това е моделът, който съм избрала. Дори не знам как се води това - бяло е, мат, но има някакси блясък. Имате ли идея на именованието?

# 350
  • Раковски
Дай снимка.

# 351
По повод постовете на Bellisima -
тази кухня беше много            сладурска и различна

И този шкаф   

# 352
# 353
По повод постовете на Bellisima -
тази кухня беше много            сладурска и различна

И този шкаф   

Да, точно те ме грабнаха и най-вероятно тях ще избера. Имаха и 1 бяла кухничка до шкафа.

# 354
Здравейте, момичета Hug .
И на нас ни предстои да си правим кухня, но задължително ще е по проект, защото мястото, където ще я монтират, не позволява друго.
Нямам никаква информация за фирми, магазини и т.н. , за това ще съм ви много благодарна ако споделите вашата кухня от кого сте я поръчали и дали сте доволни. Интересувам се от ПДЧ материал, толкова можем да си позволим.
  bouquet

# 355
Yanina_, проектът ти е страхотен, получила се е много добра комбинация - шик и уют. Поздравления за стила!

# 356
# 357
  • Пловдив
Искам да попитам къде в Пловдив продават аксесоари за кухня. Интересува ме конкретно отцедник за чинии (за горен шкаф 90 см.) и разделители за прибори.
 Днес обикаляхме за такъв магазин, но не открихме.
 Някой виждал ли е дозатор за веро за вграждане, но да не е изцяло хром, а да бъде в друг цвят (примерно черен) ?
Разчитам и на препоръките на Shadowman  bouquet

# 358
  • Раковски
http://www.meritbg.com/

Черен дозатор не съм виждал.

# 359
  • Пловдив

Много ти благодаря!  bouquet
Ходила съм преди време там, но ги бях забравила тези магазини:)

Общи условия

Активация на акаунт