Външна топлоизолация?

• 54 056
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Преди това имахме оферта от едни, които не взимат за обръщане на прозорци, ама пък не вадят прозорците от квадратурата и като сметнеш идва все тая.
Laughing Тъй-тъй, и при нас така, но то нашето е къща на два етажа, с еркери на втория етаж и две тераси, както и две колони и не знам си колко греди - добре, че не ни взимаха на линеен метър за всички ръбове, пък ако  сложим и монтажа на водо-откапващи профили на еркерите и терасите - то златно щеше да излезе  Laughing

# 16
Изумена съм какви теми вълнуват мултифункционалната българска жена! До сега си мислех, че на дамите е присъщо да се интересуват само от вътрешен дизайн и декорация!

# 17
  • Русе
Хаххаха, няма такова нещо Simple Smile)).
Питай особено Буболечо, ако знаеш какви неща са я вълнували последните 1-2 г, мноооооого далеч са от обичайните женски задължения.

# 18
  • Пловдив
Меги,  Hug

# 19
  • София
Както ме вълнува колко ми е сметката за ток, така и за изолация колко трябва да платим.Кое му е странното Laughing

# 20
Странното е, че не оставяме тези приятни и трепетни вълнения за мъжленцата си  Grinning Мисля, че те по презумпция трябва да им се отдадат изцяло, а на нас да оставят вълненията покрай сметките за фризьор!

# 21
  • София
За да остане за фризьор, трябва да се плати по-малко за изолацията hahaha

# 22
  • Русе

Laughing Laughing Laughing

# 23

Money Ами така си е, то от край време жената е инициатор на повечето покупки за едно домакинство.

# 24
аз имам опасенията, че както всички  майстори е доста трудно да намериш читави, които да работят както трябва и да не те муфтят. Моля, някой ако има добри впечатления от фирма или бригада за София от последната година, да сподели  Praynig
Ровя се за външна изолация, питам познати и това, което разбрах до момента е, че е много важно какъв стериопор ще сложат. Евтините били много много некачествени и по думи на познат, който се занимава с това буквално изчезват със времето под влиянието на атмосферните условия. Съответно топлоизолацията остава само една мазилка. Не знам истина ли е, ама ако е така  Shocked

# 25
  • София /Абсурдистан
Изтупвам темата от прахоляка. Интересувам се за актуални цени за външна топлоизолация за София, както и за читави майстори, които да я направят. Апартамента е вътрешен, има само 2 лицеви страни.
Моля препоръчайте ми, който е правил скоро.

Общи условия

Активация на акаунт