В чужбина с три деца

• 18 681
  • 225
  •   1
Отговори
# 165
И водим в листата на нобелистите.

Темата назад  Rolling Eyes с 2+1 на път  като божия птичка напред-назад  да чакаш някой нещо да ти даде, и то в страна, в  която има дума като фрайцугикайтбешайнигунк ... направо невероятно да има такива хора, не мога да го повярвам.

# 166
Четах, четах,  Shocked  този форум никога няма да ми омръзне, все се намира тема, да ме хвърли в оркестъра.
Сега сериозно: няма държава в ЕС или където и да е, която да поема тоз и  ония със 2, 3, 4 и повече деца. Няма такъв филм!

# 167
Четах, четах,  Shocked  този форум никога няма да ми омръзне, все се намира тема, да ме хвърли в оркестъра.
Сега сериозно: няма държава в ЕС или където и да е, която да поема тоз и  ония със 2, 3, 4 и повече деца. Няма такъв филм!

ЧетОх  Simple Smile Hug
Има. Белгия е хипер социална държава и ги приема  Simple Smile И не само с 4, ами дори с 12  Crazy

# 168
 Embarassed
Добре Блонди, не мога да  повярвам, че може  ей така всяка 25 годишна мама с 3 деца да тръгне за Белгия Rolling Eyes  Социална, социална колко да е социална? Ако е толкова лесно, в Румъния има няколко хиляди цигани, те вече щяха да са белгийци Peace

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 01:26 от LUCKY14

# 169
Блонди, ако вЕрно е толкУ социална, имам приятелче в Брюксел, да вземем да му се натресем, а? Mr. Green Hug

LUCKY14, не само циганите имат по 3 и повече деца!   Crossing Arms

# 170

LUCKY14, не само циганите имат по 3 и повече деца!   Crossing Arms
Аз нищо против многото деца, даже напротив Hug Hug Hug
Идеята ми беше за тарикатския номер да се отиде някъде наготово Whistling
  Просто не го вярвам това  Close

# 171
А, ок.
Защото от горния ти пост разбрах друго. Wink

# 172
  • Пловдив

ЧетОх  Simple Smile Hug
Има. Белгия е хипер социална държава и ги приема  Simple Smile И не само с 4, ами дори с 12  Crazy
Значииии казвай как става, развеждам се моментално, пиша се самотна майка и отпрашвам.  Joy

# 173
  • загубено

ЧетОх  Simple Smile Hug
Значииии казвай как става, развеждам се моментално, пиша се самотна майка и отпрашвам.  Joy

Я Блонди да разясни как стават нещата и ей сегичка всички за там да ходим. Joy
Янтре що искаш да се развеждаш?Той и мъжо ще е на помощи.
Или има врътка със самотните многодетни мами?

А и като  българи ще блеснем.Нали така по напред се разбра.
Изобщо пълен рай дет се вика Joy

# 174
  • Пловдив
Аз фиктивно бе, за да съм самотна майка, мъжа ще си дойде с нас, няма да е официално само Laughing

# 175
 Laughing
Мисля, че Блонди  има в предвид някои  изолирани случаи Peace
Ако приемаха наистина всичко живо, както казах, братята от север вече щяха да са окупирали Брюкселско Thinking

# 176
# 177
Коментарите са покъртителни. Живи да ги ожалиш англичаните.
Тъжно е, как вместо да почетат, поработят, понаучат и извървят своя път,
съобразявайки се с местните закони и отношения, хората са направо злобни и жалки
в обидите си. Не разбирам това приемане по презумция, че всеки ти е длъжен-
от сънародника в чужбина, до държавата, в която си решил да посееш ценния си задник.

unadaptable,

За мен и историята, която си описала не е оправдание.
Аз не мога да приема, че има нормално мислещ човек,
който може да повярва, че цяла една нация е сбирщина от тъпаци и идиоти.
Още по-зле ми говори, ако искрено го мислят и въпреки това искат да отидат и живеят сред горните.

# 178
Още по-зле ми говори, ако искрено го мислят и въпреки това искат да отидат и живеят сред горните.

Ами те май не живеят сред тях, те живеят сред малката емигрантска общност, която са си намерили, с тях дружат, с тях си общуват, и от време на време когато се наложи, ама наистина наложи, се сблъскват с  'туземното' население, колкото да съберат още истории за тъпите местни.

# 179
  • загубено
Преди малко срещнах случайно моя позната женена за сириец.
И тя ми наговори точно за Англия такива неща.
Всички се запътили за там,сега на сирийците им осигурявали
жилище+платени консумативи,курс за език,соц.помощи някакви.
С две думи си живееш безплатно ми и парички давали.
Може да е вярно,заради войната да се помага за по-бързо интегриране.Но половината
са живели тук 10-15 години и понеже сега е криза и работа няма те издърпват заради социала.
Като тук оставят заеми за жилища,не знам как минават границата.

Явно не сме само българите сред които има легенди за лесен живот.

Общи условия

Активация на акаунт