Casa dei Bambini

• 1 916
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте
Ако има някой на който детето му посещава тази детска градина моля за малко информация. Ходих на срещата с родители и всичко до тук ми допада. Прочетох всичко което срещнах и мисля че съм наясно с Монтесори принципите. Може би ще чакам да видя дали мога да запиша детето там. Притеснява ме че някъде срещнах една майка /съжалявам че не запомних коя/ която споделяше ,че са ги извикали и след събеседването с психолога са и казали че няма места...Малко съм озадачена, а и бяха обещали информация по електронна поща която така и не получих.. та ако някой има преки впечатления нека сподели

# 1
Здравей! Имаш ли вече мнение и яснота относно тази детска градина? Търся Монтесори градина за моят син, за съжаление повечето са все в крайни квартали и нищо в или около центъра.

# 2
Здравейте,
Дали имате по-актуална информация за градината? Засега на този вариант съм се спряла за моето дете и търся мнения и впечатления на майки, чиито деца са били или все още са там. Досега отзивите, които съм намерила са като цяло доста позитивни, но ще съм благодарна, ако има още желаещи да споделят Simple Smile Благодаря предварително

# 3
На мои колеги момиченцето е там, много са доволни във всяко едно отношение.

# 4
Благодаря много за споделената информация!

Общи условия

Активация на акаунт