От коремчето на мама разделени, вече всички СЕПТЕМВРИйчета са във Родени!

• 29 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
ехеее фейтче браво мила Hug ето ме и мен в новата ни темичка Crazy толкова ми е едно носталгично по пупата хихиихи наистина сякаш беше вчера-първо тупкане на сърчице ,първите ни видеозони,и снимчици и покупки и трепети...лелеллелел аз само си го гушкам и му говоря "мамеее е това краче до онзи ден ме риткаше е тука Crazy мамеее,и тази рошава косичка ме будеше от киселини Heart Eyes" ооох влюбена съм в това дете...няма такова щувство
многоооо съм щастлива ,че сега сме тук с рожбичките ни ,живи и здрави да са ни,много да ни радвам и обичат Crazy да ни бъдат радост,гордост и подкрепа винаги!!!
цунки и гушки от нас с Малък Брайън  Hug Heart Eyes
аз се връщам да ви изчета от старата тема към края и тази хихиихихи толкова съм се отдала на бебчо ,че не мога да намеря време за друго!!! #Crazy Crazy Hug

# 76
мамета на бързичко прочетох за памперсите пишете и за това кога да ги сменяме newsm78 аз сменям преди хапване всеки път да папа с чисто дупе и после ми заспива веднага -не ми се иска да го разсъбуждам ,за да го преобувам Flutter
ПЪПЧЕТО ни паднаааа Crazy newsm44 newsm44 Two Hearts
имам и въпросче от кога мога да почна да го извеждам ,макар и за малко newsm78 да използвам хубавото време bowuu

# 77
Здравейте и от мен в новата тема, супер е!
Честито на новите мами!
И ние вече сме с колики, взех биогая дано помогне, вчера имаше ефект

# 78
Здравейте, мамчета!
Да попитам ползващите инфакол, на всяко хранене ли го давате и колко дълго, ние от два дни сме на инфакол и се чудя до кога да му го давам..... Rolling Eyes

# 79
  • Бургас
Такааа, явно е трябвало да с е"оплача"Simple Smile
ПъпЪТ падна, току що. Party Сега със спирт и топоцин беше пак, системата нали?
Скай Hug Heart Eyes
п.п. Франческа, взе ми думите, направо Laughing Mr. Green И аз тъкмо се дръгнеж по китарата в чуденка кога да изкарам чавето на разходка:) Иначе го изкарвам всеки ден, на слънчевата терасата, започнах от 5 минути, преди 4 дни и увеличавам. Peace

# 80
мели кога се роди твоето съкровище,на колко е Hug моя е на седмица Flutter кога мога вече да го изведа newsm78

# 81
Инфакола ми го изписаха 4 пъти на ден.
За извеждането всеки сам си преценява, но аз мисля да е след 10-тия ден за по 30 мин.

# 82
  • При моите мъже...
Влади го изкарахме на 8-я ден от раждането, за 30-40 мин, въпреки че времето не беше върха...  От тогава само един ден не сме излизали, че беше ужасно времето - вятър, дъждове... Излизаме сутрин за 1 час и следобед за 2-3-4...Simple Smile Излизайте, тази седмица времето е прекрасно! Hug

# 83
ние си излизаме от 7 ден някъде

# 84
Аз не съм много за пример за излизанията... Laughing Като стана на 5 дни направо го подкарах на Смолян, там не сме се прибирали...вчера откарахме цял ден в Борисовата  Heart Eyes
Както казва майка ми съм като отвързана кучка  Mr. Green

И другата седмица го дават хубаво, това най-вероятно ще са последните по-топлички дни...

francheskasweet, Мели Честит ви пъпчета!

# 85
Излизане който когато реши. Аз не се чувствам готова още,  иначе Влади мисля му е все тая къде ще спи и яде.
Цеденето отнема доста време. Опитайте да минете само на кърмене да ви е по лесно.
Тези капки против колики бяха голяма досада.трябва да се дават преди всяко кърмене, за да може семитикона да абсорбира газовете поети с млякото. Е да ама ако кърмиш на поискване това е поне 12 пъти дневно. Не са ми удобни тези схеми на мен.

# 86
Ние го извеждаме от 10я му ден, но то преди това се беше скофтило времето....и оттогава всеки ден...за по час-два преди обяд и още толкова следобед...според зависи от готвенето, чистенето и баткото... smile3532

# 87
canka1987, Lucky* честити бебчета!   bouquet
И аз съм още от неродилите, дано да е скоро, че да мога и аз да се включвам, че сега няма как  Mr. Green И на мен ми се искаше да родя до сега, че да използвам и аз хубавото време. За разходките на бебето, аз мисля че поне на 10дни трябва да стане, преди това ми се струва малко рано, но всеки си знае Heart Eyes. Отивам да си карам  ученика на училище и се прибирам да чистя и готвя, пък дано се размърда малко бебока. Mr. Green
Хайде, приятни ви разходки с бебчетата Hug, времето е много хубаво днес.

# 88
имам и въпросче от кога мога да почна да го извеждам ,макар и за малко newsm78 да използвам хубавото време bowuu

Франчи ... лентичката ти още е за бременни  Mr. Green не виждам на колкодена сте  Hug
Ние вече имаме две разходки и довечера пак ще посрещаме тати  Heart Eyes

Здравейте, мамчета!
Да попитам ползващите инфакол, на всяко хранене ли го давате и колко дълго, ние от два дни сме на инфакол и се чудя до кога да му го давам..... Rolling Eyes

На нас ни го изписаха преди всяко хранене  Hug

Melly.G хахаха ... чудна новина  Mr. Green

# 89
разходкааа..ехх как искам:)
тези днин мисля да се пръкнем на разходка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт