Хайде ела на една срещичка, много хубава си спретнахме днес, дори девойките все още са там, ама аз нали съм и с второ парче.....
голяма промоция ми пусна
и се отказах като не иска пък няма да я мъча и без чай ще мине
страхотна идея ми даде за това кенгуру на Бейби Бьорн уникално е много лесно се слага и маха дори и като си сам 
. Надявам се че минкината сага е

И аз слагам Несивин, супер са
С Криско пътувах на 2-3м като беше. Без количка, само с кенгуруто, всичко си е супер, клечи си вътре и спинка, не се притеснявай, колкото по-малки са, толкова е по-лесно.

Фери, Господ да те поживи, засмука ги като.... пишки
Обаче сега съм решила да монтирам зад пишката от сек шопа и една изкуствена цица, да полягва после на нея, че я търси с поглед и иска да легне и като няма се сърди 

И аз слагам Несивин, супер са
С Криско пътувах на 2-3м като беше. Без количка, само с кенгуруто, всичко си е супер, клечи си вътре и спинка, не се притеснявай, колкото по-малки са, толкова е по-лесно.

Обаче сега съм решила да монтирам зад пишката от сек шопа и една изкуствена цица, да полягва после на нея, че я търси с поглед и иска да легне и като няма се сърди 

то и аз количката няма да я вземам,само с кенгуруто и аз ще тръгвам ,пък за БГ мисля направо да взема една втора употреба от там и да не се разправям всеки път да мъкна колички за няколко седмици
ама неще да ги дъвчи само една от време на време и то когато на нея и е кеф
та щом Камелия я харесва като знам че и при вас сигурно са цял склад вече значи няма начин и моята кукундела де не я хареса, пък ако не здраве да е, то с една в повече или по малко 

Доволна съм.
Браво, че все пак споменаваш за 2-ро 

ми няма разстройство,но лигавее.

Доволна съм.
. Ха дано следващия път се класирам.
имам цяло шише от миналата зима, само е отворено... може вече и да не е годно 

Едно мрънкане, едно чудо ... иначе нощно време вече откарва по 5-6 часа без ядене, и аз съм мега доволна. всъщност повече и не искам, за да стимулирам лактацията все пак 

голямо прежививяване имате с вашите минки
, айде оправяйте се вече

Препоръчани теми