АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Белверде, благодаря ти, скъпа! Hug Хайде ела на една срещичка, много хубава си спретнахме днес, дори девойките все още са там, ама аз нали съм и с второ парче..... Hug

# 661
Привет и от нас, най-после и аз да се запиша от две теми немога да смогнада се включа(но си ви чета редовно ) покрай малката ламичка през час е на балкона ми все е гладна,вече и аз почнах да дохранвам след вчерашната консултация наддала е само 300гр за две седмици, та снощи като я дохраних с 60мл АМ и спахме от 23ч та чак до 7:30ч е това вече е друга работа,от преди да се роди не бях спала 8ч без прекъсване  Party голяма промоция ми пусна

Да се включа и аз по темите, някой пита за памперсите от Лидъл ами аз ползвам втори пакет такива и да ви кажа хубави са, мекички не много дебели и не пропускат (поне тукашните белгийските) а и като цена не са скъпи

И ние изкарахме лека хрема Тиара беше със сополки докторката ни предписа капки Несивин бебе и малката много добре се повлия от тях

Аспиратор за нос не ползваме и аз като Марли капвам по една капка физ.р-р и после каквото има излиза и обирам само с една клечка за уши

Белверде като го направя сутринат чая и вечерта го хвърлям, че почва да мирише все едно на вкиснато , мъчихме се тоя чай ама тя нашата хубавица не го тачи, като реша да и дам и аз и тя ставаме целите в чай  hahaha и се отказах като не иска пък няма да я мъча и без чай ще мине

Гунди да се оправя Ния и всички бебоци със сополки,колики и прочие  Hug

Би би и аз като Блонди много рядко ги усещам и не толкова силно както преди

Ние проблеми с изхождането за сега нямаме моята хубавица все е омазана до ушите  hahaha

Марги_К ние купихме най-обикновен шезлонг без вибрации, без нищо и на малката и харесва че даже взе да се люлее и сама та малко ме отменя и шезлонга да не я разнасям постоянно а, като и омръзне и я пехвърлям в кенгуруто Блонди благодаря   bouquet  Hug страхотна идея ми даде за това кенгуру  на Бейби Бьорн уникално е много лесно се слага и маха дори и като си сам  Peace

Всички бебоци са много хубави, най-хубавите са в нашата тема както беше казал някой в по предните постове

Зафира много хубави зафирчовци с костюмите направо трепят  
Убиваш ме с твоите постове много кефиш  Hug

Месечинке съжалявам за несгодите покрай кърменето,надявам се си преборила мастита, дано кърменето върви вече по лесно
Елси оздравявайте и вие по бързо  Hug

Биби много е хубаво годишнот писмо уникално е просто
 Бюти съжелявам, че се е наложило да се разделите с Коки  Hug . Надявам се че минкината сага е
при теб е вече към края си  Praynig  Hug  
А мамите с по 2 че и 3 незнам как се оправяте шапка ви свалям аз с едно едвам смогвам по някога и по нощите шетам  Mr. Green ама няма как иначе поне мъжо готви немога да се оплача  Blush

ето една снимка и от нас , малката се опитва да си хапне от пръста ми  много съсредоточено  hahaha

Скрит текст:

Блонди имам и едно питане към теб ти като си ходила с Криско с кенгуруто със самолет как беше пътуването колко голям беше той а бе изобщо лесно ли ти беше че и мен ме чака пътуване скоро а немога да си представя с 3 месечно бебе в самолета как е  Hug

# 662
Явор не гука.... той грухти  Mr. Green Заслушах се и това,което трябва да е "гу" при него излиза като чисто "грух". ooooh!
Пуска някакви тънки тарикатски усмивки,но го мързи като цяло... за всичко.Не си дава зор.....като майка му  Sunglasses

# 663
Може ли някой да ми даде линка с вида на акитата? Може и на лични.

После ще се включвам по темите.....

# 664
Може ли някой да ми даде линка с вида на акитата? Може и на лични.

После ще се включвам по темите.....

Галка  http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html    Hug

# 665
Галка, ето и тук   Hug

Ани Захав, много хубава Тиара  Hug И аз слагам Несивин, супер са  Peace С Криско пътувах на 2-3м като беше. Без количка, само с кенгуруто, всичко си е супер, клечи си вътре и спинка, не се притеснявай, колкото по-малки са, толкова е по-лесно.  Simple Smile
Ние на НГ ще се прибираме, тя ще е на 5, мисля пак само с кенгуруто, защото посред зима къде да се разхождаме с количката  Thinking

Дойдоха пишките  Party Фери, Господ да те поживи, засмука ги като.... пишки  Joy Обаче сега съм решила да монтирам зад пишката от сек шопа и една изкуствена цица, да полягва после на нея, че я търси с поглед и иска да легне и като няма се сърди  Joy
колко глупости изписах  Blush

Отивам да правя туршии  Party

# 666
Галка, ето и тук   Hug

Ани Захав, много хубава Тиара  Hug И аз слагам Несивин, супер са  Peace С Криско пътувах на 2-3м като беше. Без количка, само с кенгуруто, всичко си е супер, клечи си вътре и спинка, не се притеснявай, колкото по-малки са, толкова е по-лесно.  Simple Smile
Ние на НГ ще се прибираме, тя ще е на 5, мисля пак само с кенгуруто, защото посред зима къде да се разхождаме с количката  Thinking

Дойдоха пишките  Party Фери, Господ да те поживи, засмука ги като.... пишки  Joy Обаче сега съм решила да монтирам зад пишката от сек шопа и една изкуствена цица, да полягва после на нея, че я търси с поглед и иска да легне и като няма се сърди  Joy

Отивам да правя туршии  Party

Благодаря Блонди   Hug то и аз количката няма да я вземам,само с кенгуруто и аз ще тръгвам ,пък за БГ мисля направо да взема една втора употреба от там и да не се разправям всеки път да мъкна колички за няколко седмици

С тея пишки  Mr. Green и мен ме заинтригувахте да взема и аз да поръчам, че имаме тука вече цял склад залъгалки   Joy ама неще да ги дъвчи само една от време на време и то когато на нея и е кеф  hahaha  та щом Камелия я харесва като знам че и при вас сигурно са цял склад вече значи няма начин и моята кукундела де не я хареса, пък ако не здраве да е, то с една в повече или по малко  Mr. Green  все същото

Цитат
Обаче сега съм решила да монтирам зад пишката от сек шопа и една изкуствена цица, да полягва после на нея, че я търси с поглед и иска да легне и като няма се сърди  Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo     

# 667
  • Обетованата земя
Тези прословути бибки има ли ги в Англия?  Thinking

# 668
Падат ми нЕкви белезникави частици  Sick Надявам се това да са смарангясани частици от тва, дето трябваше да падне  Crossing Arms

Диди, чукни в англиийския ебаъ и виж под името им, ще излезе, би трябвало.  Peace

Аууу,  Shocked ибей с кирилица на екрана и латиница на клавиатурата излезе много срамно  Crazy

# 669
Чудна срещичка си спретнахме днес:) Благодаря ви момичета и бебета:)Simple Smile Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Белверде - айде чакаме те, миличка:) Hug Hug Heart Eyes

Аспираторите - и нашата педиатърка не ги препоръчва, че изсушават носната лигавица Peace

Муки - За витаминките за по-глеми - Аз от 3 години давама на Никол Саностол - давам по цяла зима 15 дни давам/15 дни почивам Naughty Naughty Доволна съм.

Блонди - а дано това да края на лохиите Praynig

Бютка - измъчи се  Sad Sad Браво, че все пак споменаваш за 2-ро Hug

# 670
колко глупости изписах  :bl
Joy Joy Joy
Бравос ,че ме подсети за туршийки,миналата година колко им точих лиги,но сега вече мога да хапна.
Мдаа хубавица е Тиара,но не можем да я пазарим за снаха,много от далеко Thinking
Някой да е решил да слага превенар 13,гледам че ще излезе към 560 лева.Аз снощи четох туй онуй из нета,общо взето борба за пазари и смятам да пасувам.
Току що ми напълниха шепата с акита Joy Joy Joy Joyми няма разстройство,но лигавее.
Има едни магазини Lilly днес мернах една залъгалка дето много ми заприлича на тез пусти пишки,но не взех,май вече свикнах да ми еекат. Туй бебе гука чат пат ,но еднократно,кат гугутка не съм го чувала.Ау също казва на въртележката,
Блонди успях да я усуча тая цица и да му я натикам в устата в кенгурото, с което впечатлих и бебето и мъжо,даже наготвих междувременно спаначена супа....е лучеца го накара да захапе по здраво.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 16:54 от Зафира

# 671
  • София
Чудна срещичка си спретнахме днес:) Благодаря ви момичета и бебета:)Simple Smile Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Peace

Муки - За витаминките за по-глеми - Аз от 3 години давама на Никол Саностол - давам по цяла зима 15 дни давам/15 дни почивам Naughty Naughty Доволна съм.

хъмммм аз уж чета много редовно и съм изтървала срещата  newsm78. Ха дано следващия път се класирам.

Тринити, на Пламена й се гади от Саностола  Sick имам цяло шише от миналата зима, само е отворено... може вече и да не е годно  ooooh!

коментирахте диетите - ми аз съм на 90 дневната втора седмица и мога да се похваля с 4 см минус от талията, 2 от ханха. Килограмите не ги знам ама не ме и интересуват, важно е талията да намалее и да си вляза в дрехите от преди бременността. Поне от тая с Бранко, че от тая с Плами едва ли.  #2gunfire
за протокола - кърмата не ми е намаляла, а и не спазвам особено стриктно  Embarassed диетата, пък пак има резултат

да не забравя освен диета и дъъъъълги разходки, ходя и на зумба - 2 пъти седмично. Голямо подскачане пада, голямо гонене на няьнките  hahaha

Бранко каквото добро дете беше напоследък от два дни ми вади душата ooooh! Едно мрънкане, едно чудо ... иначе нощно време вече откарва по 5-6 часа без ядене, и аз съм мега доволна. всъщност повече и не искам, за да стимулирам лактацията все пак  Wink

за залъгалкати - аз пак пробутах авентската , ей така за разнообразие и като че ли има известен успех...

марияемунилова - мисля че ти беше писала за бейби мола. и аз ходих до там, ама те или са пред затваряне или всичко беше изкупено, имаше много малко стока, въобще няма нищо общо с бейби мола отпреди 2-3 години  Thinking

за слизането на кърмата - вече все по-рядко я усещам, до допреди няколко дни всъщност на всяко хранене боцкаше, сега май през хранене, ама то и откак е кривак Бранко от 2 дни го храня на 2 часа та даже и по -малко и сигурно затова  Rolling Eyes

блонди, бюти ....  Hug голямо прежививяване имате с вашите минки  Grinning, айде оправяйте се вече

Михи, и Бранко вади много ушна кал. то по точно аз я вадя, той я произвежда Rolling Eyes

васето - на моя акт също пише с разкривен почерг, че е изплатена еднократна помощ. сега ще погледна и на Бранко и Плами - хааааааа и на техните пише. значи 30 години по-късно няма промяна  Laughing

за гукането - и Бранко не гука по класическия начин, но казва "ау " и се усмихва много заразително

Блонди, като ми дойде протеиновия ден ще пробвам това с айрана Wink

ми май толкова помня  newsm78

да допълня
Ивка за болничния - щом е 74 дни със сигурност хваща поне 2 месеца. изчисляват го месец за месец. Например на мен сега към 20 окт трябва да ми преведат парите от болничния за м. Септ, който всъщност е от септ до 9.11.
Трябва да се има предвид и кога точно е занесен в НОИ. В моя случай е на 04.10.
А в началото на ноември ще ми преведат парите за целия м. Окт.
А тези до 9 ноември - ще ги преведат в началото на дек.Като с декемврийския превод би следвало и майчинството за ноември да ми бъде преведен. И после си тръгват регулярно, без забавяне.
Незнам дали ти стана ясно  ooooh!

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 17:09 от elvirka

# 672
Здравейте, прекрасни мои момичета и бебчета:)
Съжалявам,че пиша чак сега и дано не сте ме махнали от списъка вече:( Преди да ме анатемосате..ще напиша какво се случи с нас и после се връщам да чета..не ми се сърдете Cry
На последната консултация..споделих с личната,че ми се вижда проблем с главата на Йоан..оказах се права..не може да я върти докрай на дясно..Сега ходим всеки ден на физиотерапия (правят му първо електросимулация,нагряват го с топъл парафин и след това упражнения), а уикенда го водя при рехабилитатор, за да не остане проблем за цял живот.Сега сме 20 дена в почивка и аз си дойдох в Търново на гости, да си почина малко.После пак:(
От стреса вероятно и поредния лекар се появи гастритна криза, имах наченки на бронхитпмевмония, антибиотик, ренгени и какво ли не.След това пък цялото тяло на Йоан стана в нещо като люспи, смятат, че можело да е атопичен дерматит..После пък и рахит сметнаха,че може да има..само по лекари..всеки божи ден:( Надявам се лошата серия да приключи най-после:(
Надявам се да сте добре, бързо да минават болежките и сополките на всички Heart Eyes
Разбрах,че и среща е имало..браво ,момичета, много сте сладки:)
Гукането и при нас започна, много е миличко Hug
Целувам ви всички и се връщам да чета,че ме заинтересува Блонди с нейните " пишки" Joy
P.s Слагате прекрасни снимки във Фейса..имаме прекрасни дечица Hug Hug Hug
Бюти, искаш ли да ти пратя от английския " Инфакол"?

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 17:26 от slun4o

# 673
Привет,мамчета!На мен нещо настроението ми не е на ниво.Много съм меланхонично настроена!
Mariaemanouilova,той не слиза от балкона ми.Та повече от това не виждам накъде
Блонди,ще се пробвам и аз с айрян.И бира,и жито,и чай и накрая пълно прочистване Mr. GreenДано всички се оправите бързо Hug
Бютка,много ти се насъбра.Секцио да беше,вече щеше да си забравила,че си раждала.Стискам палци да се размине всичко Heart Eyes
Ивка,и в нас е 25 градуса.Знам по принцип,че трябва да е 23-25 градуса.Но аз май скоро ще пускам климатици,че съм зиморничaва.
И ние гукаме.Два вида имаме дори-весело гукане и гукане-каране на играчките.Имамe и малък напредък с бибата-плюем я qak на втората минута,а не на втората секунда.Но както споменах ми е малко тъжно...Абе аз явно съм ревнива и кой знае каква свекърва ще бъда,да пази Господ.Но много се дразня роднините като почнат да ми го взимат от ръцете.Не питат да го взема,а директно ми го грабват.Този път си затраях,само погледнах лошо,но ако пак има подобно изпълнение ще се изкажа на висок тон.Но може и да греша....Кажете вие какво мислите....Мъчно ми е още,защото околните ми спрягат изречения с такава интонация,че едва ли не аз не мога да изкъпя детето си,не се грижа за него както трябва,или пък любимото-да ме отменят?Да ме отмените в какво?В грижите за това бебе,което толкова чаках,желах и изстрадах?
Еми това за мен са сладки грижи..Тъжно ми е...Да спирам,че да не натъжа и вас..
Спокойна вечер,сладки Hug

# 674
Здравейте сладурки! Нахлувам във вашата тема, за да се свържа с някоя от Вас! Идеята ми е, че имам момче една година по-голямо от вашите и искам да подаря на някоя мама, която има нужда дрешките, които вече не му стават...имам от миналата зима и от лятото...запазени са!!! Ако някоя мама прояви интерес да ми пише на лични!  Hug Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт