АВГУСТинче бързичко расте – и тревожи, и радва майчино сърце!

• 32 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
 Hug
Слънчо, много гадно - любимецът ми Йоан - да го нагушкаш  Hug
Ми ние вече сме пета опаковка от английския инфакол, свекито ще ходи в Англия до края на месеца и ще й поръчаме сигурно . Мерси все пак  Hug
Блонди, айде да ги махаш тея превръзки  Twisted Evil Hug
забравих да ви кажа, че гинекологът ми вика: полови сношения имахте  ли  Mr. Green и аз : да бе  Mr. Green Mr. Green ooooh! и той вика, че било хубаво да пробваме, да се види колко боли, щяла съм да кървя, да не се учудя  Tired Mr. Green викам си идилия...може пък Иво да поразбута и обере месата отвътре  hahaha hahaha Sick Mr. Green

# 676
Бравос ,че ме подсети за туршийки,миналата година колко им точих лиги,но сега вече мога да хапна.
Мдаа хубавица е Тиара,но не можем да я пазарим за снаха,много от далеко Thinking
Някой да е решил да слага превенар 13,гледам че ще излезе към 560 лева.Аз снощи четох туй онуй из нета,общо взето борба за пазари и смятам да пасувам.
Току що ми напълниха шепата с акита Joy Joy Joy Joyми няма разстройство,но лигавее.
Има едни магазини Lilly днес мернах една залъгалка дето много ми заприлича на тез пусти пишки,но не взех,май вече свикнах да ми еекат. Туй бебе гука чат пат ,но еднократно,кат гугутка не съм го чувала.Ау също казва на въртележката,
Блонди успях да я усуча тая цица и да му я натикам в устата в кенгурото, с което впечатлих и бебето и мъжо,даже наготвих междувременно спаначена супа....е лучеца го накара да захапе по здраво.

Благодаря  Hug 
ааааааа  Зафира за сватя като тебе ще ги спазарим, а пък и зетя и той хуабавец   Hug

Блонди  а дано това да е края и на минкината сага

# 677
Блонди успях да я усуча тая цица и да му я натикам в устата в кенгурото, с което впечатлих и бебето и мъжо,даже наготвих междувременно спаначена супа....е лучеца го накара да захапе по здраво.

rotfImao rotfImao rotfImao

Образно си те представих.  Hug И аз така си правих туршиите  hahaha Ама съм й стегнала главата с каишите, да не разтяга ластиците  Twisted Evil и сега се нерви и върти глава настрани и ръмжи  Laughing

...може пък Иво да поразбута и обере месата отвътре  hahaha hahaha Sick Mr. Green

Joy Joy Joy

Днес е ден на простотии  hahaha

Зафира, аз ще го слагам, ама тук си е безплатно.

Теди, в Бъдещи майки или в Настоящите, ще проверя, има тема за бедни майки, които молят за дрешки. Ще ти пусна на лични, ако имаш желание така да услужиш.  Hug

# 678
 Mr. Green моя мъж пък сега ми разказа, че е сънувал, че раждам момиченце  Mr. Green станало много бързо, от вратата на магарето и съм го изтреляла като тапа, чак се ударило в стената  Shocked Mr. Green и било като топка, развило се и станало много хубаво момиче с дълга коса  Heart Eyes  Mr. Green
оф, само аз ли не мога да кърмя и да се разхождам, готвя, акам и т.н.  Mr. Green

# 679
Привет и от мен!
Блонди, ние с мъжО бяхме болни преди месец някъде, сополи, гърло, темепратура..и първите 2-3 дни слагахме маски и после се отказахме, но децата се оказаха корави и устискаха, не се разболяха.
А пък ти с тея лохии, направо ме убиваш, на мен вчера за втори път цикъл ми дойде, а ти още се мъчиш с течовете от раждането. Дано да е за последно!  Hug
Слънчо, егати перипетите, дано всичко скоро се оправи.  Hug
Бюти, ама и ти наистина егати сагата с твоята минка, А и тоя инфакол..как да ти кажа, аз ги тъпчех моите бебешоци с какво ли не и нищо не помагаше, инфакол, колииф, чай от копър, от анасон, чай на ХИП..и по едно време установих, че нищо от всичките гадости не им помага и спрях, разлика нямаше никаква. Сами си отшумяха коликите и спряха да ми пищят децата.
За залъгалките, ние сме с Авент и моите мишлета ги дърпат здраво, Теди пък особено, тя не знае какво е цица и залъгалката я устройва, Санди малко и се мръщи и все си вре главата в циците ми, ама те отдавна са пресъхнали. Не знам дали Екзо ви е разказвала, но когато ми дойде кърмата, моите бебчовци нямаха сила да дръпнат, да ми отпушат каналите и нейното близначе Анди се прояви като добър зет и помогна на бъдещата тъща.  Laughing
Аспиратор и аз не ползвам, капвам физиологичен разтвор и те си изкихват, ако има нещо и после почиствам с клечка за уши (аййй първоначално написах за зъби и си го представих  Shocked)

# 680
ОК! Ще се радвам да помогна!!! Hug

# 681
Изключително цени лафове се раждат в тая тема, явно бая се изперква покрай бебетата- аз не се сещам за такива щуротии да са говорени/ писани преди. Joy
Бг- наистина чудна срещичка, все ме е яд като си тръгвам. За мен е огромно удоволствие и невероятен кеф да се видя с вас! Hug Бютка, липсваш, кака- липсвате! Hug Да не споменавам по имено др- като Бранка и т.н. които нещо се скътават сега.

# 682
  • София
Момичета и аз не разбрах, че ще има среща, вие в другата тема сигурно се уговорихте, но аз там изобщо не влизам Embarassed На другата среща с удоволствие ще дойда, ако имам възможност, че ми домъчня много за вас, а и не съм виждала никое бебенце на живо  Crossing Arms Вие в южния парк ли бяхте днес? Блонди като си дойде сега за празниците задължително тябва да си спретнем и с нея една срещичка Hug
Теди, много благородно си го замислила  bouquet Аз не знаех, че има такава тема за бедни майки Confused Ние като имаме дрехи за даване (от нас, не от детето де Simple Smile) и носим в един дом в Горна Баня и децата много се радват, само като видят че идва кола и веднага излизат миличките и гледат с очакване Sad
Вал, и аз си го представих с клечката за зъби  hahaha
Блонди, как ти остана време за зимнина, ние с мъжа ми правим всяка година лютеница и един уникален кетчуп, но тази година нямаше как да стане  Tired И печени камби много исках да направя на фурна, но и това не успях, само зеле ще сложим Simple Smile
Бюти, ами прижали се, може и да има полза hahaha  Hug
Марги, не се натъжавай, и аз много мразя да ми го взимат от ръцете, спокойно не си само ти така, и то по-точно само един човек си го позволява да го прави Crossing Arms

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 21:16 от belverde

# 683
Белверде, бяхме в една градинка за Мола в Лозенец- Сити Център, избрахме го, понеже хем има паркинг хем може да се стигне с метрото. Ами то май ние сме виновни, че не пуснахме тук съобщение- да уговаряме се в др. тема само, понеже нали уж така решихме. Hug Извинявай!

# 684
elvirka ,много благодаря,разбрах те Hug

# 685
  • Враца
...Виж, Камелия се скъсва да гука  Crazy Най-ми е смешна, като й подаввам зърното и много нежно му гука, преди да го поеме.

Днес и Криско направи нещо подобно, сигурно уговаряше гърдата за среща след 3 часа, така флиртуваше с нея, чеее...  Mr. Green
Блонди, да оздравявате бързо.  Hug Радвам се, че на Камито и харесва пишката.  hahaha Казах ви аз, че ако не става друга биба в пишката е истината.  hahaha И сега сериозно - мисля, че ги засмукват защото силикона е доста мек и е някак по-особен, не мислиш ли? А за гърдата от секс шопа... накрая да не и сглобиш цяла секс кукла.  Joy

И нашите колики са с пълна сила  Tired няма ли да минават вече. При нас са целодневно - нощни някакви.  Shocked

Цитат на: Блонди
Диди, чукни в англиийския ебаъ и виж под името им, ще излезе, би трябвало.  Peace

Аууу,  Shocked ибей с кирилица на екрана и латиница на клавиатурата излезе много срамно  Crazy
Това като аз един път исках да напиша сайта на кока кола и нали се сещаш, че излезе цоца-цола.цом  Mr. Green
Слънчо, дано всичко лошо е зад гърба ви вече   Praynig Hug

# 686
Ама вие не ги разбирате- те ви благодарят децата за вкусната манджа. Толкова мило от тяхна страна  и аз искам така. А на мен като зверче ми се захапва зърното. Crazy
Блонди, смятай каква приказвелка имаш- има да ти филосовства след година-две. Crazy Party

# 687
  • София
Привет момичета
Пиша съвсем набързо,че Емма не мога и за миг да я оставям днес...Бяхме на консултация.Наддала е 840гр и сега е 5.660 и е 58.5см.Вече трябва да яде по 140мл на ядене защото яде 7 пъти само.Биха ни ваксини и цял ден е ужасно кисела и пищи.Вече и Панадол й дадох.Сега е с температура 37.9.Никак няма да е лесна тая нощ...Отиваме да се гушкаме пак  Crazy Cry

# 688
  • София
Блонди, още сега ще спретна едно айрянче! Благодаря ти, дано има ефект!:hug: Ама да не би и млякото да е друго при вас? Да не се наложи да ми пращаш кашон? Laughing
Белверде, аз си помислих, че не идваш на срещи и се чудех защо. Следващия път ще напишем и тук Hug
Леле, Бютка, не знам, освен му дай на Иво да обере каквото има hahaha
Ани Захаф, много се радвам, че ти е харесало моето творение  Hug  Много е сладка Тиара.
Ох и Блонди, егати мъжките момичета сте с Бют, големи течове при вас.
На мен сякаш вчера ми дойде, а днес няма абсолютно нищо, какво беше това?
Слънчо, дано са приключили драмите при вас! Hug
Тайра, а ти защо ни върза такава тенекия, чакахме те цял ден?!
А някои мами не искат ли да си поръчаме една обща поръчка с пишки?
Днес говорих с ендокриноложката, имала съм остатъчни нарушения от гестационния диабет, в четвъртък ме вика да си говорим. Питах я ама медикаменти ли ще взимам, какво ще правим??? Каза "ще обсъдим в четвъртък". Уф...
Да не кажа, че и като се прибрах от чудната среща, нещо се стреснах със Сашко и ще се гръмна, утре ще го водя на лекар.

# 689
  • София
би_би наистина ви вързах тенекия неволно.Снощи се сетих,че днес сме на лекар  Embarassed Embarassed Embarassed Много ми е неудобно  Cry

Общи условия

Активация на акаунт