SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!

Изтеглих серията, но още не съм гледала. Довечера като заспят хуните, че и двамата са болни и са вкъщи.

Ах, Галче, умре ме на място с тоя гиф.  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Новият постер не ми харесва. Да се спретнат и да направят свястна фотосесия, че последната им беше малко  Rolling Eyes. Искам нещо като тази за четвърти сезон.

Официално описание на пети епизод.

Скрит текст:
8x05 Blood Brothers (Oct. 31st)
After Benny (Ty Olsson) gets brutally beat up by some vampires, he calls Dean (Jensen Ackles) for help. Dean abruptly packs up and tells a confused Sam (Jared Padalecki) that he’s taking a “personal day.” Benny confesses that he’s going after his Maker (guest star Patrick Stafford) so Dean offers to help, flashing back on the many times Benny helped him and Castiel (Misha Collins) in Purgatory. Meanwhile, Sam (Jared Padalecki) uses his solo time to reflect on the life he left behind with Amelia (guest star Liane Balaban). However, when things go bad for Dean and Benny, Dean calls Sam for help, which makes everything very complicated.

# 211
  • # супернатурална #
Злато, зЕми го, ако искаш. Не, че два са ми много, но мога да се задоволя и с един по-голям.

Добре де, аз ли съм тъпа (по-добрия вариант) или сценаристите малко ни взимат за мезе? Как така Кевин не запомни написаното докато беше у него плочата и я четеше, а щеше да я запомни ако я види на търга. Може и да съм се изгубила в превода  Mr. Green  Пуции, на кого ни остави, по едно време търсеха "таблетка"  hahaha

bowuu

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 20:16 от Г. Краули

# 212
Време е да оттам дължимото на Бени / Тай Олсън, щот много обичам пухчовци Laughing .

Дженсън за Бени: "Benny is a great character, and you’ll see more of Ty in future episodes. He’s a great actor, he instantly became part of the family. But the relationship that Benny and Dean forged in Purgatory has now made it topside, and Sam doesn’t understand why. It’s always been very cut and dried for Dean, black and white. So you’ll see that struggle, both Dean struggling with it, and also Sam saying ‘look man, if you’re not gonna take him out, maybe I will.’ And Dean doesn’t want that. He’s protected Benny and Benny has protected Dean, and there’s some really tough lines that Dean says about this situation."

Интервю с актьора: част 1 и част 2

И поредни две доказателства, че SPN феновете са уникални Heart Eyes :

https://twitter.com/anneontheimpala/status/256234787004637185 :
anneontheimpala: I'm still crying cos of the episode, I want u to know. Benny was in the middle of a love confession, don't tell me otherwise haha
TyOlsson: hahahaha I would never ...
anneontheimpala: Benny just had to push Dean a little, just to make them kiss, once and for all!!!!!!!!!!!!! Supernatural will be the death of me! Joy

http://twitter.com/TyOlsson/status/256003360354877440 - реплики:
TyOlsson: I can feel you tremble ... Nervous ?" * as she feels the gentle whisper of my breath on her ear and neck *
...
TyOlsson: .....* fangs barely kept retracted, lips brushing neck ...breathe coming faster " Blood isn't all that I need..all I crave"  Shocked

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 20:52 от Impala

# 213
  • # супернатурална #
А, Импалко, тъкмо си тука. Е може ли да те оправи, както разбрахме от предишната серия (и едно хубавко те беше оправил) а сега да предлага да те продаде. Търси си боя нека аз, нека аз Само да остави чука, да не ме зачука с него  Laughing

# 214
Не се сърдя - все пак съм най-ценното им притежание Sunglasses . Но беше забавно: "Ще убия теб, децата ти и внуците ти!" А да, бе, чакай 20-25 години, за да проима внуци и тогава отмъщавай за мен. Любоф, ама друг път Crossing Arms .

За това пише, че е нов постер, ама не знам дали е официален
Пишат го като официален постер за сезона, но можеха наистина да се постараят повече, а не да го сглобяват от стари Crossing Arms . Искам и аз нови промо снимки! Ааааа Twisted Evil !

Хареса ми един неофициален, дело на фен - колаж, естествено:

# 215
  • # супернатурална #
И този постер е интересен  Mr. Green

# 216
хайде и от мен

LOL

# 217
  • В две мънички очи...
Я тази червенооката откъде се появи?

# 218
Краули е (всъщност беше Grinning ) крал на кръстопътните демони, а те са с червени очи. Самият Краули не сме го виждали така.

# 219
Hello boys girls !!! МноУ мъ кефи как го казва Краули  Heart Eyes
Моя милост е много доволна от епизода, и започва да се кефи при появата на Бени  Blush

Импалка  Hug , слънчице, нали може да си скрадна малко Бени за подписче?!?!?!?!?!?!

# 220
Разбира се, Бичи Hug ! Ако ти харесва точно определен момент мога да ти направя гифче.

8x03 Heartache Sneak Peek:

Искам! да съм ябълка! Joy

Знаем, че е на Марк чудесното хрумване за Лоса (Сам). Фенове смятат, че допълнението с Катерицата (Дийн) в последния епизод може да е препратка към стар анимационен сериал - The Rocky and Bullwinkle Show (1959-1964).

# 221
# 222
  • В средата на времето
Втори епизод - изгледан. Хареса ми. Търгът беше най-забавната част.  Grinning Краули - президент! Grinning

Гале,   bouquet за гифчето, с което и аз ще си облека подписа. Не бих могла да устоя на този поглед smile3544

# 223
като близначки сме....

но и аз не мога да устоя на този поглед, така че нямам нищо против....

# 224
И на мен ми хареса много серията. Обаче тръпки ме побиват от така закоравелия следчистилищен Дийн бррррр  За разлика от Сам, който изгежда по-чуВствителен от всякога. Е, не точно, щото се разгневи за девицата   Grinning  Както се вижда,  ретроспекцията за дните в чистилището ще се точи амен амен до края. Милото Кас яко я е закършило, но поне видяхме, че все още има ангели по Земята и че не е забравен.  По-интересното е Дийн колко точно я е закършил и какъв точно грях или "компромис" си е трупнал на душата.  С Кевин живна историята, дааа  Дори видяхме татусите ммммм

Общи условия

Активация на акаунт