SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Едно странно клипче: има и чудесни попадения, но на някои места ме издразни.

Да видим и татуировките на Тай:

# 256
  • # супернатурална #
Кой е Тай, Бен ли?

Ай, каква е бонбонааа  Heart Eyes

# 257
Лелеееееее какъв сладък бомбон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А тройката е много яка, и аз бих се тупнала с НААААААААЙ голямо удоволствие на задната седалка .... дори и да е прекалено тясно ... аз съм слабичко момиче  Whistling. А ако няма място, мога да седна дори и в Бени  Blush (че Дийн кара все пак, няма да го разконцентрирвам я).

# 258
Да. Актьорът, който играе Бени, се казва Тай Олсън. Ето още едно интервю с него.

А тройката е много яка, и аз бих се тупнала с НААААААААЙ голямо удоволствие на задната седалка .... дори и да е прекалено тясно ... аз съм слабичко момиче  Whistling. А ако няма място, мога да седна дори и в Бени  Blush (че Дийн кара все пак, няма да го разконцентрирвам я).
Постилам червения килим Hug .

Що не казвате, че имало нови снимки от аниме серията? Станаха към 200 вече Peace .

# 259

Постилам червения килим Hug .

Много благодаря   bouquet . Слагам елегантните пътъчки и нежно ще престъпя.

Аз си мислех, че има само десетина снимки от аниме серията, а те били близо 200  ooooh!. Ми как няма, при условие, че на всички са прекрасни и за мен всяка снимка си прилича с другата ... така де, като гледам само тях и не обръщам внимание на нищо друго ...  Blush

# 260
  • # супернатурална #
Би, като ти видях патъчките и понеже се гласиш на Импалата с тях  Laughing се сетих за един инструктор, който имаше в тавана на колата дупки от фасове. Ама някой като го пита от какво са, той казваше - от токовете на курсистките  Mr. Green

Оле, олее  Heart Eyes

Някой да знае от какво събитие са?

# 261
# 262
Някой да знае от какво събитие са?
Maxim Magazine Private ACL Party в Остин (Тексас) снощи.

Видео от сета - накрая на статията тук.

# 263
Добър ден прекрасни  Hug

Гале, късметлия ще е бил  Joy тоз инструктор

Още една щастливка, искам и аз пък  Crossing Arms

# 264
  • гр. София
След като изгледах епизода няколко въпроса напират у мен:
1. Сценаристите дали страдат от старческо оглупяване?
2. Или са се изчерпали тотално откъм идеи?
3. Или вече след толкова сезони взимат зрителите за мезе?
4. Или всичко изброено по-горе?
 ooooh!

То бива глупост и изсмукване от пръстите, обаче вече прекалиха. Ако това беше първият сезон на сериала щях да го гледам толкова, колркото гледам и "Дързост и красота".  Tired
Търгът беше тотално излишен и не на място. Чист пълнеж на епизода. Кевин, който е имал досег с плочата и я е чел, трябваше да иде специално на търга, че да я прочете отново, за да се разбере какво пише на нея  ooooh!
Изключително съществена роля изигра дядката, който купи Мьолнир! Направо ключова! Какъв беше смисълът да убива момичето в банката и така ожесточено да наддава на търга за чука така и не стана ясно. Вероятно уби момичето, за да провери дали онази кост все още "работи". Но каква беше точно костта, нещо, така, предистория или последващо разяснение - нъцки. Можеше преспокойно да се мине и без дядката и въпросната кост. Така или иначе се оказаха напълно излишни. Вероятно са имали предвид, че дядката е Тор в човешки облик. Мииии.... по-добре да не коментирам. Трагедия, ако е така.  ooooh!
Да не отварям дума за самия Мьолнир, че ще избълвам един куп не особено красиви епитети  Twisted Evil
То бива да не познаваш дадена митология (била тя и толкова обширна и богата като скандинавската), бива да не ползваш дори интернет за елементарна справчица, обаче това беше прекалено! Тор е бил ВЕЛИКАН. Съответно и чукът му е бил ОГРОМЕН. А те бяха направили някакво чукче за начукване на пържоли. Пълна мизерия!  ooooh! Че и Сам го размаха като коктейлна сламка  Tired Бидейки оръжие на бог-великан, чукът трябваше да е със съответните размери като за великанска ръка. Детайлите във всеки един филм са много важни. Жалко, че тук за пореден път ги пренебрегват.
За сравнението между брадите на Дийн и Кас в Чистилището Дженифър вече е писала по-назад в темата. Напълно съм съгласна с нея.
И пак да кажа - ангел в Чистилището! Хахахаха  hahaha
Иначе Чистилището с тази десатурация добре изглежда.

Краули както винаги беше чудесен. Това е едно от двете неща, които ми допаднаха в епизода. Второто беше участието на Тайлър Джонстън, който ми напомни за един любим сериал и за Негово Кралско Прекрасничество Хенри (Апокалиптик И Дианка ще ме разберат добре  Grinning)

Имам странното усещане, че сезонът ще е доста зле. По принцип на такъв тип сериали е трудно да се направят толкова много сезони и всичките да са, ако не силни, то поне задоволително добри. "Свръхестествено" е поредното доказателство за това. Гледам го по навик, заради старата тръпка. Но не мога сляпо да си казвам, че последният сезон и началото на сегашния са си добре. Защото не са.

Редактирам се: прегледах отново някои моменти. Дядката е Тор! Да вмъкнеш божество от такъв ранг за има няма 2 минути е просто гениално! Хвала на сценаристите! А кръвта от девицата можеше и от по-достоверен източник да си я набави.  Tired Да бяха изяснили поне като как точно чукът на такова голямо божество се е озовал на търг в САЩ. Зле, по-зле, най-зле....  Tired

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 14:16 от Зимна роза

# 265
# 266
  • # супернатурална #
На Тор от филма също не му стои по-голям чука в ръцете

Не вярвам сценаристите да не са запознати с митологията, по-скоро се гъбаркат с филма  Laughing Дядката според мен си беше дядка - колекционер, а не Тор. Или пък ако е, то в човешки образ си е с нормални размери, той и Кастиел каза, че реалния му образ е с размера на сградата Крайслер  Laughing

# 267
Разказчета за срещите с J2 по време на конвенцията в Торонто. Има и в двете по малко инфо за сезона, което не смятам, че съдържа спойлери - четете спокойно Peace .
 - Джаред. Цитирам най-важните части Mr. Green : "At the q&a he was sitting in the chair as he usually does at these things — with the chair turned around so he’s straddling the back. Except halfway through he slung one leg over the actual back of the chair. I so wish we were allowed to take pictures because I really wanted a pic of that. Especially since he was by that time  down to one layer — just a white tshirt." и "Oh and also apparently Matt Cohen doesn’t always wear underwear so the guys call him Commando Cohen. I don’t even know." [ eat ]
- Дженсън. Пак цитат: "The Creation people had put out two chairs for him and said the second was for his drink. Then Jensen came in sans drink and looked at the two chairs and asked, “Just how fat do they think I am?”" Laughing

# 268
  • гр. София
Дядката беше Тор. На търга той каза, че за чука предлага кръв от девица и кост от убития заледен гигант Имир (убит от Один и братята му). Точно затова в банката костта, когато дядото я извади от кутията, просветна в синьо - защото е на замразен гигант (синьо - като цвета на леда). Ако това не е бил Тор, то тогава още повече няма логика невероятната му радост от придобливането на чука.
Дори Тор да е приел човешки облик, няма как чукът му да се е смалил. А и според скандинавската митология скандинавските богове нямат нужда да придобиват човешки облик.
Цялата история си беше голяма издънка от страна на сценаристите. Пак казвам - за мен да вмъкнеш образ от ранга на бог Тор за 2 минути, при това напълно без никакъв, ама никакъв смисъл, е просто голям сценаристки гаф (да не ползвам друга дума).

Колкото до филма "Тор" - ами това си е само филм. Пак е решение на сценаристите каква визия ще му придадат, така че не го приемам за база за сравнение.
Но скандинавската митология е прекалено богата и прекалено известна, та да се правят такива лебедарски изцепки с нея. Не е да кажем като митологията на Великденските острови, която я я знае някой извън научните кръгове, я не.

# 269
  • # супернатурална #
И аз не приемам филма "Тор" като база за сравнение, не вярвам, че и сценаристите са го приели. По-скоро, както казах, са се изгъбаркали с него.

Общи условия

Активация на акаунт