SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Добро утроо! Айде, калпазанки, нападайте, че днес остарявам, но за сметка на това не поумнявам  Laughing

Мен ме оставете с подаръчето от Импалка  Heart Eyes и не ме мислете, с него не ще остана ни гладна, ни жадна.
Обичам ви всички - моето супернатурално семейство -  и съм щастлива, че споделям празника си с вас  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm51 Желая ти много здраве, щастие и безброй хубави моменти, нека усмивката да не слиза от твоето лице.  Tada

# 421
  • гр. София
Галче, честит празник! Да си жива и здрава, винаги усмихната и много щастлива!

Изгледах епизода най-сетне. Явно девизът на сценаристите и изобщо на екипа е "Забихме се в дъното, но няма да спрем докато не го изкопаем и него"  hahaha

С този епизод спокойно могат да се успокояват хиперактивни хора - пускат им го и те директно заспиват. Доби и "боза" не може да се нарече, защото бозата все пак е хубаво нещо  Mr. Green
Сюжетът - никакъв. Пълен с недомислици. С тия малки камерки, с които снимаха колежаните, е просто невъзможно на 90% от кадрите да има звук, защото бяха заснети отдалеч. Приближаването на картината е оптическа възможност на обектива и няма нищо общо с микрофона  Laughing
И човеколюбивият Дийн, който се съгласи да не преследват и убиват момичето, защото още не била заплаха за никого... Същият този Дийн, който навремето уби приятелката от детинство на Сам (май уендиго беше, не помня), защото смяташе, че рано или късно тя ще започне да убива - нали такава й била природата.  Tired Много се е размекнал Дийн, никак не се връзва с поведението му от предните 3 епизода. Но на кой му пука за тези недомислени разминавания! Да вземат в следващия епизод да го замонашат, че да има полза от избликналата доброта и състрадателност в сърцето му  Laughing

Трагедия четвърти пореден епизод вече. То не че не се и очакваше, де. Последните сезони си вървяха прогресивно надолу и надолу. Надали някой наистина е мислил, че сега с осмия сезон ще ни бъде поднесено нещо стойностно.
Язък за сериала. Можеха да му направят един силен финал и да си кажем довиждане.
Чудесно показаха нагледно четирите фази на икономическия цикъл - подем, пик, спад и криза  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 12:55 от Зимна роза

# 422
чета ви коментарите и дори и не искам да гледам... явно наистина нещата са много зле

# 423
  • гр. София
Белс, по-добре гледай и сама си направи изводите.  Peace
Или поне не се води специално от написаното в моя пост, защото то със сигурност ще бъде сметнато за прекалено вглеждане и ненужно изпадане в подробности от моя страна. Но какво да направя, не мога да лъжа себе си (и не искам) че епизодът, даже целият сезон до тук, струва нещо.

# 424
Промо снимките за 8.07 'A Little Slice of Kevin" (14 ноември):

Останалите са спойлерски:
Скрит текст:
Иии Кас, та-дааа Laughing

Тази трябва да е новата ангелка:

# 425
  • В средата на времето
На мен епизодът ми хареса, защото беше нещо различно, друга гледна точка. Интересно беше да наблюдавам Сам и Дийн от страни. Simple Smile Не разбрах само...в ресторанта, когато Сам и Дийн обсъждаха чистокръвния...споменаха някаква жена, че си намирал жена... Rolling Eyes. Каква жена? За какво говореха?
А когато Майкъл бягаше в гората, преди да го ухапят...все едно гледах "Проклятието Блеър" Laughing

Същият този Дийн, който навремето уби приятелката от детинство на Сам (май уендиго беше, не помня), защото смяташе, че рано или късно тя ще започне да убива - нали такава й била природата.  Tired Много се е размекнал Дийн, никак не се връзва с поведението му от предните 3 епизода.

Дийн е с променени възгледи след Чистилището явно. Според мен поведението му е съвсем логично, имайки предвид съществуването на Бен. Мисля, че заради Бен той се съгласи да даде шанс на момичето... Thinking Щеше да е доста двулично от негова страна, ако беше погнал девойката Rolling Eyes

# 426
  • гр. София
Аз пък си мисля, че отношението на Дийн към Бен е на принципа "аз чеша твоя гръб, ти моя". Просто двамата имат взаимна изгода един от друг, затова проявяват търпимост. Ако Бен не му беше казал как да излезе от Чистилището, Дийн надали щеше да го има за толкова близък.
Другото, което си мисля е, че все пак Дийн не е стоял толкова много в Чистилището, че чак така коренно да си промени възгледите. От показаното през останалите сезони от двамата с брат му той е по-праволинейният по отношение на убиването на съществата.

А когато Майкъл бягаше в гората, преди да го ухапят...все едно гледах "Проклятието Блеър" Laughing

Laughing Laughing Ама точно си го казала!

# 427
  • В средата на времето
Просто двамата имат взаимна изгода един от друг, затова проявяват търпимост. Ако Бен не му беше казал как да излезе от Чистилището, Дийн надали щеше да го има за толкова близък.

Имали са, докато са били в Чистилището да речем...Но на мен пред очите ми е тел. разговор между Дийн и Бен....Там имаше нещо. При положение, че Дийн винаги е бил адски праволинеен по отношение на чудовищата и как ловците трябва да постъпват с тях...Ако са се сближили, то е, защото докато намерят тази "врата" доста пъти са си спасявали взаимно гърбовете. Не знам...Но за мен Дийн "махна с ръка" именно заради Бен.

Другото, което си мисля е, че все пак Дийн не е стоял толкова много в Чистилището, че чак така коренно да си промени възгледите. От показаното през останалите сезони от двамата с брат му той е по-праволинейният по отношение на убиването на съществата.

Ами де да знам...една година не е малко. Останах с впечатлението, че е било постоянно надбягване със смъртта, без право на пауза за реклама...Отношенията му с Бен, а не самото Чистилище, може да са причина за промяна на възгледите му. Хората се променят непрекъснато. Дийн и той се променя.  Laughing

# 428
Снимки и туитове от панела на Джеймс Патрик Стюарт на конвенцията в Чикаго. С други гостуващи актьори няма да се занимавам Mr. Green .

@Jace736
- James is a voice of a penguin on Penguins of Madagascar
- James was up for role on Argo but Ben Affleck went with someone else but that is when he got Supernatura
- James said the person who made Mike Meyers teeth for Austin Powers made him a set of teeth for Dick Roman
- James just finished a movie & episode of Bones
- James said he is excited about & appears to be following this season
- James joked & said he took the part & they said you have to let Jensen stick a bone through your neck until you explode
- he said well at least he's cute
- James referred to his Galactica 1980 role & was at a con in 1980 with Anthony Daniels, Peter Mayhew, & David Prowse of #StarWars Otherwise this is his first con
- He was 11 during role of Galactica
- He also mentioned his role on All My Children
- Michael Knight, Tad on All My Chikdren, is James youngest son Godfather
- James said it was sad that All My Children got to the point where it cost more to make than it brought in
- James says Phil Hartman was an inspiration
- James said another Penguins movie in the works for 2015
- They are talking about the Dick jokes that are made, James said they never get old
- Hardest part of playing Dick: Knowing there was an expiration date to the character
- He says the bone was just like the arrow through head hat but had hoses to spew the black goo
- James says he doesn't have a picture with the cast so he might wait in line this weekend lol
- Kim Rhodes asks James why he doesn't answer her on Twitter

@theimpalagirl
- JPS: "Wind in the Willows is my favorite book."

@WinchesterBros
- Friend to @Mark_Sheppard and did movie w/ dad Morgan.
- Thrilled to be part of Supernatural. Dick very Romneyesque. Secret: had teeth made to be Dick Roman awesome!
- Fave stunt on #spn didn't get in ep. Dick bite then throw guy threw ceiling. Dungeons Dragon Tattoo ep
- Movie w/ Eric Braedan. Cracked James' rib in scene.
- This is 2nd con 1st for battlestar galactica 1980, was dr Z,
- Told fan she'd make a tasty snack.
- Played Kelly Ripa first husband on All My Children
- Aww doing penguin voice from Madagascar. Penguin Madagascar movie coming out.
- Let his 6 and 10 yr old watch SPN. Told them about bibbing. 10 yr old asked ?s for wks. How do u eat last tooth?
- Picked Jim Beaver to be on his quiz team. Tough choice, also Misha, Mark.
- Met Sting yrs ago. Ball fell out when he sat down. James' #chicon most exciting and most embarrassing fan moment same. Ha!
- Consider playing Batman--who wouldn't?
- Leviathan storyline, could've been better how Dick killed. Writer politics, regime change, Sara to Jeremy had effect

@poetry10fish
- Japastu refers to Dick as "romney-esque"
- Japastu has a 10yo and 6yo that he reds to every night :')
- "You do have to let Jensen stick a bone in you until you explode."

@WatchOutForIce
- James P Stewart’s fave stunt? Well, throwing the phone was a stunt in and of itself; but he loved throwing a guy thru the ceiling.

@wfsarah
- "I'm prepared--I'm a grown man, I've got boundaries." James, on whether or not he's been warned about sci-fi fans at cons
- "I'm a huge fan of our president, and I'd like to see him get credit over the next four years for what he's done in the last four."

# 429
  • гр. София
Просто двамата имат взаимна изгода един от друг, затова проявяват търпимост. Ако Бен не му беше казал как да излезе от Чистилището, Дийн надали щеше да го има за толкова близък.

Имали са, докато са били в Чистилището да речем...Но на мен пред очите ми е тел. разговор между Дийн и Бен....Там имаше нещо. При положение, че Дийн винаги е бил адски праволинеен по отношение на чудовищата и как ловците трябва да постъпват с тях...Ако са се сближили, то е, защото докато намерят тази "врата" доста пъти са си спасявали взаимно гърбовете. Не знам...Но за мен Дийн "махна с ръка" именно заради Бен.

Ами де да знам...една година не е малко. Останах с впечатлението, че е било постоянно надбягване със смъртта, без право на пауза за реклама...Отношенията му с Бен, а не самото Чистилище, може да са причина за промяна на възгледите му. Хората се променят непрекъснато. Дийн и той се променя.  Laughing

Тепърва ще видим какво точно има между Дийн и Бен. Надявам се, че поне това ще ни го покажат ясно и обосновано, а няма да ни оставят да се досещаме  Peace
Според мен вместо последния епизод-пълнеж можеха да направят нещо, с което да разгърнат именно линията от Чистилището. Опасявам се, че може да стане като с предния сезон - уж посветен на левиатаните, пък историята, свързана с тях, можеше да се набута в няколко епизода само, а останалото беше як пълнеж. Дано поне сега да не е така и същината на сезона да си е добре разгърната, а не дадена между другото.

# 430
  • # супернатурална #
Благодаря отново, момичета  Hug
Белс, гледай  Peace Мисля, че точно ти ще останеш приятно изненадана.

# 431
Йо, Галко, и тук. Да илядиш и все така да си.   bouquet Цък

# 432
Галенцеее, Честит Рожден Ден и тук мила. Бъди вечно усмихната и все така чаровна!!!

цък

...

Изи, и двете мислим по един и същи начин.
И за мен епизода беше добър, Е, не е перфектен, но пък не може да има само екшън и нон стоп Дийн и Сам и вечно преследване на Плочата и демоните.
Интересно е да се видят и двамата през другите очи. Подробностите с камерите, там просто няма смисъл да го коментирам, все пак във филмите и сериалите срещаме всевъзможни странности от които всеки път си казваме АЙДЕ, ЗРИТЕЛИ СМЕ АМА НЕ ПАСЕМ ТРЕВА. Като започнем от раждането на едномесечни и чисти бебета та до карането на формула едно в супер оживени места с нито един потърпевш и без да се намаля скороста и стрелянето без зареждане ....
"Проклятието Блеър" ... вярно, все едно гледах него, сцената в гората, и се сещах колко отвратително се чувствах след този "филм".

# 433
  • В средата на времето
"Проклятието Блеър" ... вярно, все едно гледах него, сцената в гората, и се сещах колко отвратително се чувствах след този "филм".

Аз май ще се повторя, но това е филм, който не бих гледала втори път и това е единственият филм, който така силно ми е играл по нервната система Crazy

Тепърва ще видим какво точно има между Дийн и Бен. Надявам се, че поне това ще ни го покажат ясно и обосновано, а няма да ни оставят да се досещаме  Peace

Аз си ги представям като бойни другарчета. В началото е било брак по сметка, но след това нещо се е случило и се е появило нещо като...взаимно уважение..може би... Rolling Eyes А пък може и да е сезонът на досещанията Laughing, знае ли човек. То още еп. 1 започна с "досетете се" Simple Smile

# 434
Добре де, само аз ли мразя камерата от ръка? Ако не бяха решили така да го снимат, нямаше да имам нищо против епизода, но с нея... "Проклятието" пробвах да гледам и спрях пробата след около минута. Не мога да гледам така, подивявам.

Общи условия

Активация на акаунт