SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 28 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • В средата на времето
Аз си харесах Химерий Grinning Представям си що за човек ще бъде някой казващ се Химерий Grinning Жената на Питагор е с хубаво име също Simple Smile
А на Анаксимандър как ли му казват на галено? Thinking

# 61
  • гр. София
Може би Анакс?  newsm78

# 62
Джен, благодаря за интервюто с Миша!  Hug

А на Анаксимандър как ли му казват на галено? Thinking
Уест.  Grinning

Джен е права, бебенцето е момиче, ето туита на Миша.

"She's not very big, but she looks like she's going to come in handy, so i think we'll keep her."

Идиот ли е или да.  hahaha

Дано феновете се смилят и предложат някое човешко име.

# 63
...so i think we'll keep her."
Идиот ли е или да.  hahaha

точно това ми беше първата мисъл

Белс, ти си свършила половината работа. Ха сега да те поканят за кръстница на бебето!  Grinning

само да бях разбрала и пола на бебето... щях да стана може би за кръстница.... Joy

# 64
извинявайте ама вече на трета стр. паднахме.... то бива ли така - аз дето съм най-ередовна напоследък, да си пиша сама....

# 65
  • гр. София
Белс, нали ще дойдеш на срещата следващия петък?  Hug

# 66
  • В средата на времето
И аз си мислех днес за изпадането на на следващи страници и даже се разтърсих за някакви снимки, дето поне да публикувам, но не открих интересни и се отказах. Вероятно всички тръпнем мълчаливо в очакване началото на сезона Laughing

# 67
Белс, нали ще дойдеш на срещата следващия петък?  Hug

стискам палци до болка Simple Smile

# 68
  • В средата на времето
Ново видео от ash4897  Подгрява сезон 8 Simple Smile

# 69
Eхааа! Клипчето е жестоко, размазах се докато го гледах.  Heart Eyes

# 70
Жесток клип наистина Heart Eyes.
Девойки, не остана много, някакви си часове, аз тръпна в очакване. Трябва да си организираме среднощно гледане за началото на сезона Grinning

# 71
  • в здрача
Кога започва 8-ми? Аз признавам си вчера гледах последния епизод на 7-ми и тръпна в очакване на продължението.

# 72
  • Bapнa
Кога започва 8-ми? Аз признавам си вчера гледах последния епизод на 7-ми и тръпна в очакване на продължението.

И къде ще го гледаме? Или ще чкаме някой да го качи в любимия торент сайт Simple Smile

# 73
  • В средата на времето
При нас ще започне в четвъртък, ако не се бъркам, т.е тогава ще качат серията в торента сайта предполагам Simple Smile
Аз за среднощно гледане няма да се пласирам и за това ще чакам с притаен дъх серията, където трябва Simple Smile

# 74
Такаааа.....щастливци от Zap2it и TVLine вече са имали удоволствието да изгледат първият епизод  и всеки от тях си е спретнал Топ 5 на важните неща в него. Сумарно Топ 10  Grinning

'Supernatural' Season 8 premiere scoop: 5 things to lo … About Kevin'

5 Things to Know About Supernatural Season 8

И за цвят две снимки на Миша с фенове на снимачната площадка.

Общи условия

Активация на акаунт