SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Лелей! Страхотно начало на сезона Party ! Нямам забележки, изпитвам само безмерно, дългоочаквано удовлетворение, Галче, удовлетворение Whistling .

Промото за 8.02 What's Up, Tiger Mommy? :

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 05:08 от Impala

# 91
  • # супернатурална #
Юхуу! Честит малък петък!

Най-вероятно ще гледам чак довечера, но вие показвайте снимки, гифчета, пишете. Не ме щадете  Laughing

# 92
Много ми харесва това, особено с тази маргаритка Mr. Green

Линк за епизода да ви спестя ходене - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=325356&hit=1

Галче, завърши ли ремонта? Да покажеш снимки.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 07:50 от Apocalyptic City

# 93
Пускам да тегля, съвсем бях забравила, докато не ми напомниха. Само за чорба ставам вече.  ooooh!

# 94
Пуци, гледай след седмица и 6 дни да не забравиш, чу ли Mr. Green

# 95
обожеобожеобоже, аз мислех, че са две седмици, пък то не останало!  Heart Eyes

Ще забравя със сигурност. Хареса ми началото, но нещо не съвсем напълно.
Скрит текст:
Цупня от първата минута едва ли не - множко ми дойде. Мисля, че за последните три сезона ми се е изчерпала толерантността към душевните им драми.
Иначе пак ги обичам, разбира се.  Mr. Green

# 96
Най-вероятно ще гледам чак довечера, но вие показвайте снимки, гифчета, пишете. Не ме щадете  Laughing
No mercy, 'начи.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 18:14 от Impala

# 97
Явно ще трябва да ти напомням Laughing

Аз мислех да си замълча сутринта като писах, ама нали сме тук да се изказваме.
Това е най-смотаното начало на сезон на Свръха, което съм гледала. Не знам нито каква ще е идеята на този сезон, не съм чела, може и да супер върхарска, но Дженсън и Джаред направо ме гръмнаха, баси и изкуствената игра.
Иначе и аз си ги обичам Mr. Green
Дженсън изглежда отслабнал, а Джаред ми харесва вече с дългата коса, не я намирам чак толкова ужасна. Сладък е като шоколадова баМбона Heart Eyes

# 98
Статия 'SUPERNATURAL Season 8 Premiere Post-Mortem: Jeremy Carver Teases What Comes Next' - за премиерния епизод и първата половина от сезона. Спойлерска, естествено.

Музиката от 8.01: http://www.youtube.com/watch?v=uCcwNoVSt2E & http://www.youtube.com/watch?v=WBRoQ91W1rk . Добър избор Peace .

# 99
  • # супернатурална #
Ох, сядам/лягам да гледам   smile3508

# 100
  • В средата на времето
Субтитри има ли вече? Аз още колко време имам докато седна да гледам... Rolling Eyes Whistling

# 101
  • # супернатурална #
Има, да.

Серията много ми хареса! Какава изненада  Mr. Green
Скрит текст:
Краули го изкараха малко тъп, продължава да подценява момчетата, как се не научи  Laughing Тази история с Дийн и новото му приятелче е доста съмнителна. Беше прав да се сърди на Сам, че не го е търсил, но пък аз му прощавам всич-ко, толкова е красив  Heart Eyes и тъжен, и красив  Heart Eyes Косата му е разкошна, май и бакенбардите са подкъсени  Laughing Казах ли колко красив ми се видя?  Heart Eyes Heart Eyes

# 102
Скрит текст:
Да, наистина Краули го направиха на тъпчо. А драмата между братята не струва, въобще не се почувствах като преди. То сигурно грешката е в мен де Mr. Green А Сам, както казах, е великолепен Heart Eyes.

# 103
Серия гифчета с Дииййн Heart Eyes .

4.01
8.01

# 104
Скрит текст:
Да, наистина Краули го направиха на тъпчо. А драмата между братята не струва, въобще не се почувствах като преди. То сигурно грешката е в мен де Mr. Green А Сам, както казах, е великолепен Heart Eyes.

Не мисля, че е в теб. Според мен просто толкова я нищиха тая тема, че се разнищи не само по ръбовете, ами изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт