SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Дядката не мисля, че беше Тор, просто искаше да купи чука, а за това цената беше коста и кръв от девица. Другото което ми стана интересно, говорейки за Тор, бе, че (не съм запозната с митологията  Blush) не е ли, че само Тор може да си вземе чука, че никой друг не може да го вдигне (освен него) чука, за него говоря ...

Изцепки имаше много, но аз вече не им обръщам внимание. По ми е важна играта на актьорите, която е прекрасна и много добра.

# 271
  • гр. София
Радвам се, че не само аз забелязвам изцепките на сценаристите  Laughing

Цената на чука на търга беше не само кръв от девица, а и кост от Имир (дядката си го каза сам).

не е ли, че само Тор може да си вземе чука, че никой друг не може да го вдигне (освен него) чука, за него говоря ...

Честно казано това ве си спомням как беше, но пък има една скандинавска легенда за кражбата на чука от един гигант. Та може би е възможно и друг да го взима  Rolling Eyes

Галче, дори сценаристите да са опитали да се пошегуват с филма "Тор" (макар че не виждам и намек от шега в образа на дядката и в идеята за чука на търга), не смятам, че им се е получило. Нали знаеш - шега, която остава неразбран от хората, не е никаква шега.
Държа си на мнението за изсмукване от пръстите на целия епизод и за липсата на логика в много моменти.

Редактирам се: тъкмо прегледах. Дядката няма кой друг да е, освен Тор. Когато спечели чука на търга и го гушна каза "Мьолнир! Колко ми липсваше!". Е няма на кого другиго да липсва чука на Тор. Макар че това беше чук за пържоли  Mr. Green Нищо общо с начина, по който трябва да изглежда боен чук, при това собственост на Тор  Laughing

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 16:28 от Зимна роза

# 272
  • # супернатурална #
Съгласих се, Тор е  Laughing То и аз в началото попитах: аз ли съм тъпа или сценаристите ни взимат за мезе, като имах предвид "таблетката" която Кевин не запомни докато разчиташе. Въпреки това много по-интересни са ми взаимоотношенията между братята и развитието на характерите им,  отколкото фактологическата достоверност и припокриването с легендите, които ползват. Въпрос на гледна точка-аз видях заиграване с филма, някой може да е видял поругаване на митологията. Не твърдя, че съм обективна, останал ми е малко здрав разум, за да мога да преценя, че не съм,  Mr. Green , но в нещата, които обичам, а СПН е едно от тях, виждам само хубавото. И въпреки, че не съм казала за никоя серия, че е слаба  Laughing намирам първите две от новия сезон за особено добри, свежи някак си. Само последно да защитя сценаристите-няма как да не са запознати с митологията, може би само има известно подценяване на феновете, което мен лично изобщо не ме обижда.

Обидена съм от огризките, които ни подхвърлят, вместо да спретнат една нова фотосесия  Crossing Arms Направо икономисаха от промо снимки тази година

# 273
  • гр. София
О, аз въобще не се чувствам обидена от решението на сценаристите да съсипят скандинавската митология (в този конкретен случай, защото не е първата митология, която, хм, как да го кажа, не отразяват достоверно).  Laughing
В крайна сметка аз не съм автор на скандинавската митология, та да се обиждам задето са я окепазили  Laughing
Просто давам своята оценка като зрител на сценарните умения  Wink

То и сериалът не претендира да е сериозен, де. Не съм и очаквала, че всичко ще е както трябва. Но определо се забелязва липсата на  креатива мисъл и усилие в изграждането сценария, каквито имаше в първите сезони. От един момент нататък всичко е през просото. Предният сезон може да се събере в точно 4-5 епизода. Останалото е пълнеж. Подозирам, че и сега ще е така. 
Колкото до взаимоотношенията между братята и развитието на характерите им - не виждам нищо ново, което да не сме гледали вече (при това по няколко пъти) през предишните сезони. Готови са на всичко един за друг, пазят се, обичат се, подкрепят се, по някое време единият изчезва, после се връща, има известно недоверие между двамата, малко гледане на криво и ръмжене, но винаги накрая следва сърдечна прегръдка и всичко се оправя.

# 274

Колкото до взаимоотношенията между братята и развитието на характерите им - не виждам нищо ново, което да не сме гледали вече (при това по няколко пъти) през предишните сезони. Готови са на всичко един за друг, пазят се, обичат се, подкрепят се, по някое време единият изчезва, после се връща, има известно недоверие между двамата, малко гледане на криво и ръмжене, но винаги накрая следва сърдечна прегръдка и всичко се оправя.

Подкрепям. Я единият ще се жертва за да върне другия, я обратното. Rolling Eyes

# 275
  • # супернатурална #
Ми като че ли в този сезон няма да е точно така. Сам не само, че не се жертва, ами и изобщо не потърси Дийн.

# 276
Накрая пак ще се стигне до там. А най-добре ще е ако и двамата се жертват за да спасят Кас. Mr. Green Laughing

# 277
  • # супернатурална #
М-нее, това не е рентабилно от гледна точка на рейтига. Феновете на Кас са много по-малко от феновете на Сам и Дийн взети заедно  Laughing че и поотделно  Mr. Green

# 278
Аз съм напълно достатъчна. Sunglasses

# 279
  • # супернатурална #
Абе Бебе! Кой те брОи теб и мен в отчитането на рейтинга, като сме само едни пиратки  Laughing

# 280
Тихо! Остави ме да живея в заблуда. Laughing

# 281
  • гр. София
Ми като че ли в този сезон няма да е точно така. Сам не само, че не се жертва, ами и изобщо не потърси Дийн.

Така е, но имам особеното усещане, че това няма да промени нещата. Дийн ще се посърди, ще погледа лошо, ще пороптае, а накрая пак всичко ще е наред. Т.е. няма да е нещо, което да не сме видели вече.

Абе Бебе! Кой те брОи теб и мен в отчитането на рейтинга, като сме само едни пиратки  Laughing

Нали? Че и по конвенции не ходим(те)  Laughing

# 282
Нали на всички е ясно, че е невъзможно да поднасят все нещо ново всеки сезон? Нищихме го и преди. А относно митологиите - в Холивуд имат открай време изключително либерално отношение към тях, така че...

# 283
'Секво разбойници имаме Joy :

# 284
  • # супернатурална #
Пуци кратко и ясно сложи точка  Laughing

От кога е тази снимка? Дженсън изглежда ...мм..интересен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт