SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 885
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
Нали на всички е ясно, че е невъзможно да поднасят все нещо ново всеки сезон? Нищихме го и преди. А относно митологиите - в Холивуд имат открай време изключително либерално отношение към тях, така че...
Това е повече от ясно  Peace Затова не е нужно да се правят безброй сезони само за спорта. Изчерпали са се от идеи, ми хубаво, нищо по-нормално от това. Но да не разтягат дъвката до безкрайност  Laughing

Колкото до Холивуд - то е ясно там как стоят нещата. Но това не значи, че на всеки трябва да му харесва. Аз просто изразих личното си мнение.  Peace
Холивуд и от президента Линкълн направи ловец на вампири (ЦЪК) та какво повече да очакваме  Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 19:18 от Зимна роза

# 286
От кога е тази снимка? Дженсън изглежда ...мм..интересен  Heart Eyes
Доста отдавнашна е, не помня точно от коя година, от някакъв купон заедно с Данийл и Стив Карлсън.

# 287
  • # супернатурална #
Мерси, Импалко, реших, че скоро се е барнал с тази прическа, пък нещо съм пропущила  Laughing

Розе, не е за спорта, а е за парите. Докато има търсене, ще има и предлагане (ако мен питат ще ги предлагат до 69 сезон  Mr. Green ) Тя и Лили Иванова не слиза от сцената, що и е да слиза, като още пълни залите.

# 288

Холивуд и от президента Линкълн направи ловец на вампири (ЦЪК) та какво повече да очакваме  Mr. Green

И на зомбита, и на зомбита.  Mr. Green

# 289
  • гр. София
Тъй де, на квот там си имат  Mr. Green

Галче, Peace  разбира се, че е заради парите. Никой не е и помислил, че може да е заради друго  Laughing

# 290
Ами, Розе, права си. Останахме да следим най-запалените  Grinning От моите познати поне трима се отказаха да гледат СПН по средата на миналия сезон. ИзчерпА им се търпението  Grinning  Поне на красота го докарват  Heart Eyes 

# 291
  • гр. София
И аз имам отказали се познати.
Аз лично го гледам просто защото го следя от самото начало. И хем се ядосвам на все по-плоските сюжети, хем си гледам.  Crazy

# 292
Тя работата ни стана, ОЧИ ПЪЛНИ, ДУША ПРАЗНА  Joy Joy Joy

П.С. Преди малко се насладих на лош, лош Тай (Бени) в епизод на Once Upon a Time ... мммм  Heart Eyes

# 293
аз също си мисля, че тези неща, които Розето ги е забелязала може да ги установи само някой с коефициент доста над средният и доста добри познания по митология.... което значи 2-3 % от стандартните зрители на сериали особено в САЩ
достатъчно е да видим кои сериали имат висок рейтинг - разни вампирски дневници (и аз го гледам ,признавам си) и други тийн бълвочи - които са просто любовни отношения, малко кръв и по малко интрига - никаква митология, никакви препратки, нищо сериозно

Зрителите просто не забелязват за съжаление... та може би и затова нашите карат през просото или още по-лошото - се опитват да правят по-стандартизирани препратки - към Тор - от филма, а не от митологията с надеждата, че зрителите ще ги зацепят, защото са по-лесни за свхащане - пък били те и неправилни.

но е тъжно, няма как да е..
и той най-вече, защото това не се отнася само до сериала, а до цялата ни действителност - до хранително вкусовата промишленост, лекарствената, здравеопазването, цялата ни култура - всичко вече е еднодневки и повърхностни неща.......

# 294
Най-накрая - бележките към премиерния епизод:

http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=8.01_We_Need_To_ … ia_.26_References

http://fargate.ru/supernatural/series/8/1/notes

Имаше няколко препратки, които не бях схванала, а ме мързеше да търся сама Mr. Green .

# 295
  • В средата на времето
Дори Тор да е приел човешки облик, няма как чукът му да се е смалил.

Ако ви кажа, че изобщо не се замислих за Тор и чука му. Отдавна съм приела, че сценаристите си правят гювеч с каквото решат и мисля, че от началото на 6-ти сезон поспрях да се впрягам. Rolling Eyes
Розе, може чукът да е като божеството. Щом единият може да се вмъкне в човешка дреха, защо не и оръжието му да не продобие нормални, "земни" размери Rolling Eyes Виж, това че Сам го развъртя, както се изрази Laughing ...за него нямам обяснение Crazy

# 296
Виж, това че Сам го развъртя, както се изрази Laughing ...за него нямам обяснение Crazy
E как нямаш обяснение, това е Сами, той може всичко Mr. Green

# 297
  • # супернатурална #
Подкрепям  Mr. Green

Мишата к'во го правят! Ама и той не се дърпа  Laughing

Джен е удивителна!

Е не колкото Джаред  Heart Eyes

или колкото косата на Сам  hahaha

# 298
  • гр. София
Дори Тор да е приел човешки облик, няма как чукът му да се е смалил.

Ако ви кажа, че изобщо не се замислих за Тор и чука му. Отдавна съм приела, че сценаристите си правят гювеч с каквото решат и мисля, че от началото на 6-ти сезон поспрях да се впрягам. Rolling Eyes
Розе, може чукът да е като божеството. Щом единият може да се вмъкне в човешка дреха, защо не и оръжието му да не продобие нормални, "земни" размери Rolling Eyes Виж, това че Сам го развъртя, както се изрази Laughing ...за него нямам обяснение Crazy

Както казах, скандинавсдките богове не приемат човешки облик. Те са такива, каквито са. Има моменти, в които според митовете се предрешават в друг вид, но Тор, Один или който и да било друг не приема човешка форма. Под "човешка форма" имам предвид по-скоро "човешки ръст", защото някои от боговете са гиганти. Тор например го водят такъв.
Специално за Мьолир - чукът може да променя размера си, но САМО И ЕДИНСТВЕНО по волята на своя притежател. На Тор. Става толкова голям, че да се побере под туниката му. Защото все пак е БОЕН чук и в нормални размери е доста по-голям (съответно не може да се побере под туниката). Но като се има предвид, че Тор е с гигантски размер, можем да си представим и каква туника носи. Т.е. дори и смален, Мьолнир пак би бил огромен за човешка ръка.
Дори да приемем, че чукът, който ни показаха в епизода, е реален, пак просто е невъзможно човек да го размаха като клечка за зъби, защото би тежал десетки килограми:

Не само главата е стоманена, а би трябвало и дръжката да е такава, за да може да понесе тежестта на главата. Та от тази гледна точка сцената е меко казана смехотворна. Да не говорим пък изобщо, че това няма нищо общо с вида, който един боен чук трябва да има. Този от снимката би се строшил за отрицателно време.

# 299
  • В средата на времето
...Один или който и да било друг не приема човешка форма.

Один не го ли вмъкнаха в човешка форма, още в серията, когато Гейб умря? Щом може за Один, може и за Тор значи Simple Smile Всъщност моят коментар не беше коментар на скандинавската митология, а по-скоро реших да изразя някаква евентуално тайно-логична мисъл на сценаристите Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт