SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 154
  • 738
  •   2
Отговори
# 315
Люси, имат хората на набришат 22 епизода в някакви срокове, да не им е лесно, дето вика ЗлатетоLaughing А и според мен показват нещата достатъчно правдоподобно за лаик като мен, досега не помня да са ме нервирали с нещо. За разлика от, примерно, представянето на вещерството, че и на вампиризма в Дневниците. Там просто си правят т****к със средноинтелигентния зрител.  ooooh!

# 316
Стра'отно клипче от Аш Heart Eyes :

Коментарът на авторката: Supernatural Rocks! Season 8 starts October 3rd. \o/ I wanted to make a vid to celebrate everything I love about this show - the boys, the action, the OCs, the quirkiness, the Impala, the bromance, the fun. Here's to another rockin' season! Bring it!
 Peace

# 317
  • в здрача
Не съм гледала още втори епизод, но ми стана интересна дискусията, та реших да си кажа, с уточнението, че след като го изгледам може и да си променя мнението.

В един епизод назад /не помня кой точно/ имаше едно събрание на богове, в което стана ясно, че откакто християнския бог се е намърдал на сцената на земята другите го играят десета глуха и далече от способностите и визията дори от времето когато са били на върха на сладоледа, което с теорията за егрегорите е леко логично . Та в този ред на мисли представянето на Тор като дядо е напълно в реда на нещата.
Кас в чистилището - ами то е за очистване, а Кас доста сбърка в предния сезон, та си е съвсем в реда на нещата да поостане там. Дето се казва - искаш сводна воля, ама тя върви с поемане на отговорност за действията ти и като се пооцапаш е редно да се поизчистиш.

# 318
  • гр. София
Ангелите нямат свободна воля. Единствено хората от всички божии творения са създадени с такава.

С това спирам вземането на отношение по миналия епизод.
Всичко написано до тук си е личното ми мнение, никой не е длъжен да го приема  Simple Smile  Peace

# 319
  • # супернатурална #
И на мен ми се въртеше нещо в главата за мощта на боговете според броя на вярващите в тях - нали всяка душа дава сила, която "усвоява" този бог, чийто поклонник е бил човек приживе.. Tsv добре го обясни  Peace

Леле тези как се награбиха  hahaha

Стра'отно клипче от Аш Heart Eyes :

Ооо, СПН и Куин!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 14:44 от Г. Краули

# 320
Време за рейтинги: "[...]The ARROW premiere also gave SUPERNATURAL a boost; it was SUPERNATURAL's most watched episode (2.51M) since 10/29/10, and it had its best adults 18-34 rating (1.0/3) since 5/6/11.
Week to week, SUPERNATURAL was up 35% in total viewers, and up two-tenths in both adults 18-34 and adults 18-49 (1.0/3).
It was The CW's best Wednesday night in total viewers (3.3M) in more than two years (5/12/10) and in two years in adults 18-34 (1.1/3, 12/1/10) and in adults 18-49 (1.2/3, 10/13/10).
With Live + 3 Day DVR [...] data, SUPERNATURAL gained 26% in total viewers (3.2M) and 32% in adults 18-34 (1.3 rating)." (източник)

Справяме се много добре, като някакъв принос обаче има и Сюжета Wink , Галче. Да коленичим и му се отблагодарим Whistling .

# 321
  • # супернатурална #
На коленеее!

Пу за мен!

# 322
  • гр. София
 smile3532
Думам ти дъще, сещай се снахо!  Joy Joy Joy

Галче, втората снимка е много хубава  Grinning
Много обичам чернобяла портретна фотография!

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 15:22 от Зимна роза

# 323
Снимката е прелест Heart Eyes

Галче, що само за тебе, я сподели и с мен Mr. Green

Здравейте, отдавна не съм ви наглеждала.

# 324
  • # супернатурална #

Бъбъ-бъ-бъ-бъбъ.  Joy

# 325

Бъбъ-бъ-бъ-бъбъ.  Joy
Сори, ама отдавна не си си писала с мен и си забравила, че трудно вдявам. Въобще не знам тва кво значи Mr. Green

# 326

Невъзпитани такива Crossing Arms .
 Mr. Green

За друго идвах всъщност, де - бележките към 8.02 What's Up, Tiger Mommy.

# 327
  • # супернатурална #
Сети  ли се от подсказката на Импалка, или да изплюя и да ти обясня на лични  Laughing

# 328
Да чуем "Аз съм българче".  Whistling

# 329
  • # супернатурална #
Аа, още имам цицина на главата от последното рецитиране  Tired

Общи условия

Активация на акаунт