SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Уфф, как мразех да уча наизуст Twisted Evil .

Supernatural: Food Drink Compilation - официално, забележете, клипче. Продължавам да чакам маркетинговия отдел да се размърда. С някоя нова серия промо снимки, например Rolling Eyes .

# 331
Аа, още имам цицина на главата от последното рецитиране  Tired

Е, този път си с правилното... препятствие в устата.  Flutter

# 332
аз пак се загубих, но да попитам - ще има ли среща тази седмица?

# 333
  • # супернатурална #
Аз не мога да се изкажа, не се задват командировки с преспиване, не се задава и софийската група по магистралата  Tired ...

Е, този път си с правилното... препятствие в устата.  Flutter

Да, ама "българчето" ми навя спомен как ми пръскаше шампоан, Импалко, шампоан в окото  Mr. Green

Supernatural: Food Drink Compilation - официално, забележете, клипче. Продължавам да чакам маркетинговия отдел да се размърда. С някоя нова серия промо снимки, например Rolling Eyes .

Добре, че е Аш и всички знайни и незнайни фенове, които работят на полза роду, че с тия икономии, които реализира отдел "маркетинг и реклама'...  ooooh!

# 334
Схема с персонажите от Сезон 7:

8.04 Bitten Promo:

# 335
Готин епизод днес. Колкото по-рядко ме радват с "Чудовище на седмицата", толкова по-ценни са ми тезьи епизоди.  Grinning

# 336
Описание на 8.06 Southern Comfort:
Скрит текст:
GARTH RETURNS TO HELP SAM AND DEAN ON A CASE — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate a murder and find Garth (guest star DJ Qualls) is already on the case. Dean is not happy to learn that Garth has assumed Bobby’s duties, but Garth points out that both Sam and Dean have been missing for the last year and someone needed to do it. They guys discover an “avenging ghost” is responsible for the murders and they need to find the source before the killings starts again.
Tim Andrew directed the episode written by Adam Glass
Статия със заглавие и заключение, които не съм очаквала да прочета - Supernatural: Is Wincest Dead?
"I can only hope that Carver shares this same philosophy, because while viewers might tune in for the gory mythology, we stay for the brotherly love. So get well soon, Wincest! We miss you already.
(Oh, and while we're making suggestions: Cut your hair, Sammy. No one likes a moose with a Farrah flip.)"

Принципно съм съгласна, но и такива братски отношения ми харесват, биха ми били по-интересни, поне за известно време. Подобно на Сезон 4 Heart Eyes .
PS. Чупя ръце, осмеляващи се да осквернят с ножици самската коса Twisted Evil . Тя е само за миене с мек шампоан и специална галчева техника Whistling . Като му е толкова прекрасна косата, нека е дълга, нека я показва. Аман от охлюви!

# 337
Съпоставка ли е, не е ли - сами преценете Wink .

Бонус:

# 338
  • # супернатурална #
Още не съм гледала, направо не мога да повярвам  Laughing Има ли свестни субтитри?

# 339
  • # супернатурална #
Ох бее, тая Аманда  ooooh! Това вирене на ръце аз по-добре ще го изиграя. За външността-разбирам. Решили са, че така и така няма да я харесаме, поне да има по какво да плюем допълнително. Ама и Сам нещо не ми хареса тази серия. Сигурно ще чакаме до средата на сезона да се "завърне"  Mr. Green Накрая много ми дойде зеленкото на тревичките и песните на птичките. Иначе е красив с насълзени очи, много  Heart Eyes

hahaha

Яийй!  Flutter

# 340
Това вирене на ръце аз по-добре ще го изиграя.
Без коментар, само озъбка - Mr. Green .

8x04 Bitten Sneak Peek:

Рейтингът остава стабилен Peace : "Supernatural earned a 1.0, also matching last week’s performance." 2.19 милиона зрители (източник)

# 341
И аз още не съм гледала. Много хубав Дженсън с бялата ризка от гифчетата.

Следващата серия изглежда да е интересна.

# 342
Снимки от сета:

# 343
  • # супернатурална #
Боже, този човек как се раздава за феновете  Heart Eyes

Ако съм на нейно място и Клиф няма да го отърве  Naughty

# 344
Е, за някои фенове май повечко  Grinning    Как им светят очите! Голям момент за мацката  Grinning  Чак аз я осетих тази ръка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт