SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Хубава серия, но Сам продължава да ми лази по нервите. Crossing Arms

От първи сезон ми мрънка, че искал нормален живот. Ми, не разбра ли досега, че не може. ooooh! Не си обикновен, няма да бъдеш, приеми го и живей с това. Мрън, мрън. Close

Не знам Дийн как го изтърпява. Аз да съм му обърсала 2 шамара вече. Rolling Eyes

# 346
8x04 Bitten CHCH Promo:

Промо снимки за 8.06 Southern Comfort:

Ама какво е това заплескване Naughty ?! Духай Разрошвай, Галче Joy !

Oстаналите са спойлерски:
Скрит текст:
Любимият хърбалет:

Призрака:

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 00:31 от Impala

# 347
  • София
Най-накрая доживях и аз да изгледам новия епизод!
Хареса ми, само дето Дийн ме дразни яко на моменти. Какво лошо има в това, че Сам иска нормален живот, като му е зор да ходи да си ловува и това е, нали ще му помогне да се справи с Кевин, плочата и т.н. Идеята с майския бог беше интересна определено обаче.  bowuu

# 348
  • # супернатурална #
И двамата дразнят  Laughing Дийн с тази настойчивост, неприемане на чуждо мнение и с престорената (според мен) въодушевеност от живота на ловеца, а Сам с апатията. Наистина, как не разбра, че човек спасил свеата, победил дявола, умирал амнайсет пъти и бил в Клетката е необикновен, не може да живее обикновено.
Имам един въпрос по сюжета  Mr. Green Как разбраха, кой е третия град, в който ще се случи случката с изтръгването на сърцето? Още не знаеха в кои градове са направени трансплантациите, а и точно в този, откъдето бе спортиста, не бе правена.

Импалко, аз го разроших, но от твърде много придоби този вид  Rolling Eyes

# 349
Две интервюта с Миша. Има и спойлери!

Misha Collins Talks Season 8... - частта, която ни интересува най-много:
Скрит текст:
Let's talk a little about "Supernatural," since the last time we saw Castiel [in Episode 2], he was in kind of a rough spot and things ended on an ominous note with him calling for Dean. Can you preview what we might see for Cas from there?
Well, we’re going to see exactly what was going on there. Episode 2 was kind of a teaser and we’re going to get into the meat of what was going on in Purgatory after that. Cas is going to get out of Purgatory, but there’s going to be a question as to how and why.
Can you reveal anything about why Dean's being so cagey about what might have happened to Castiel, especially with Sam?
I think that Dean doesn’t know the full story. So I think it’s more than that Dean is being cagey; he doesn’t know the whole story, and I think that he also feels some guilt about what happened. And Dean deals with guilt in a very childish manner. [Laughs.]
Benny was somewhat antagonistic to Castiel in their first meeting, how does their relationship progress from there?
Basically Benny and Cas ... Frankly, the way I see it, although it hasn’t really been directly addressed in the scripts, I think that Cas is a little jealous that Dean has another friend. I think he doesn’t like that. And [Dean and Benny's relationship] certainly does evolve into something of a friendship, although it’s always fraught with a lot of tension."
Misha Collins Talks Castiel's Future:
Скрит текст:
We've seen Castiel's time in Purgatory play out briefly through flashbacks in the second episode of Supernatural (oh, that cliffhanger ending!), but soon more of his fate will be revealed.
During a visit to the Supernatural set in September, Misha Collins dropped a big spoiler: Castiel is getting out of Purgatory.  That's right, folks, whatever the reason our favorite angel was trapped in that dimension, he's making his way back to earth.  Misha didn't share the actual process of how Castiel gets out, but that's just details, isn't it?
As Castiel gets back into the groove, we'll see something that isn't always typical for Supernatural: Castiel spending some time with Sam.  Now that Cas is out of Purgatory, Misha said that the show has just begun "playing out any dynamic between Sam and Cas" but then went on to jokingly bemoan that he hoped this would stop because "that means I’m working with Jared more."  As for Sam's feelings on a closer relationship with Castiel, star Jared Padalecki joked that "Sam’s always thought Cas looks weird.  Weird hair.  His nose is kinda funny, the jacket...."
But seriously, Sam will be happy when Castiel gets out, despite their uneven history: "I think when Sam was actively hunting, I think he and Cas never saw eye-to-eye and Cas understandably had some resentment for Sam.  I mean, Sam did canoodle with the very thing that Castiel hates the most…with demons.  So Cas, being the noble type that he is, always held that against Sam.  And Sam is a smart guy, he gets that.  I feel like now, Sam…Sam’s had a tendency to try and take the higher road, [which] sometimes put himself in a bad situation like 'good intentions pave the road to hell', but now he’s just happy to see Cas."

# 350
  • София
Галче, нали Дийн каза, че нямат идея къде е следващия трансплантирам, ама този бил града на спортиста, тъй че не пречело да минат и да проверят.  bowuu

# 351
  • # супернатурална #
Дийн каза (стопирала съм и преписвам  Laughing ) " след убийствата в Минеаполис и Еймс, следващиа "инфаркт" ще е в Болдър, Колорадо. Още не знаеха кой е донора, малко след това разбраха, а родния му град се оказа същия като от предположението им (е това не ми стана ясно как) , въпреки, че нямаше трансплантация там. Сигурно не е много важно, но сън няма да ме хване ако не разбера  Laughing

# 352
Не беше лош епизода.Интересно ми беше да видя заедно баща и син Екълс.И мен ме издразни Сам.Връщат героя му в първи сезон.Толкова неща му се случиха и не може да остане нормален човек.Но пък и Дийн остро реагира.

# 353
Все още ми е странно да дават епизодите в сряда  Tired

Но епизодчето ми хареса.
Това което обсъждате, разговора за в мотелската стая, аз няколко пъти го превъртах, но така и не можах да вдяна. Мислех, че само аз съм неразбралата и не мога да схвана за какво става въпрос, но явно това не мъчи само мен  Laughing

Сцената със Сам захапващ Червената ябълка ... идеше ми да извикам НЕДЕЙ СНЕЖАНКЕ, НЕ Я ЯЖ ... ОТРОВНА Е!!! (нали съм на тема сериала ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ)
Иначе няма смисъл да казвам колко красиви и със загар ги видях И в тази серия.  

# 354
 Joy  Сами нахапа една ябълка и купи още една, която сложи в голяма торбичка. Смешно ми се видя някак, поне 3-4 да беше взел от органик пазара  Grinning  А по повод на неяснотата за третия град - явно ще продължават с недомлъвките, от 1 серия ме тормозят с това  Grinning  За Дийн няма да коментирам, но Сам ме дразни с мрънканиците си, както и вас  Grinning  И как заявява, че никога не е имал обикновен средно статистически живот  Crossing Arms  Е, нали го имаше в началото, болезнено се раздели с него, но го имаше.

# 355
Joy  Сами нахапа една ябълка и купи още една, която сложи в голяма торбичка. Смешно ми се видя някак, поне 3-4 да беше взел от органик пазара  Grinning  А по повод на неяснотата за третия град - явно ще продължават с недомлъвките, от 1 серия ме тормозят с това  Grinning  За Дийн няма да коментирам, но Сам ме дразни с мрънканиците си, както и вас  Grinning  И как заявява, че никога не е имал обикновен средно статистически живот  Crossing Arms  Е, нали го имаше в началото, болезнено се раздели с него, но го имаше.
Да бе, голямо мрънкало Laughing Някои от нас душа дават ако не да са ловци, поне да се уредят за гаджета на такива Mr. Green Той обикновен живот ми иска...

# 356
  • # супернатурална #
Ех, какви промо снимки имаше едно времее

# 357

То сегашното промо снимки ли са? Laughing

Името на дъщерята на Миша е Maison Marie.
http://www.youtube.com/watch?v=WwyNnKvRT_A&feature=plcp
Не съм очарована от името.
Мейсън по принцип не е ли мъжко име?Например Мейсън Локууд от Дневниците.

# 358
  • # супернатурална #
Нали? Едно време как си кръсти детето, това сега име ли е? На фона на Анаксимандър  Laughing Нищо, живи и здрави да са му!

# 359
  • София

То сегашното промо снимки ли са? Laughing

Името на дъщерята на Миша е Maison Marie.
http://www.youtube.com/watch?v=WwyNnKvRT_A&feature=plcp
Не съм очарована от името.
Мейсън по принцип не е ли мъжко име?Например Мейсън Локууд от Дневниците.

Maison е къща на френски(не баш с това произношение, де), за другото не знам.  hahaha Горките му деца, хич не ги жали Мишата, ама то след Анаксимандър какво друго да очаква човек. Не че не е интересно, де.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 21:22 от Oniyuri

Общи условия

Активация на акаунт