SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Всъщност знаех, че епизодът ще бъде сниман по този начин и че само в 5% от времето ще виждаме Сам и Дийн, но се надявах да има за какво да се хвана и да ми хареса. Ама не би Confused . Пиша го в графа 'Ненужни експерименти / Дърпане на опашки / "Прескачане на акули" Laughing / Ваканция за J2 / Сезон 8 (със съответната интонация от 6.15)' и толкоз. Чакам следващия, а той изглежда обещаващ.

Mystik86, хайде да те поздравя с добре дошла Hug , макар и на втория път. Задължителният въпрос е кого харесваш - Сам, Дийн или Сам&Дийн?

# 391
Всъщност знаех, че епизодът ще бъде сниман по този начин и че само в 5% от времето ще виждаме Сам и Дийн, но се надявах да има за какво да се хвана и да ми хареса. Ама не би Confused . Пиша го в графа 'Ненужни експерименти / Дърпане на опашки / "Прескачане на акули" Laughing / Ваканция за J2 / Сезон 8 (със съответната интонация от 6.15)' и толкоз. Чакам следващия, а той изглежда обещаващ.

Mystik86, хайде да те поздравя с добре дошла Hug , макар и на втория път. Задължителният въпрос е кого харесваш - Сам, Дийн или Сам&Дийн?
Благодаря за приветстването  Hug Определено съм страстен фен на Дийн  newsm76

# 392
Oтличен избор Hug .
(цъкабъл)

# 393
# 394
  • # супернатурална #
Пуснах си го, обаче превода беше  hahaha и сега ще чакам свестен, така и така няма нищо за гледане, поне да има нещо за четене. Е, починаха си момчетата, сега да се залавят за работа  Naughty

Снимка от сета

Mystik86 ,  Hug

# 395
У-БИ-ВАМ Twisted Evil ! Не стига, че... ами и... ААА!

8.05 Blood Brother CHCH Promo:

Рейтинг: "Supernatural earned a 0.7, down three tenths from last week's 1.0" и 1.898 милиона зрители (източник)

# 396
Пуснах си го, обаче превода беше  hahaha и сега ще чакам свестен, така и така няма нищо за гледане, поне да има нещо за четене. Е, починаха си момчетата, сега да се залавят за работа  Naughty

Снимка от сета

Mystik86 ,  Hug

Shocked  love001

# 397
Очаквах такъв да е епизода, затова не ме разочарова много.Само това с чистокръвните върколаци не го разбрах нещо.Не смятам, че е алфа върколак, защото нали Краули ги разпита и уби всичките без алфа вампирът.Не ми стана ясно как са се появили тези чистокръвни върколаци?Да са синове на алфата?Може би пак трябва да гледам епизода, че го гледах с английски субтитри и може не всичко да съм разбрала.Иначе и на мен следващият епизод ми изглежда обещаващ.

Mystik86,  Hug

# 398
Очаквах такъв да е епизода, затова не ме разочарова много.Само това с чистокръвните върколаци не го разбрах нещо.Не смятам, че е алфа върколак, защото нали Краули ги разпита и уби всичките без алфа вампирът.Не ми стана ясно как са се появили тези чистокръвни върколаци?Да са синове на алфата?Може би пак трябва да гледам епизода, че го гледах с английски субтитри и може не всичко да съм разбрала.Иначе и на мен следващият епизод ми изглежда обещаващ.

Mystik86,  Hug

Момичета ще му докарате сърцетуп  newsm51

# 399
  • # супернатурална #
Оо, някои тук и задъхване искат да МУ докарат, ведно със сърцетупа  smile3521

Знам, че вече не се трая, но и тази серия много ми хареса. Една мила беше, човечна...с тази любов между младите и с това как се разчустваха от нея момчетата накрая. Може би, защото първо прочетох коментарите и не очаквах нищо, пък то излезе нещо...Или пък от музиката...Абе Сам и Дийн защо не си хванат по едно готино чудовище като мацката, да спрат да се мъчат с тези жени  Laughing И Дийн гледам вече не е "расист"  Whistling

Джен, доколкото разбрах, чистокръвни са четири поколения след ухапване от Алфа. Професорът може да е бил ухапан от алфа, или ухапан от ухапан от алфа.

# 400
Оо, някои тук и задъхване искат да МУ докарат, ведно със сърцетупа  smile3521
Или най-добре омалкосмъртване. Взаимно. И на брат му. Поне. Joy

Миуо Hug ,
Радвам се, че ти е харесал епизода. Ей това е отдаден фен   bouquet . Явно на мен ми бяха малко Уинчестърите, ама те никога не стигат на алфа ненаситница като мен Sunglasses . Дано да не се повтаря.

Ново гифче от интервюто за Sky Living UK:

Заглавия и график на излъчване на епизоди:

8.05 ''Blood Brother'' Sneak Peek:

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 03:57 от Impala

# 401
  • В средата на времето
Добре дошла, Mystik86   bouquet

Аз снощи пуснах новата серия с някакви субс, дето ме потресоха и на 7-та минута спрях да гледам. Ще чакам по-добър превод. Crazy Самата идея на епизода ми харесва обаче, ще видя дали така ще остане до края.

# 402
  • # супернатурална #
На брат му бих коригирала всички жизнени показатели  Blush

Ха добро утро  Grinning

# 403
Фенка-откачалка, все така да си.  Mr. Green

# 404
Галче, корИктив безподобен  Hug Joy    Аз разчитам на субовете, аууу  Зле ли са?  Свалих снощи всичко за днес да ми е готовко, явно ще се мъча с каквото има. 

Честит ви Димитровден  Hug  И май трябва да стягаме ушанките, свършва Убавото време  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт