SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. София
Пуцинка, не само ти. Сиганът ти не може да го диша този стил.
Аз го изтрайвам, но като цяло не ми харесва. Май само "Реката" нямах нищо да гледам така заснет, но там концепцията си беше изначало такава. Пък и добре беше направено.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 20:13 от Зимна роза

# 436
А, не, в "Реката" не пунтираха аматьорщина, а мен това ме изкарва от кожата ми.

Пуцинка, не само ти. Сиганът ти не може да го диша този стил.

Мда, правилно съм си избрала сиган.  Sunglasses

# 437
  • гр. София
Много правилно даже. Човек ще си каже, че сте си плюли в устите. Понякога като го слушам - все едно с теб си говоря  Grinning  Hug

# 438
Галче, честит рожден ден!   bouquet Hug Да си жива, здрава и много обичана!

Supernatural on MTV's '10 on Top' Oct 27

Едит:Да ви споделя стана ми много тъжно като видях в тъмблр отрицателното отношение на някои хора към Джаред, задето отказал автограф на една фенка.Бил уморен и казал, че по време на дните на кънвеншъна, който е този уикенд, договорът му забранявал да дава автографи и снимки.Хората си плащали на срещата с фенове за това.
От една страна не е трудно да даде автограф, но и някои фенки са много нахални.

Копирам и едно мнение
His fan, a 16 year old girl, wanted to speak to him at an airport. He smacked down her mother’s camera with his hand, was “sincerely rude” and shouted at them until they left him alone. His excuse was that he can’t sign autographs for people right before a con because it’s in his “contract” yet he still did rudely to get them to go away.
The worst part is that she’s actually defending him. Making herself sound like she was the one in the wrong. I’m sorry, but he’s a celebrity. And he understands that he’s going to be approached by fans. He has an obligation to treat the people who supply his paycheck. Whether he’s tired or not.
His exact words were: “I can’t do this. Some people actually pay to meet me.”
Yes, Jared, becaue you’re a superstar and can’t appease a child with an autograph. Fucking bastard. Go rot in hell, you piece of shit.
So the next person that wants to go on and on about how amazing Jared is, just think about the time he treated a 16 year old girl like shit just because he was “tired.”

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 22:03 от Jennifer.

# 439
аз от толкова тюхкане да гледам или не, забравих най-важното

Галче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

БЪДИ ВСЕ ТАКА СВЕЖА, СИЛНА, СЕКСИ И СУПЕРНАТУРАЛНА

и внимавай с празнуването тази вечер

да не преумориш момчето
да не е утре

така

# 440
и още нещо

туит от Данийл

и коментар на някаква фенка вероятно и отговор от Данийл

# 441
  • # супернатурална #
Минавам да си разопаковам подаръчетата  Mr. Green Благодаря отново  Hug

Добре, че не мога да чета отрицателните коментари, много се ядосвам като ми го плюят. То до сега май не се е случвало, де. Ама и той душа носи, даже е прекалено дашен към феновете. Само си представете, ако беше жена и му беше налетял някой да целува по шията, както онази фенка в Бразилия, можеше и шамарите да отпусне. А той, милият, даже и не препсува  Laughing

Това гледахме ли го?

">#![/video]

# 442
Oще две снимчици и мога да си лягам:

hahaha

# 443
Здравейте!

Много ме е срам, че толкова време не съм се вясвала в темата, но нещо не смогвам напоследък, даже не съм гледала последната серия. Чета тука, че не я одобрявате много, но все пак ще й хвърля едно-две очи  Grinning по някое време.

Галче, жива и здрава да си!  Бъди все така щура и засмяна!  newsm51

Един закъснял подарък

Хахахахаха, Дик какъв е във вихъра на танца  hahaha

Е как да не го обича човек!  Heart Eyes

# 444
  • # супернатурална #
Злато, цун! Много обичам закъснялите подаръци  Laughing

Егати стойката  Heart Eyes Как да му не скочиш. Не на ножа, на гърбето.

# 445
красота x 3

# 446
Да ви споделя стана ми много тъжно като видях в тъмблр отрицателното отношение на някои хора към Джаред, задето отказал автограф на една фенка.Бил уморен и казал, че по време на дните на кънвеншъна, който е този уикенд, договорът му забранявал да дава автографи и снимки.Хората си плащали на срещата с фенове за това.
Прочетох повече за тази случка. То са едни "войни" в Тwitter и Tumblr - поредния излишен кокошарник Tired ooooh! . Вземам твърдо страната на Джаред. Съжалявам хората като destieliseverything (автора/ката на коментара от поста на Джен Hug ), които имат твърде много време и омраза за оползотворяване. Помня как след първата снимка на Томас имаше коментари, че изглеждал болен от СПИН и синдрома на Даун. Предпочитам топлото чувство от снимката от горния пост.

# 447
И аз с извинение и закъснение с ЧРД пожеланията към Галчето тук -  Най-вече да си здрава и щастливо обичана, щастливо изглеждаща, щастливо шеметна   Hug    bouquet   

Ееей, угода няма за всички. Ако от вниманието и достъпността на Джаред са недоволни фенки Crossing Arms  , то какво да кажем за някои други звезди! 

Сем.Падалекови само ме радват с подобни снимки, да са живи и здрави

Дразнеща беше серийката и мен ме издразни, даже свят ми се зави. Можеха да поспестят малко от това шарене с камерите и да построят серията по-различно. За Сам и Дийн какво разбрахме? - Че имаме размекнат Дийн, който се и замисли колко пъти употребява думата "супер".  Да идва следващият епизод, че в този и разследване като хората нямаше. Как Сам и Дийн разбраха, че преподавателят е чистокръвният върколак, изобщо не разбрах.

# 448
After SPN? JA: maybe Jared and I will open a bar somewhere. Jared: “Winchester’s”.
ДАА!!! Praynig

Wax b4 antipossession tattoos? Jensen: yes we get manzilian ha!
Jared wants Jensen to prove he has no chest hair. Jensen: “I’m proud of the three I have.” Jared: “He has named them.”
 Joy

Taзи история нещо ме съмнява Rolling Eyes :
"Jensen, Jared and Misha were wrestling in Jensen’s hotel room in Toronto and Misha and Jared both have cracked ribs. Misha said his elbow will be back to normal in a couple weeks. And Jensen showed up to work the next day with half his forehead missing and marks on his chin from rug burns."
Не знам колко точно е вярно, ама знам колко гадно болят пукнати ребра Confused .

"Fan asks J2 about the wrestling story. “Doesn’t ring a bell, but don’t hug Jared too hard…” - Jensen says: “It was fight training!”

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:15 от Impala

# 449
Реших снимките да са в отделен пост:

Ах, Муцката, ах! Joy

Общи условия

Активация на акаунт