SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Мъжа ми да не вземе да се чуди защо му налитам посред нощ  Blush
  Heart Eyes

# 691
  • гр. София
 Laughing Ти пък, мъжете обичат да им налитат независимо по кое време на денонощието  Laughing

# 692
Laughing Ти пък, мъжете обичат да им налитат независимо по кое време на денонощието  Laughing
Така е , така е  Hug
Heart Eyes smile3504

# 693
Не се сещам от кой епизод е загадката, но така като гледам самската коса ми струва да е към трети сезон някъде. Галче, дай подсказка кой сезон е поне.

Импалка, добра ти е идеята за тема на темата.  Grinning Давай смело! Аз ще помогна малко с едно гифче, което ми напълни душата като го видях, защото цитата е от може би най-любимата ми песен на Стинг.

Ето я и песента.

Сампунцел  hahaha hahaha hahaha

# 694
Благодаря Hug , Злате, задължително ще го включа. Значи тръгвам да започвам Laughing .

# 695
Ох,зигледах и 8-ми епизод,че снощи не успях,че малката искаше да си играем на супергерои  Mr. Green
Както мразя разни буболечки ,ноо изгледах.
Изкефи ме Дийн като пробваше парния душ и се показа с хавлия на главата  Heart Eyes -   Mr. Green

# 696
Много са готини всички на тази снимка.  Heart Eyes

Сега нещо за най-новите дженсънианки  Grinning

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 18:26 от Злата с метлата

# 697
Даже и Дженсънианки секси звучи  Crazy

# 698
Taylor Hackford and Sera Gamble are working together on The CW's new Navy drama titled Norfolk.
According to The Wrap, Gamble is on board to be the show's writer and executive producer while Hackford will executive produce and direct. Rizzoli & Isles's Bill Haber will also executive produce.
Norfolk will be about the lives and loves of the young people at the Norfolk Naval Station, as reported by The Hollywood Reporter. No cast has been announced yet.
Gamble has written and executive produced The CW's Supernatural and Hackford received two Oscar nominations for Ray, the 2004 Ray Charles biopic, according to The Wrap.
Gamble is developing a medical drama for ABC as well and Hackford directed Parker, a crime thriller starring Jason Statham, which will be released in January.
The CW will also be working with other big names to develop new dramas. Those names include Mila Kunis, Reese Witherspoon, J.J. Abrams, Rob Thomas and Bret Easton Ellis, according to The Hollywood Reporter.
(източник)

Aaaa, Злате, извади направо каубойските или ризата на точки Mr. Green Joy .

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 18:36 от Impala

# 699
Злата с метлата
Е,тази вечер май няма да се спи,ще ми се привиждат разни неща,особено последната снимка,защо няма емотикон с човече,на което му изскача сърцето  Heart Eyes

# 700
Aaaa, Злате, извади направо каубойските или ризата на точки Mr. Green Joy .
Ризата на точки и тухлените гащи.   Twisted Evil

# 701
# 702
Много ме радвате,честно,не знам за вас, но мен това време ме убива,а и моя все закъсняват от работа и ... Twisted Evil
Ей ся си нагласям климатика на 25,храня детето и засядам пак да си гледам братята.

# 703
  • # супернатурална #
Да им кажем ли кои снимки са манипи или да не им кажем? Айде, няма  Laughing
Злато, в тази серия имаше смърт, много смърт, малка смърт... Joy Сам и Дийн предпазиха една окова, но загубиха приятел.

# 704
Г. Краули Кажете,кажете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт