SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Окосмението на нашите герои в очите на феновете  hahaha hahaha hahaha

# 676
Ех,кафенцата много вървят с добре придружени гледки  Mr. Green

# 677
ВъзРазбудих се, пак си лягахме.
Започнахме така:

Joy
Сега сме така:

Благодаря за сутрешното настроение Hug .

Teмата наистина напредва бързо. Нека ако някой има идея или е започнал да прави нова, да каже, иначе аз да се захващам, пък темата ѝ, мисля, е ясна Flutter .

# 678

Impala сподели каква ще е темата ?

# 679
  • гр. София
Ти само си търсиш повод да му се издразниш, признай си.  Crossing Arms Прав си е човекът - откъде да знае какво означава Бени за Дийн? М? Да не би някой да му е разказал? Съдра се да прави фасони Дийн, егати, ама зъб не обелва какво било и що.

Млъкни, Злато, от теб по-пристрастна в случая просто няма.  hahaha Обяснил му в прав текст дрън-дрън. Бахти правия текст, моля ти се. С две думи не се обяснява тва, но е видно, че Дийн няма и капка желание да обяснява каквото и да е на Сам. Зарязал го бил и туйто. Ми да се движат поединично,е гати, като му е толкова мъка. Трети акан сезон Дийн СТРАДА, трети! Не издържам вече.  Crossing Arms

smile3521
Прав е Пуцът, прав е. Аз - съгласен с нея.
Даже бих добавила, че ми писна от кифленското поведение на Дийн.  Tired Хайде бе, в Ада беше и много по тежко и продължително му беше пребиваването там отколкото в Чистилището, а като излезе се държеше по-нормално. Като толкова се дразни на Сам - ми да не се движи с него. Да си стои с Бени и да си трепят гадове заедно. То пък да не са сиамски близнаци с брат си! Един вид - ще ти пиля на главата, ще се муся, ще те гледам лошо, ти ще си трайкаш и ще търпиш обаче ще ловуваме заедно.
Любим момент в последния епизод - репликата на Гарт към Дийн да спре да се държи като идиот. И аз това казвам  Laughing

Понеже напоследък съм малко заета и нямам много време да пиша, та не помня поздравих ли новичките попълнения в темата. Затова - Мистик и Малката лисичка - добре дошли. Дано ви хареса тук  Hug Жалко, че не дойдохте преди една година, но нищо.

Сонче, честит празник! Живот и здраве и наздраве както се казва!   bouquet  Hug

# 680
Зимна роза Благодаря,разбира се,много ми харесва тук,страхотни сте и вие,и темата, и сериалът  Hug
Радвам се,че ни приехте така,понеже преди -специално аз,когато съм се пробвала да се запиша в нова тема,не е било с такъв успех и разбиране,за което много Ви благодаря!

# 681
  • гр. София
Ти пък, няма за какво да благодариш, форумът е публичен и е за всички  Grinning
Приятно пребиваване тук  Hug

# 682
Impala сподели каква ще е темата ?
Мислех си за 'SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother' и да е за Бени. Т.е. да е в крак с развитието на сезона. Ще изчакам обаче, ако все пак има някой, започнал да прави по друга идея.

# 683
Зимна роза Такова е,и ще продължава да бъде  Hug

Impala страхотна идея ,нямам търпение за новата тема вече  Blush

# 684
Здравейте момичета  newsm51 малката лисичка е права допиването на сутрешното ми кафе ще е придружено със такъв  Shocked ококолен поглед хаха, само да не се залея, че ще трябва да викам момчетата да ме спасяват  Embarassed Зимна роза благодаря   bouquet по-добре късно отколкото никога. Пожелавам Ви приятен и спорен ден

# 685
Малко и за следобедното кафенце  Crazy

# 686
  • В две мънички очи...
Отиде ми кафенцето Simple Smile след такива снимки и гичета Simple Smile
Гарт като Боби - направо ме сразиха Simple Smile

# 687
E то се видя, че дреха няма да се задържи по мен днес. Пак Mr. Green . Благодаря и допълвам Wink .

Припомням и текущата загадка.

# 688
Охааа,хубави задни части  Heart Eyes Blush Mr. Green

# 689
И още как  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт