Отговори
# 585
  • София
ами звънни щом те притеснява.

# 586
  • София
Аз вече съм 7-8-ми ден от трансфера, и сега пък започна системно да ме боли през нощта коремът горе-долу по едно и също време Tired
Чудя се дали да не звънна на спешния или да трая засега...

На спешния нищо няма да ти кажат,освен да пиеш 3 по2 но шпа PeaceИ че е нормално да те боли.Аз имах постоянни и силни ПМС болки в корема допреди 3 седмици,пиех но шпа,но не ми повлия особено.Болките в корема са много добър признак,насочващ към бременност,не се втелясвай толкова Peace

# 587
Ох, голям идиот съм аз.
Днес все пак реших да си направя още един тест да видя онази втора чертичка, дали съвсем ми се е привидяла. Е днес грам втора чертичка няма. От всички ъгли гледах, на изкуствена и естествена светлина. Цък.

# 588
  • София
що се самоизмъчваш, рано е за тестове още  newsm78

# 589
Да, същото каза д-р Стаменов за но-шпа, и ако се наложи да си взема Аулин или Профенид, защото това били контракции Sad
Освен това преди няколко дни заедно с хапчето отделих нещо като желе кафеникаво на цвят и днес пак забелязах такова нещо.
Аз по принцип в последните месеци по време на целия цикъл отделям такива неща.
Сега се плаша да не са ембрионите това.
Голям спек ме тресе. Затова си взех тест уж да опровергае съмненията ми, ама си е абсолютно отрицателен.

# 590
  • София
Наистина твърде много си се психирала.Не ходиш ли на работа Rolling EyesМай стоенето вкъщи не ти се е отразило добре.Уринният тест е бил напълно излишен,не ти носи никаква информация на този ранен етап Peace"Желето" веряотно е цервикална служ,от тъпкането с хормонални препарати може доста да се увеличи,няма нищо обезпокоително.Стискам палци за положителен резултат в понеделник HugНо трябва малко да се поуспокоиш.

# 591
  • Sofia
Момичета, аз за съжаление имам лоша новина Sad Спряло е сърцето на бебето и утре съм на абразио. Направо не мога да ви опиша как се чуствам, случва ми се за втори път (1-вият път при спонтанна бременност). Това ми беше 7-ми опит, просто не знам какъв е този късмет. И се бяха хванали и трите ембриончета първоначално, но док настоя да правим редкуция заради еднорогата ми матка и ми оставиха само едничко. Не е истина просто Sad Д-р Стаменов каза, че не знае и той каква е причината, ще направят изследвания на ембриона и ще видим дали ще излезе нещо.

# 592
ох боже миличката, просто не е истина, това е несправедливост. при сл. опит изчакай максимум време ако се налага редукция.кураж Hug

# 593
MAX17 , много много съжалявам миличка...съприживявах всичко което споделяше и ти стисках палци...толкова ми е мъчно....и аз съм под въздействието на втори неуспешен опит....Силни прегръдки от мен

# 594
Max 17,нямам думи да опиша разочарованието си като прочетох новината.В този момент ,каквото и да ти кажем няма да ти олекне.Много съжалявам и те пргръщам силно:(

# 595
max17, много ми е мъчно. Не знам какво друго да кажа. Прегръд и кураж.

Анализиращ се, а какъв тест мога да направя в понеделник: кръвен или уринарен?
Ами вкъщи съм, да. Тъй като до работа се налага да се пътува доста време и никога не знам кога ще се прибера, заради неразрешени въпроси с транспорта, предпочетох да си ползвам болничния и да бачкам дистанционно от вкъщи. Все пак ми остава достатъчно време да се фискирам. Но аз по принцип съм си спек.

# 596
Max 17,много съжалявам, но не губи надежда,рано или късно ще успеем Hug

# 597
  • София
Мило Максче, божичко, колко ми стана мъчно. Hug Каквото и да ти кажа, надали ще те боли по-малко. Ужасно съжалявам. Hug Cry

# 598
Максче мила горе главата. И аз преживях това преди близо три месеца. Ще се получат нещата, ще видиш Hug Hug Hug

# 599
Момичета имате ли идея каква е цената на трансфера

Общи условия

Активация на акаунт