Отговори
# 600
  • София
Момичета имате ли идея каква е цената на трансфера
450 , ако е само трансфер на замразени ембриони.

# 601
Здравейте, момичета! Искам да ви питам нещо: знаете ли дали има някаква възможност за по-ранен първичен преглед при доктор Стаменов. Знам, че за първичен преглед при него се чака с години, но няма ли някакви изключения за хора, които имат 4 неуспешни опита, а и са вече на възраст близка до пределната?...като мен... Имам право на още един опит по фонда, към май-юни догодина и ми се иска да е при най-добрия доктор в България, за да съм направила всичко, което зависи от мен и съм търсила най-добрите специалисти. Звънях през януари и февруари тази година да си запиша час и все не ми отговаряше никой. И когато най-после в края на февруари се свързах с тях ми казват, че за цялата 2013г. няма часове.

# 602
  • София
успяват разни хора да се запишат за опо-рано, точно такива с много опити и на възраст, но никой не е споделил как точно е успял  Rolling Eyes
аз съм била свидетел как звънят лично на д-р Стаменов и си разказват историите, накрая просто ги записва, но аз не бих направила така, не е за всеки  Confused

# 603
  • София
Оооо, Max 17, толкова ми е мъчно за теб и бебчето  cry Моля те, не се отчайвай и не се отказвай! Знам, че каквото и да напишем тук няма да те утеши, но дано с времето намериш надежда! Изпращам ти много, много прегръдки!  hug hug hug

# 604
Здравейте, момичета! Искам да ви питам нещо: знаете ли дали има някаква възможност за по-ранен първичен преглед при доктор Стаменов. Знам, че за първичен преглед при него се чака с години, но няма ли някакви изключения за хора, които имат 4 неуспешни опита, а и са вече на възраст близка до пределната?...като мен... Имам право на още един опит по фонда, към май-юни догодина и ми се иска да е при най-добрия доктор в България, за да съм направила всичко, което зависи от мен и съм търсила най-добрите специалисти. Звънях през януари и февруари тази година да си запиша час и все не ми отговаряше никой. И когато най-после в края на февруари се свързах с тях ми казват, че за цялата 2013г. няма часове.
Можеш да си запазиш час, но не за първичен преглед, а за започване на процедура инвитро. Трябва да кажеш, че искаш само това - процедурата. Успех  Hug

Съжалявам за теб, Мах Sad Желая ти много сили!

# 605
  • Пловдив
Мила Max 17, представям си болката в душата ти, моля се Бог да ти даде сили да я преодолееш колкото е възможно по- скоро. Много ми е мъчно, не можах да повярвам като прочетох! Дръж се мила и кураж! Не се отчайвай, ще дойде и нашият щастлив момент! Дано бързо се съвземеш и продължиш напред, вярвам, че Бог ни е подготвил най - страхотните дечица на света! Силно те прегръщам!

# 606
  • Sofia
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Много ми е тежко, много. Вярвах, че този път всичко ще е наред, но... И за редукцията още тогава много ми беше мъчно, но док искаше по-рано да я направим. Сега се чудя, ако бяхме изчакали дали нямаше някое от другите ембриончета да продължи развитие. Но вече няма смисъл да се връщам назад. Д-р Стаменов, за да иска да я направим по-рано е вярвал, че така е било по-добре. Той съжаляваше не по-малко от мен. Трябва да вярвам, че ще намерим причината и следващият път ще стигнем до финала.

# 607
  • София
Максче,наистина ужасно ме натъжи твоя пост ooooh!Много съжалявам,мила,знам какво е и те разбирам напълно,каквото и да ти кажа,няма да помогне ConfusedКолкото и нелепо да звучи,дано да се открие някой генетичен дефект при хистологията,така поне ще знаеш,че е било тото и ще има ясна причина...Кураж,с теб сме,макар и само духом Cry

# 608
Ох максче , много е неприятно това ,което ти се случва  Hug Бъди много силна!Прегръщам те силно и те подкрепям.Изживей си мъката и после с гордо вдигната глава към целта.Ще успеем!

# 609
  • София
Макси, нямам думи миличка! Бъди силна и гледай напред! Желая ти бързо възстановяване и с нови сили напред...... Не е честно- просто не е честно....... Hug Hug Hug Hug Hug

# 610
Max 17 ,много съжалявам,мила,така ти се зарадвах,когато ти видях положителния резултат,но -уви,такъв е живота.Разбирам те как се чувстваш,но дай Боже скоро да излезеш от това състояние,и отново да се радваш.Прегръдки и се опитай да се успокоиш,знам,че е трудно,но в такива моменти аз самата се успокоявам и и си казвам-така ни е било писано.Знам,че един ден и ние ще успееем,и си е струвало да изварвим този трънлив път. Hug Hug Hug

# 611
Здравейте, момичета, преди месеци пишех и аз, но поради известни промени и проблеми, трябваше да почиваме няколко месеца. В това време успяхме да се "доберем" до д-р Стаменов, който засипахме с много изследвания, а той нас - с оптимизъм. Следващата седмица, ако всичко е наред, би трябвало да ми е първото инвитро на естествен цикъл. Знам, че успеваемостта е много ниска, но се опитвам въпреки това да бъда позитивна. Може ли да ме ориентирате има ли успели по този начин и колко ориентировъчно струва процедурата? Стискам палци на всяка една от Вас и ще се радвам, ако ме приемете при вас...

# 612
ЕЦ излиза около 1000 лв. И има забременели от Ец даже от първия опит и само с едно ембрионче.
Успех!

# 613
Много благодаря!!!Тук нещата се случват бързо, а този човек ме зареди с ужасно много надежда, добре са си избрали името на клиниката...

# 614
  • София
Максче и аз силно те прегръщам! Преди малко прочетох за загубата ти и не мога да си сдържа сълзите. Пожелавам ти бързо съвземане и да откриете причината.
Всяка от нас се надява този опит да е последен, аз съм след трансфер с 4 ембриончета и не ми се иска да загубя нито едно от тях...

Общи условия

Активация на акаунт