Отговори
# 615
  • Милано
Максче,многооо съжалявам!!!Но вярвай и продължавай уверено напред!Моля Бог да се възстановиш бързо и следващия опит да е наистина успешен! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 616
  • София
max17, много се разстроих ,....... нямам думи просто........не е честно Cry
бъди силна!

# 617
Не се отчайвайте при всички ще се случи аз имам три опита инвитро на третия път забременях а и всички други жени от трите ми стимулации вече имат бебета незнам дали остана някой от тези които познавам да не е успял а на първо място др Стаменов е невероятен човек и доктор само му вярвайте просто сте при най добрия имам проблем с комп затова ме извинете за препинателните знаци

# 618
  • Sofia
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug Много ми е мъчно, никак не е честно, но няма да се откажа да опитвам, докато не гушна бебето си. Вярвах, че този път ще успея, но явно ще има и 8-ми опит. Преди няколко часа се прибрах, д-р Стаменов ми прави абразиото. Каза, че е дал плода за анализ и ще чакаме резултатите. На 21-ви съм на преглед, надявам се тогава да имам повече информация.

# 619
Момичета здравейте! Можете ли да ми кажете къде точно в Малина преглежда доктор Стаменов, едни познати ми записаха час при него защото правим опити от 6м и нищо не става. Също и който е ходил при него може ли да ми каже какъв човек е и дали е толкова добър специалист както говорят. Може и на лс. Благодаря.

# 620
Ами твоите познати, дето ти запазиха часа , нищо ли не ти обясниха?

# 621
Все още чакам за точните координати, тя София е голяма аз лично винаги се лутам доста като отида. Както и да е явно не трябваше да питам тук.

# 622
на сайта на клиниката ги има координатите. бул.Гоце Делчев 46. http://invitro-bg.com/bg/99/ Клиниката, в която се помещават се казва Малинов, не Малина Rolling Eyes не знам за кога ти е часът, но имай пред вид, че ще се местят зимата.

# 623
На теб кога ти е часа? Не е Малина, а клинка "Малинов", бул. "Гоце Делчев" 46.
Клиника Надежда се помещава там и д-р Стаменов работи както на първия, така и на 4-тия етаж, така и на 3-тия... Много странен въпрос задаваш.
Просто като отидеш, там има  рецепция, която ще видиш още като влезеш и ще кажеш за колко ти е записан часа. Ще ти дадат номерче и ще ти кажат къде да чакаш.
Иначе, ако ходиш с автобус или влак до София, до клиниката можеш да стигнеш, като вземеш 7-цата от спирката на гарата и после слезеш на бул. България и Гоце Делчев и походиш най-много 10 минутки пеша.
Иначе с такси според трафика излиза от 5 до 7 лева.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 19:01 от Анонимен

# 624
Максче, не мога да повярвам на това което прочетох. Не бях влизала няколко дена и още не мога да осъзная това. Ти знаеш на мен също ми предстои редукция, и даже изказах мнението си пред д-р Персенска, че се страхувам от редукция, но тя ме увери, че няма проблем. Тоя живот наистина е несправедлив. Прегръщам те дано никога повече не се случи това. Знам, че следващият път ще е до край  Hug Hug Hug

# 625
Здравейте,вчера мина и моята пункция-резултат 10 Я -9 годни за оплождане.Днес си имаме 8 оплодени Я.Вчера дадох кръв за лекарство,утре пак ще давам в 12.00 часа и в 14.30 ще ми го слагат.Как протича?Като обикновен преглед ли е?Колко дена след лекарството е трансфера?Много въпроси задавам наведнъж,но хич не съм наясно с това лекарство,даже името му забравих.Много се застоях в тази София,вече нямам търпение да ми направят трансфера и да се прибера в къщи.Дано да има такъв де,че предния път се разминах,но сега са повече Я и все се надявам да стигнем до трансфер.

# 626
Страхотно pimi ! Дано всички да се развият и да си имаш трансфер , че даже и сладоледчета  HugСтискам палци!А за лекарството не знам , не са ми слагали.

# 627
Браво Пими имаш страхотен брой ембриони. Лекарството се казва РВМС само, че се изговаря с английски букви. Предполагам, че щом ти слагат лекарство трансфера ще е на 5 ден, но все пак трябва да си го обсъдила предварително с доктора. Успех  Hug

# 628
Здравейте, другата седмица ми предстои ЦС имам нужда от малко инфо-помощ. Секретарката ми каза за свещичките профенид, които трябва да сложа предната вечер, сутринта и една да си нося....Какво друго сте взимали за по-безболезнена маниполация? Нещо против спазми? Мисля да я правя без упойка, каква е цената на ЦС? На правена ми хистеротубация през дяснатата тръба течността видимо не премина , което ме навежда на мисълта, че трябва да се подготвя подобаващо за болката и евентуални спазми....  #Crazy Всяка информация ще ми е от полза   bouquet

Сещам се, че ММ ще прави спеrмограма+ SDI ,  занете ли каква е цената?
 Hug Hug Hug

# 629
Цената на ЦС без упойка е 120 лв. Моите тръби са напълно проходими и профенида ми беше достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт