Отговори
# 630
  • София
снимката 120лв, ако на листчето за спермограмата пише SMO+SDI e 100, с някакви други работи май беше 140.

# 631
  • Sofia
Fellindra , благодаря ти за пожеланията, дано си права. Това, което стана при мен не е ясно дали е от редкуцията или от нещо съвсем друго, така че ти не се притеснявай. Всичко ще бъде наред, има толкова момичета родили живи и здрави бебета след редуцкия. Знаеш, че ти стискам палци и ти пожелавам от цялото си сърце всичко да бъде наред и да имаш от тук нататък една лека и безпроблемна бременност  Hug Hug Hug

# 632
  • v. turnovo
Това,че се слага РВМС, не значи ,че трансфера ще е на 5-ти ден.На мен също ми слагаха и трансфера беше на 3-ти ден

# 633
  • София
Здравейте, другата седмица ми предстои ЦС имам нужда от малко инфо-помощ. Секретарката ми каза за свещичките профенид, които трябва да сложа предната вечер, сутринта и една да си нося....Какво друго сте взимали за по-безболезнена маниполация? Нещо против спазми? Мисля да я правя без упойка, каква е цената на ЦС? На правена ми хистеротубация през дяснатата тръба течността видимо не премина , което ме навежда на мисълта, че трябва да се подготвя подобаващо за болката и евентуални спазми....  #Crazy Всяка информация ще ми е от полза   bouquet

Сещам се, че ММ ще прави спеrмограма+ SDI ,  занете ли каква е цената?
 Hug Hug Hug
може да пиеш и 1 аулин, аз така направих и изобщо не ме боля.Успех

# 634
  • София
Това,че се слага РВМС, не значи ,че трансфера ще е на 5-ти ден.На мен също ми слагаха и трансфера беше на 3-ти ден
точно това щях да кажа и аз, жената, с коята бяхме заедно на трансфер- й бяха слагали РВМС на 2-ри ден и на 3-ти ден трансфер!

# 635
mimata_79, бамбарадамбара, ivankaka сърдечно благодаря, страхотни сте, най-топли пожелания за успех  bouquet
 max17  Hug Много прегръдки Hug
pimi   Peace

# 636
Слънце,  buttinsky[/b  благодаря много за отговора.
Часът ми е за 6.12 от 17ч. казаха ми че ще е в Малинов само това успяха да ми кажат че бързаха.
Ще ходим с мъжа ми но той нали пита къде е и аз какво да му кажа ми не знам затова попитах. Не че няма да попитам и там като отида ама нали сме нетърпеливи и да съм подготвена та затова. Аз въобще не знам дали ще мога да имам дете било то по някой начин и затова отивам да ме изследват е още не знам какво ще иска доктора.Странното е че тази на рецепцията която дава часовете казала да не правя гинекологични прегледи и изследвания да нося само каквото имам за заболяването си. Имам автоимунно заболяване разболях се на 19 години и вече 18 години пия кортикостероиди и други боклуци. Вече съм убедена че проблемите ми се вследствие от тези лекарства а и съм от малък град където няма добри лекари. Та просто искам да знам имам ли шанс или нямам пропуснах да кажа че съм на 37г. Почнах да ви чета ама нямам сега толкова време но ще ви следя.  Hug

# 637
vtvt , аз също съм от малък град и нямаме кой знае какви лекари ,а и по принцип обикновен гинеколог няма как да ни помогне.Мен лично са искали да ми изписват лекарства за овулация , без да е проследявана и без да са изследвали мъжа ми - ние сме с мъжки фактор.Отидохме при д-р Стаменов само с една спермограма - това си имахме и той ни назначи необходимите изследвания.Ние също не познавахме София ,но в бгмапс си зададох необходимия маршрут и разбрах от къде и как да стигна до клиниката.

# 638
mimata_79 благодаря вече ще се оправя. Сега само ще чакам дано да имам шанс за бебче. Иначе сигурно ще се ходи още няколко пъти до София ама няма как. А ако си направя от тука примерно хормонални изследвания на 5-те хормона и отида с тях дали ще ги признае или искат само при тях да се правят тази изследвания.

# 639
  • София
може навсякъде да си направиш хормоналните изследвания, не държат да са при тях.
само ако има нещо проблемно тогава иска да ги повторите там по възможност.
може и един час за спермограма да запишете, със сигурност ще ви поискат.
ще спестите някакво време все пак.

# 640
Благодаря. Hug Точно време искам да спестя.

# 641
mimata_79 благодаря вече ще се оправя. Сега само ще чакам дано да имам шанс за бебче. Иначе сигурно ще се ходи още няколко пъти до София ама няма как. А ако си направя от тука примерно хормонални изследвания на 5-те хормона и отида с тях дали ще ги признае или искат само при тях да се правят тази изследвания.
Няма проблем да ги признае.Тъй като при нас е голямо пътуване и д-р Стаменов винаги се съобразява с това - аз също си правих хормоналните във Варна и после ги занесох, сега ми предстои биопсия и за да не ме разхожда излишно ще си следя овулацията с тестове и после ще му се обадя ,за да ми каже кога да запиша час. Аз забременях от първи опит при тях ,но поради лошо стечение на обстоятелствата родих преждевременно и сега пак съм при доктора .

# 642
Това е много хубаво че доктора се съобразява с пациентките. Но за да не губя време ще си пусна хормоните да може направо да назначи терапия. Благодаря за помощта mimata_79. А като ви чета почти нищо не схващам аз сега почвам да се запознавам с тези неща и главата ми се омотава с тези процедури и сложни думи.

# 643
Пожелавам ти да не ти се налага да ги научаваш всичките  Simple Smile Успех!

# 644
Ами то човек не знае, ама дано да не се налага.  Hug
Чудя се тука не съм питала дали има да правят в нашата болница спермограма то имало обикновен и разширен спермален анализ а и като чета пише да се прави в специализирани заведения. И като гледам ако се прави тук щ есе носи от вкъщи. Само че дали ще я направят точно  newsm78. Вие какво мислите дали да я правим тук? С обикновен анализ ли да е? Или като отидем в клиниката на преглед може да я направим като моя мъж ще се въздаржа няколко дни за целта. newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 11:49 от vtvt

Общи условия

Активация на акаунт