Априлки 2013 - тема 6

• 23 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета тамън се прибирам от пазар. Бяхме с мама и си купих 3-те сутиена от рекламата на Телешоп - Браво. Безшевните с подплънки. 3-те броя за 39.90 лв. Изглеждат много добре и също така ми хареса как ми седят. По късно ще кача снимка на шкембака и на сутиена.

Охх както ми беше хубаво настроението ми го развалиха като отидох да си взема резултата от стерилната урина. Оказа се, че имам Ешерихия коли  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out супер бясна съм. Резултата ми е от Микролаб ( лаборатория ). На сестрата и обясних, че не съм съгласна с този резултат тъй като точно преди няколко дни ходих на преглед в Торакс заради болките в кръста и там на обикновенната урина не ми откриха бактерии. И тя се съгласи и ми каза тогава да си пусна отново стерилна урина в друга лаборатория. И така и ще направя. Взех си стерилна чашка и утре ще си я пусна в Рамус ( тъй като лабораторията - централаната им е до нас ). Доволна съм от тях защото какво съм си пускала всичко ми е било точно и никога до сега не са ми откривали нищо.

# 391
Здравейте мами. Днес бях на преглед бебето е супер най-накрая и ние да го видим като човече. Опитваше се да си засмуче пръстчето на ръката (много трогателно.) Уж всичко е наред в норма, правиха ми кардиограма даже. Обаче на ехографа видяхме малък кръвоизлив, казаха ми да се пазя и да не се натоварвам. Малко се притесних, но няма да вдигам нищо тежко и да се пренатоварвам.
Усмихнат ден на всички.  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 392
ох лелеее, днес с тази проверка така ме стреснахаа Laughing ужас..

# 393
.. и си купих 3-те сутиена от рекламата на Телешоп - Браво. Безшевните с подплънки. 3-те броя за 39.90 лв.
Радвам се, че сподели, защото се интересувам от подобен сутиен.
Офертата ми допада, дори видях, че в Мол Сердика има магазин, в който се предлага.
Дано до края на седмицата тази цена е в сила (макар да пише лятна оферта)... и дано ми харесат.

# 394
ох лелеее, днес с тази проверка така ме стреснахаа Laughing ужас..

че ти от кой град си, защото и мене ме стреснаха чак капачките ми омекнаха навсякъде ли ги пускат?  Mr. Green

# 395
Здравейте момичета   Simple Smile Голяма жега е на вън. При първата бременност ги отказах цигарите, нямах намерение изобщо да ги спирам, а само да ги намаля ама така да ми ставаше лошо от тях, че ги отказах без проблем. Вече повече от година не съм пушила, а и нямам намерение да ги започвам, тъкмо се оттървах от този порок. Не съм и по алкохола, от време на време пийвах кафенце, но сега и това спрях. Купих безкофеиново за всеки случай ако много приритам за кафе да си направя  : Wink Тия дни ще си пусна една урина да видя дали съм се изчистила от кетоните, че много притесняват  Sad Скоро ще обикалям и аз по магазините да си взема някои неща. Хубава и усмихната седмица   bouquet

# 396
Тези сутиени Браво и аз си ги поръчах, уж за по-удобни, въпреки, че нямам представа на живо как изглеждаи и как ще ми стоят. По телефона ми казахе, че след около 3 седмици ще изпратят, защото нямали номера... Ами, 3 седмици минаха преди 1-2 седмици, мисля да им звъня...

# 397
от софия съм- май навсякъде ни надуват главите.. седя си аз лежерно на компютъра и си почивам и изведнъж като гръмнааа " ВНИМАНИЕЕЕЕ.." и в първия момент подскочих и викам " олеле какво става, извънредно положение ли има"  Laughing а то било проверка..

# 398
Те с тези проверки някой ден инфаркт ще ми докарат каквато съм плашлива
А пък сутиените нищо по-специално взех си 2 памучни безшевни, без банели направо се родих

# 399
Като чета как всички си купувате нови сутиени....аз вече съм в 14г.с. и половина и нямам никакъв проблем с моите. Но и предишната бременност не съм купувала. Купих си чак след раждането, такъв за кърмене.

# 400
Момичета,
кафето вреди ли?Аз не прекалявам по една максимум две чашки дневно и то с много мляко....цигарите и алкохола съм ги спряла тотално,но от кафенцето неможах да се откажа.... Rolling Eyes
На всичкото отгоре имах неблагоразумието да се отплесна в темата Ти какво сготви днес,снимай и покажи....голяма грешка ooooh! ooooh! ooooh!
Сега седя и преглъщам и се чудя кое по-напред да сготвя или най напред да притичам за една мазна баничка от магазина и после да обмислям на спокойствие newsm78

# 401
Mirama, не знам дали да ти завидя за гърдите... Моите от 86 см гръдна обиколка са 105 см в момента! А сме няма и 4-ти месец... До края не знам, но вече ми е абсурд да лежа по корем.

Иначе моят любим мъж ме гледа все едно съм богиня  Laughing

# 402
beginner_mamma, ами аз по принцип съм си с обиколка 101см, и подгръдна 85см. ) Надявам се и сега да си се запазят същите. )

mira_mar, няма проблем за кафето, ако е до 1 на ден.

# 403
Ако не се прекалява с кафето знам, че не е вредно ако искаш можеш да минеш на безкофеиново.А за готвенето, бягай за баничка  Laughing и като хапнеш на пълен стомах ще ти е по - лесно да решиш какво да правиш  Wink

# 404
 Laughing и аз онзи ден седях в темата за готвене и ми капеха лигите и бях  eat eat eat .. то там с тези изкушения как няма   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт