Априлки 2013 - тема 6

• 23 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Спокойно, все ще качите. Особено последните месеци доста се качва, така че не бързайте.
Отделно, не виждам нищо особено притеснително в некачването на килограми, поне в този период.

Шаварче, хубаво е като има кой да дава разни неща за бебето. ) Ние приятели имаме и все с деца, ама никой нито с предишното, нито сега не ми е предлагал да ми даде нещо. )
Така че си купувам и избирам всичко сама.

# 571
Ама аз не мога да ви разбера.. Вместо да се радвате, че после намя да има много за сваляне, вие сте тръгнали да се притеснявате  newsm78  Ако всичко с бебетата е наред, не виждам какво ви тревожи. То не е особено здравословно да се качват много кг по време на бременност.

lastname, не помня дали ти казах, но твоето коремче ми изглежда като за момченце  Simple Smile

# 572
Тя си мисли, че сега ще е втора цигулка и няма да и обръщам внимание.....все си мислех, че тази ревност я има при 7-8 годишните, но явно съм сгрешила.
Разликата със сестра ми е 8 години. Не е кой знае колко много, но не е и малко.
Когато разбрах, че ще има още едно детенце... малко или много ревнувах, по време на бременността само се гушках в майка ми (не че по принцип не го правих), мислех си, че ще обичат бебето повече, но никога не го показах, нито го казах - никой не разбра, че ме минават такива мисли! Вече като пораснах споделих на майка ми, но с усмивка на лице. Това са си спомени.  Heart Eyes Сега съм безкрайно щастлива, че имам по-малка сестра, имаме много силна връзка.  Hug
Според мен до голяма степн зависи от родителите. След появата на сестричката ми... майка ми и баща ми по никакъв начин не ни игнорираха (мен и брат ми), ангажираха ни и с бебето и се чувствахме полезни.
Но и съм била на 8 годинки, още не бях влязла в пубертата, може и това да е причината.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 11:28 от maminka23

# 573
 barbaletka то и първия път изглеждаше така и всички казваха, че ще е момченце, но се пръкна момиченце...сега незнам как ще е Grinning

# 574
# 575
Не мога да не се похваля, че бебока се усети. ))))
Имах чувството, че прави салто и се удря в предната стена на корема ми. )
Е няма такъв кеф...)   girluu  girluu

# 576
Не мога да не се похваля, че бебока се усети. ))))
Имах чувството, че прави салто и се удря в предната стена на корема ми. )

Страхотнооооо!  Hug Благородно ти завиждам, но това ми дава надежди, че след седмица може и аз да усетя бебока, нямам търпение вече. Заспивам с ръце върху коремчето с надежда, че може и да усетя нещо. Като първа бременност - ми е адски любопитно, а и ми се струва много вълнуващо!
Чувала съм, че започнеш ли да усещаш бебето... така ще е до края на бременността.
Почне ли се, няма спиране.  Mr. Green Heart Eyes

# 577
maminka23, при първа бременност обикновено малко по-късно се усеща. ) Чак към 16-17г.с.
А и то не са ритници и няма да тръгне да ти се мърда корема. ))))
Определено се усеща, но може да се сбърка с къркорене на черва и др. подобни.

# 578
Mirama страхотна новина. Благородно завид  Simple Smile
Момичета имам малко глупав въпрос .. Мога ли да си сменя гинеколкога след като съм си дала направлението за ЖК на него?

# 579
maminka23, при първа бременност обикновено малко по-късно се усеща. ) Чак към 16-17г.с.
Дам, и това съм го чувала... Рано или късно ще усетя все нещо, само бебчо да е добре.  Hug

Hixxy, имаш право да си смениш гинеколога!  Peace (само един път, но може и да греша)

Днес пак съгреших с любовника... г-н Шоколад.  Joy

# 580
hixxy, можеш.

Днес като ходих да си взимам болничния ми връчиха "подарък". ) Пликче с книжка за протичане на бременността (сега я прехвърлих набързо) и...разбира се, реклама на ваксина за коклюш...ей тези страшно ме дразнят.

# 581
Дано maminka че много се прекарах с моята сега  #Cussing out Сестра ми туко що ми звънна в 7 г.с и я слушат за тонове аз дето съм 11-та нищо такова нямам. Много ме притеснява ддали ще стане.  #Crazy

# 582
hixxy, хмм, просто са и пуснали доплера да чуе сърдечната дейност. ) Няма какво да и слушат тонове в 7г.с. )
Това се прави чак към края на бременността.

# 583
Аз да се похваля с много добър скрийнинг, 1:22000 ми казаха, утре ще отскоча да си го видя наживо.
Иначе и аз имам е.коли и ще трябва да ми дадат рецепта.  Confused

# 584
Еовин браво за добрите резултати
Мирама, може и така да е ама е дразнещ факта (поне мене де), че собсвената ти сестра дето има толкова родили приятелки не ти помага да са ориентираш с лекаря, а те оставя да се мъчиш и после ти натяква "Аааа виж мене ми пуснаха тоновете мене това мене онова"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто откачам не съм толкова дребнава ама е меееега изнервящо #Cussing out #Cussing out Имам чувството че отстрани ми се подиграва... Cry

Общи условия

Активация на акаунт