Априлки 2013 - тема 6

• 23 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ани 27 не мисля ,че ме размотава , то аз съм го питала преди един месец за болнични и повече не съм го направила , защото наистина имам страшно много работа и няма да е етично в тежък момент да зарежа шефа си и колегите , но в най - скоро време живи и здрави смятам да го направя!

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 09:17 от г-жа Анна

# 556
Добро утро, тумбачета  Wink
Снощи пак успях да поспя, а вчера  Sick само веднъж...направо да не ми се надява човек  Mr. Green

Тя си мисли, че сега ще е втора цигулка и няма да и обръщам внимание.....все си мислех, че тази ревност я има при 7-8 годишните, но явно съм сгрешила.

lastname, не искам да те стресирам, но аз имам почти тринадесет години разлика със сестра ми и ревността беше голяма Rolling Eyes Не съм я изразявала бурно, но беше много дълбока и мъчителна  Simple Smile   Според мен обаче е нормално и с правилен подход ще се оправят нещата  Hug Родителите ми просто имаха неправилно отношение към мен и затова се задълбочиха нещата, със самото бебе нямах проблем всъщност  Simple Smile

# 557
Anum то като се роди бебето и нашата разлика ще е 13 г. по лошото е че я тресе пубертета и незнам как ше се справя с тийнейджър и бебе  newsm78

# 558
добро утро
да се похваля, че две нощи вече спя непробудно
нещо, което не беше се случвало отдавна  Hug

lastname,  не мога да ти дам никакъв съвет за голямата щерка, освен да имаш много търпение и да разговаряте

за казването - сме казали на бабите и дядовците и на 2-3 приятелки, на работодателя и толкова
другите ще разберат като започне да личи повече
въпреки, че смятам че вече ми личи, ама никой нищо не пита  Joy Joy Joy

# 559
Записвам се и аз и ще бягам по задачки. След снощното безсъние как ще я карам днес? Но като се прибера, ще дремна малко  Wink Лек ден   bouquet

# 560
Добро утро и от мен Simple Smile Уфф тази нощ хич не можах да спя...

kotarache_87 Моят случай с кистата е малко по различен.Аз си я имам от година и половина и съм забременяла с нея.Беше 4,    7 и сега 9см.Има различни видове кисти.Моята е ендометриозна и вече 3ма доктори ми казват,че няма да се свие ,а недай се боже да се пукне може да предизвика спонтанен аборт. #Crazy А също имам чувство ,че ми притиска пикучния мехур и не мога да уринирам нормално.Чак вече ми дотегна от нея Rolling EyesА лапароскопията е по щадяща операция бременността.

Само се моля всичко да мине безпроблемно...След обяд ще са ми готови резултатите от кръв и урина и ще пиша...

Чао за сгеа Wink

# 561
  • София
Здравейте момичета,

Охх аз вчера малко разчиствах гардероба ми, че бая дрехи съм посъбрала, които така и няма да облека повече. Та ги поснимах и ги качих в продавалник.
Като цяло се чувствам добре, но и аз нещо напоследък не мога да спя много спокойно, будя се, въртя се....нещо, което преди не ми се е случвало ( преди спях като пън супер дълбоко ). Даже тази нощ ставах да ходя и до тоалетната #Crazy което пък въобще не съм правила до сега.
За покупките ....ами ние само гледаме и онзи ден ходихме тук до нас до един магазин за 2-ра ръка и взех едни мнооооооого сладки малки бебешки чорапки ( чисто нови ) и като ги изпера ще ги снимам да ви ги покажа. За сега това е първата покупка. Моя приятел каза, че по натам ще видим от къде да купим кошарка и няколко дрешки, които ще са необходими на първо време.....а количката и той мисли накрая да я купим. Чак като се роди нашата "спяща красавица". Малеее само като си помисля за нея и толкова мило ми става и искам вече да се роди и да си я гушна и разцелувам.  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 562
  • София
Мимси, Котараче - според мен консултация с няколко различни лекари е най добре относно тези кисти.
Причината - всеки лекар мисли по различен начин и вижда нещата с тези кисти по различен начин.
2010 г. - ми откриха киста на единият яйчник. На прегледа още се осъмниха за ендометриозна тъй като седеше по тъмна и беше по дебела. Следихме я 2 месеца и след като не се махна ми казаха, че най доброто е операция - лапароскопска.
Една от лекарите, които ме бяха гледали ми каза, че веднага на момента трябва да я направя защото положението е сериозно и не търпи отлагане. Тогава страшно много се притесних, но моя приятел ми каза да не я слушам и да отида при още няколко лекари и да видя те какво ще кажат. Така и направих. Всички други при които отидох ми казаха, че е ендометриозна киста и трябва да се направи операция, НО когато аз реша и където аз реша.
Октомври 2010 г. си направих операцията. Оказа се, че съм имала 2 кисти на 2-та яйчника ( едната - 2 на 2, другата 4 на 2 ). Операцията мина много леко и още същата вечер след операцията аз си бях на крака и си ходех из болницата. На 4 ден ме изписаха и след още 1 седмица вече си ходех нормално, махнаха ми конците и клипсите и така. Сега почти не си личат белезите от операцията.
Незнам, но колкото и да е според мен и лапароскопската е малко по опасна в това състояние тъй като преди операцията ходих на среща с анестезиолога и той обясни, че при операцията се слага пълна упокойка и някакъв медикамент, който спира всички действия в организма и те те обдишват ръчно.
Може би при това положение сега на теб може по друг начин да ти направят лапароскопията, НО според мен задължително се срещни и с анестезиолог и го попитай в това положение, което си как ще протече операцията. И ако още не си сигурна в тези лекари с които си се срещала посети още няколко и виж тяхното мнение.

# 563
Anum то като се роди бебето и нашата разлика ще е 13 г. по лошото е че я тресе пубертета и незнам как ше се справя с тийнейджър и бебе  newsm78
Разбирам те и мен вече ме тресеше пубертета като се роди сестра ми Rolling Eyes И аз мисля, че разговорите и приобщаването към трепетите за бебето са най-добрия вариант. А пък пубертета все някога ще свърши, всички сме минали от там, ще минем отново и като родители  Hug

# 564
Благодаря Алекс..Да непременно,когато дойде времето ще попитам за рисковете както за мен ,така и за бебето. WinkНо аз още преди година и повина когато,всъщност когато ми я откриха 4см,още тогава ми казаха че съм за операция...Просто отлагах до сега,но в случая мисля,че повече не търпи отлагане,защото застрашавам и живота на бебето

# 565
Леле, колко неща сте взели да купувате. Аз няма да бързам. принципно е хубаво човек да е подготвен, ама всичките ми приятели и познати имат бебета и всеки иска да ми дава чували с дрехи играчки, които, кошари, проходилки чак. Май няма да си купуваме нищо за сега. чак съм малко разочарована, че няма аз да си избера. Но няма и смисъл да харчим излишни пари при положение, че има нещица вече.
Смятам да закупя малко бодита и пелени от Англия по коледните месеци.
Първата придобивка, която искам до края на този месец е сокоизстисквачка. #Silly
Искам да пия сокове, постоянно съм жадна, а никой вид купешки сок не ме удовлетворява.
как сте с храненето, мами? Мен от няколко дни ме влекат кроасани, все още не мога да проям сладко.

# 566
аз имам проблем с храненето-почти нищо не ми се яде, освен сандвичи, супички и салатки, плодове хапвам колкото да не е без хич-по 1 макс. 2 на ден, но пък сирене, кис.мляко, месо не помирисвам или по съвсееем малко   Sad
В понеделник бях на лекар и не съм качила нито грам, дори съм свалила единственото качено килце и сега пак съм толкова, колкото бях преди да забременея 47 кг.

# 567
Ако се помотая още малко никаква няма да я свърша днес Confused
lastname аз преди малко се теглих и също установих, че съм свалила 1 кг. При първата бременност нямаше такова нещо, направо си качвах кг. от 2-ри месец. Взех да се притеснявам сега, защото не знам това нормално ли е или не? При положение, че сега нямам нито гадене, нито повръщане?

# 568
ами на мен доки ми каза, че не е притеснително,но все пак трябва от 5ти месец да започна да качвам по-малко, а аз като си се знам се притеснявам за тези месеци от 5ти до 9ти как и колко ще кача....най-много7-8 кила при някакъв луд късмет. За справка първата бременност качих 12 кг., но започнах от самото начало по 1-2 кг.на месец.

# 569
Аз качвам и свалям направо си е някакъв ужас тъкмо да се зарадвам че съм качила и свалям
Утре ще ходя да си взимам резултатите направо нямам търпение да си чуя диагнозата  Mr. Green Mr. Green
Мъжо се разболя и сега страня от него миличкия направо много  му е зле  Confused

Общи условия

Активация на акаунт