Априлки 2013 - тема 6

• 23 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко си говорих с майка ми и ми раказа и за трите бременности. Много мило ми стана, никога не я бях разпитвала така.  Heart Eyes Каза ми, че е качила 7кг, качвала е само на коремче.  Blush След три бебчета е успяла да си запази фигурата, въобще не й личи, че е раждала. Много се надявам да съм като нея.. нали казват - погледни майката, за да разбереш в какво ще се превърне жената! Mr. Green  

Усещам се, че апетитът ми е започнал да расте, първите два месеца нищо не ми се ядеше, НО СЕГА - налитам на сладичко, днес изпих две чаши горещо какао, една вафла, 10 курабийки Shocked, а преди малко си купих 2 вафли, ама те са ми за утре. Права беше сестричката ми, когато ми казваше, че ще имам шоколадови деца. Joy

Ооо моля те,недей така :d майка ми е качила 40 кг,когато е била бременна с мен... надявам се на мен  това да не ми се случи ... без туй само ме тресат паранои още от сега,че ще се превърна в хипопотам до края на бременността  smile3534 smile3521

# 541
О, мен не ме тресат, аз си знам, то като почнеш от 78 няма как да не си хипопотам накрая, ако ще и въобще да не качиш, почнал си си от хипопотам  Laughing
Сега ще ви покажа нещо мило:
Скрит текст:
Heart Eyes

# 542
Ооо въобще не летя в облаците, че ще съм като майка ми. Но не пречи да си се заблуждавам/надявам.  Joy Да видим от 45кг... до къде ще я докарам?!  Laughing

Аз само да не навредя на бебчо с шоколада!!!  Sad

Не знам за вас, но аз едва едва се сдържам да не се издам пред приятели и познати...  Laughing Качвам някакви картинки във фейсбук с розови и сини стъпки, цветя. (нали още не знам момче ли ще е или момиче)  baby_neutral Все някой се е усетил за какво става въпрос, но още не искам да разкрия тайната.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 23:13 от maminka23

# 543
  Ох, ако ще заприличвам на майка ми на външен вид , трябва още от сега да се отчая от живота  #Crazy Иначе жената е имала изключително безпроблемни бременности, родила две здрави деца, помня че като раждаше сестра ми влезе в 8.00 в болницата, в 10.30 всичко беше приключило, а в 19.00 се разхождаше все едно нищо не й се е случвало  Laughing Де такъв късмет и при мен  Rolling Eyes
  Снощи за пръв път спах, мисля и тази вечер да повторя упражнението  Mr. Green Лека на всички  Hug

# 544
А сега мен ме е подкарало безсънието, ще се побъркам вече. Въртях се, въртях се, ама то не се издържа  Whistling

# 545
Опа,аз се понаспах тази нощ.След малко оставям детето на градина и почвам да чистя,че край няма WhistlingНезнам как още пазите в тайна бременноста си,аз след 3 ден казах на всички,а малката ми като разбра и тя се хвалеше навсякъде-черна станция Laughing.

# 546
И аз съм казала много отдавна, и двамата сме черни станции  Mr. Green

# 547
Аз казах в общи линии на близките.
Но от както щерката разбра, вече няма тайна. ))))
Преди няколко дни, с крещене обясни на братовчеда (живеем в къща, ние сме на втория, той на първия ет.) на двора, че ще си имаме бебе. ) Та, вероятно разбраха и комшиите в радиус от няколко къщи. )
Сега постоянно иска да купуваме разни неща на бебето. ) Вчера ме караше памперси да купувам.  Laughing

# 548
Моята дъщеря много трудно прие новината за бебето, но тя е голяма на 12 г. е, и си мислех, че ще е по лесно  Sad ама не....то беше рев около 1 час. След това не исках да и натрапвам състоянието ми докато сама не го осъзнае, и вече 2 седмици си говорим на тази тема съвсем спокойно.

# 549
lastname, странно. Но може би по-големите деца по-дълго са били сами и е трудно за свикване с мисълта, че ще има още един член на семейството.
Тя и моята още далеч не осъзнава за какво става въпрос. ) Със сигурност бебето и се струва нещо утопично. ) Като си спомня моите размишления по темата на нейните години, когато ми казаха, че ще имам сестра.  Simple Smile

# 550
  • София/Варна
И моя синковец се похвалил в училище, че има сестричка и скоро ще имаме още едно бебе Wink. Сега учителите ме оглеждат подозрително Wink.

# 551
Mirama бебето не е от баща и, разведени сме от 2 год.
Тя си мисли, че сега ще е втора цигулка и няма да и обръщам внимание.....все си мислех, че тази ревност я има при 7-8 годишните, но явно съм сгрешила.

# 552
.........но кистата ще я оперирвам на 100% около 20 октомври.Каза ми ,че най вероятно ми е вродена,но незнам...
......

И моята киста беше 7см... Всъщност в 6г.с беше 5 см. в 10г.с - 7см, а сега в 12 г.с е вече 4 см. Така, че може би е добре да й дадеш време да се свие сама. Аз се консултирах с 4 -ма доктори, вкл. и с завеждащ Патология на АГ-Варна. Всички бяха категорични - да не се оперира.

# 553
Само се разписвам, че не помня какво щях да коментирам!   bouquet

# 554
lastname, това едва ли играе голяма роля, но съм сигурна, че ще се справите.
И аз очаквам сериозни драми след като се появи бебето, но ще видим. ) Като знам аз какви панаири правех като се роди сестра ми.  Laughing

Взех един такъв комплект на Авент за бебе от ибей. Ползвала съм само техен крем за бременни и сега пак.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3992737.htm
Излезе ми общо за 7паунда, ще се пробва като пристигне. ) Ако не става, ще се спра отново на Мустела, или Биодерма.

Общи условия

Активация на акаунт