Априлки 2013 - тема 6

• 23 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Alexiana, не знам, с първата бременност не съм усещала подобно нещо, нито "разпъване".
И сега също.

Момичета, само искам да спомена, че когато в анкетата гласуват 48-50човека, ще я прекратя.
Толкова момичета са се записали на първа страница (всъщност са 47, ако случайно съм пропуснала някое слагам още 3отгоре).
Не мисля че е редно да влизат и да гласуват хора от други теми, познати, приятели и т.н.

# 661
  • Калифорния
Е, предполагам, че има поне 10-20, които просто не са записани на първа страница, но следят. Доста често виждам да надзъртат "от балкона" непознати никове.  Wink
Между другото мен също ме няма на първа страница, защото се представих в началото, но после не съм настоявала да ме добавяте, пък и не пиша много често.
Ето пак данните ми, за да станем повече на първа страница  Hug :
термин 20.04.2013, София, първа бременност

# 662
annie_to, може и така да е, та да речем слагаме още 10бр. хора, които е възможно да не четат, но да пишат. )
И все пак, ако не пишеш, то тогава за какво изразяваш мнение?
А ако е въпроса да се впрегнат форумски приятели да гласуват, това всеки може да го направи.

# 663
Аз гласувах да си остане така-харесва си ми по-семпло.А пък и  както много момичета казаха вече-важно е не заглавието ,а съдържанието..... Hug

# 664
Чак пък да си впрегнат форумските приятели да гласуват.....малко ми се струва пресилено.

# 665
Мирама не си права. Дори и да не пише някое от момичетата, може да си каже мнението,защото това се води нейната отчетна тема.

# 666
Alexiana, преди време усещах едни придърпвания в различни части на корема, съвсем в началото... След това започнаха да се появяват при по-резки движения. Мисля, че някъде бях чела коментари, че това било разтягане на матката, но... може и да бъркам.
Мирама, аз също гласувах в анкетата, без да съм добавена на 1 стр., ще ти пратя на лични данните за новата тема.
Предпочитам заглавието да остане така - много по-изчистено ми се струва. На предната анкета по-скоро нямах мнение, беше ми все тая. Тогава и не гласувах, защото само четях темата, без да се включвам.

# 667
CRL e  дължината на бебето от главата до дупето, в случая 5 см 2 мм Simple Smile

# 668
Това заглавие на темата е много удобно , защото много бързо го намирам и аз гласувах да си остане така. Напълно безмислено е да се прави анкета всеки месец и тези рими , ми са малко травиални.

# 669
Никой не ми отговори в МД или Фемина да си направя БХС?

БХС правят само в Майчин дом. Всички други места могат само да ти вземат кръв, да направят ехограф и после ги пращат в Майчин дом.
Затова ако идеш в Майчин дом направо, ще стане по-бързо и може би по-евтино.
Мен това ми е ясно, въпросът е, къде ехографското изследване е по-добро, по-обстойно. Някой сподели, че в МД е за 5 мин. На мен предният път не ми правиха такова, само кръв давах.

# 670
Чак пък да си впрегнат форумските приятели да гласуват.....малко ми се струва пресилено.

За да го казвам, не е пресилено. )))

Добро утро и от мен, направих корекции по 1ва страница и добавих новите момичета, промених и бройката на очакващите бебета. )

# 671
Ани27, аз си правих ехограф там (в Майчин дом) просто защото нямах замерване от моята лекарка. И за по-бързо реших на едно място да правя всичко, макар че се плаща допълнително. Доста обстойно си ме прегледаха, но наистина не отне повече от 10 минути.

# 672
Аз не мога да кажа в ТК колко време ме гледаха Thinking Може би 15-20 минути. Дам, толкова ще да е било, защото влязох 10 минути преди часа си, а излязох в 12 и 20 от болницата, а се бях катерила по етажите и давала кръв.

# 673
Здравейте и от мен  Simple Smile Нова съм в тая тема и изобщо във форумното писане, но ми допада сега като чета, забавно е  Grinning
Може да ме включите и мен, ако няма проблем, термин 16.03.2013 (бебо може и по-рано да излезе,че е малко по голям), Анита, гр.София, 1-ва бременност
Вчера бях на БХС в Майчин дом, взеха ми 28 лева, без такса,защото платих с карта, иначе преди това бях в Марковс на ФМ, при Д-р Елена Павлова, добра е, при нея 80 лв. Дава ти поръчка за БХС, където само си попълваш данните. За 13 г.с. видя 95 % момиче, тъй че най-вероятно чакаме бебка  Grinning Иначе всичко изглежда наред, дано и при БХС да е, стискайте палци  Praynig

Това от мен за сега, поздрави на Априлките Stuck Out Tongue (мен пък си ме кефи заглавието Simple Smile )

# 674
добро утро
добре дошли на новите мами - лека и успешна бременност желая на всички  Hug

аз пак от неразбралите да питам
мога ли в Майчин дом Варна да си направя БХС и ФМ за 20 г.с
и долу -горе колко ще ми струва ?

за заглавието -аз гласувах за изчистеното заглавие, защото по-лесно се намира на страницата
въпреки че се пише постоянно и винаги е сред първите теми

Общи условия

Активация на акаунт