Никога не купувайте-Обувки марка "ARA"

• 13 296
  • 12
  •   1
Отговори
  • SHOOT ME 10 $
Не купувайте от магазините, в които се продават обувки на известните и доста скъпи марки ,като d-r Scholl ,ARA и др.,но най-вече тия на "ARA"... CryЩе съжалявате дълбоко! С голямо желание съпругата ми си купи дамски чехли, лачени,естествена кожа,с ортопедична подметка...много удобни,но след няколко дни се оказа ,че отвътре на горната част на единия чехъл има възелче от шева ,който с времето започна да и уврежда и ставата на пръста даже! освен това на друго място ръбът на горната каишка започна да и прежулва кожата до кръв...Направихме рекламация,от София ни отговориха,че не била нарушена целостта на която и да е част на обувката и не могат да направят нищо повече. Даваш над 100лева за едни чехли, с надеждата да намериш нещо по-удобно, защото всеки човек над 55-60г. има проблемни крака, и започват проблемите. Чувал съм,че ако това се случи ,където и да е другаде по света-няма да Ви отговорят така.

# 1
Нося марката от години, с един чифт от нея износих и бебока - никога не съм имала оплаквания нито за качество, нито за удобство на крака. Изненадва ме това, което пишеш.
Защо е било нужно да носи обувката с ръбче отвътре докато и увреди ставата, а не е отишла на обущар да го отрежат? И защо е носила каишката до прежулване - нещата могат да се решат с една лепенка примерно. Може би краката на дамата отичат в по  горещите дни и затова се е получило така, че каишките стягат.

# 2
  • SHOOT ME 10 $
По тая логика можеше да си купи обувки от магазин за 20лева ,да ги носи по ремонти и да им подлага лепенки...До този извод всеки може да стигне.

# 3
  • София
Уникални обувки, подходящи за стъпала с всякакви анатомични особености. Имам поне 5 чифта - здрави, красиви, направени с висококачествени материали.

Ако си пазите касовите бележки няма да ви се налага да плюете грозно из форумите, а щяхте да си потърсите правата както е редно - цивилизовано, от дефекти не е застрахована нито една марка! Но да плюете тази качествена марка заради нелоялен търговец или личен пропуск... говори зле за вас самия!

# 4
  • SHOOT ME 10 $
Уважаема "ivonska",това казва и аз,че никоя марка не е застрахована от дефекти. Не плюя марката,отношението на доставчиците.След като се е получило така с нас вече, всяка уважаваща себе си фирма ,се очаква да направи така ,че да удовлетвори и запази клиента си, не да го отреже . А силата на рекламата се състои в това,да убедиш ескимоса да си купи хладилник! Обувките на тая марка са наистина много удобни!

# 5
  • София
Заглавието е некоректно! В случая би трябвало да бъде - не купувайте от магазин ХХХ (не знам кой е магазинът). Вярно, че обувките са имали дефект, но мисля, че и при най-добрите марки може да се случи. Проблемът в случая е отношението на продавачите, а не на самата марка.
Един съвет - купувай си обувките от чужбинските сайтове (например javari.de) и такива проблеми няма да имаш. Хем по-евтино, хем по-добро обслужване, безпроблемно връщане или компенсация при дефекти и т.н.  Peace

# 6
  • СОФИЯ
Относно марката " АRA" - изключително удобни и качествени обувки!
Виж за веригата магазини "F****", в която се предлагат тези и подобни марки скъпи и качествени обувки, не мога да кажа същото - изключително некоректни към клиентите си, имахме проблемна покупка и доста трудно се възползвахме от правата си на потребители  ooooh!

# 7
Не съм кой знае колко впечатлена от качеството на Ara, но бих отнесла подобен апел по-скоро към марката Caprice.  Въпреки това, не е редно да се обобщава. Ох, много ми е болезнена темата, откакто загубих битка с една варненска фирма.
Използвам темата, за да отправя специални поздрави към КЗП  Twisted Evil.

# 8
Аз също съм с впечатление, че ARA са с много високо качество ... както и Caprice, също!

# 9
  • София
Напоследък се заглеждам по моделите на АРА,но все няма моя номер от харесания модел.Имам ботуши,боти,обувки и сандали на Caprice.Не мога да се оплача от качеството им.

# 10
  • София
Знам, че отдавна не е писано, но от години нося Ара и съм изключително доволна! Лошото е, че закриват някои от магазините и все по-трудно ги откривам.

# 11
Стара тема, но ще я повдигна, защото не виждам друга за марката. Изключително съм разочарована от качеството им. Миналият март старите ми евтини боти се прецакаха, след като ги носих четири години и реших да инвестирам малко повече пари, за по-качествени боти от естествена кожа. Спрях се на Ара, защото моя позната ги похвали като много удобни. Взех си боти тип челси и наистина се оказаха леки и удобни за носене. Бях доволна до вчера, когато се прибрах с мокри крака. Когато огледах подметките видях, че и двете са започнали да се цепят точно по средата от вътрешната страна на стъпалото. Никога досега не ми се е случвало подметка на обувки да ми се сцепва след няма и година носене и то само през пролетно-зимния сезон. Материалът на им явно е изключително евтин и е от типа, който няма оправяне. Двеста лева на боклука. Не ги препоръчвам и няма да си купя повече от тях.

# 12
  • София
Навярно са развалили вече качеството, за съжаление! Не съм купувала много отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт